Gerçekten artık iş arkadaşımın dertlerini dinlemekten sıkıldım psikolojim artık kaldırmıyor.. Çok bunaldım…

Her yolu denemissiniz son çare direk söylemek. Beni hiç dinlemiyorsun birsz da ben konuşayım sen beni dinle de .Konuyu kendine çevirirse sende ben kendimi anlatıyordum konu hangi ara sana geldi de . Baktın bozuk atıyor sende fırsat bu fırsat araya mesafe koy . Partner olayını anlayamadım ben ama beraber çalışmak zorunda olduğunuz için o da sana küs kalamaz çok eninde sonunda anlar diye düşünüyorum. Eğer konuyu büyütürse de büyütsün ay çekilecek gibi değil. Sonuctq her yolu denedin başka çaren kalmadi

Sizi kullaniyor. Dinlemek istemediginizi anlamamak icin deli olmak gerekir. O kim ya!? Ekmeginiz suyunuz ondanmi geliyor. Artik yeter seni dinlemeyecegim.babam öldü hala kendi dertlerinden bahsettin ayıp ya. Ben sesimi çıkarmıyorum diye tepeme ciktin deyin ve asla ama ASLA geri adim atmayin. Sizi devam kullanabilmek icin vah tuh bilmeden yaptim senin kafan dagilsin diye yaptim diye yalanlar soyleyecek yüksek ihtimalle. Inanmayın, ona acımayın. Merhamet göstermeyin. Bilerek boyle katı ve acikca soyleyin diyorum cunku boyle bir annem var. Mesafenizi korumazsaniz sürekli dert anlatmak icin ugrasacak. Anca kesin ve net olursaniz ve geri adim asla atmazsaniz işe yarar.

Yanlış anlamayın ama siz böyle oldukça sizi bu hayatta kullanan çok olur. Zararın neresinden dönercisiniz kârdır. Bu da size çok büyük bir ders olmuş olsun.
Belki yarın bir gün evliliğinizde atıyorum eşinizin ailesinden vesaire kendinizi daha çok kullandıracak bir duruma düşerecekken bu konudan ders çıkarıp ileride de kimsenin sizi kullanmasına izin vermemiş olursunuz.

Emin olun sesinizi çıkarmadığınız için bunu yapıyor. Sesini çıkardığınız anda hemen pes etmek istemeyecek. Yalandan işte iyi niyetli gibi davranacak özür dileyecek ama sonra yine devam edecek. Hep sizi yoklayacak asla yüz vermeyin. Lütfen elinize imkan varsa partnerinizi değiştirmek istediğinizi söyleyin... gerekiyorsa işten çıkartırlar o kisiyide, madem kimse memnun degil, istemiyor.

Açıkça söylemeden kurtulamazsınız.Kılıf bulun deyinki iyi hissetmiyordum psikologa gittim ve negatif herşeyden uzak durmamı söyledi degilse daha kötüye gidermişim.Lütfen sende bana bundan sonra olumsuz birşey anlatma sagliğımı düsünmek zorundayım de.Baktın anlatmaya başladı hemen yanından ayrıl yada kulağını kapatarak rica etmiştim bana anlatma lütfen de kestirip at.Birkaç kere yaparsan dahada anlatamaz.

Bu kadar eziyeti kendinize nasıl yapıyorsunuz. Şu yazdiklarinizi sakın kafa ile okuyun ve kendinize şunu sorun bu insan sizin hayatınızda bu kadar önemli bir yere sahip mi?
Sinirinizi çizin bahsetmeye calistig her şeyde dinlemek istemiyorum artık diyin ve uzaklaşın. Kulaklık takın vb. İstemediğinizi o kadar net anlaşılır gösterin ki pes etsin.

Duygularıma tercüman olmuşsunuz 20 tane öğrenci olsun gerekirse ama tek başıma olayım modundayım artık …âmin cidden …

Direkt söylemek konusunda sıkıntınız var, işyerinde problem olmasın da istiyorsanız;
Bundan sonra dalga geçen yorumlar ekleyin.

Kocam beni aldatıyo mu dedi; "amaaan sen iyisin yine, metresini eve getirenler var" diyin,
Babası anasını mı bıçaklamış; "amaaan, anan iyiymiş yine, kıyma makinesine atanlar var" diyin,
Kendi güzelliğini mi övüyor; "amaaan; ne tanıdıklarım var, sen de güzelsin ama ayağının tozu olamazsın" diyin
Kursağında bırakın...

Acimayin saf degil sıkıldığınizi anladigi halde yapiyor anlamiyor degil acikca bunaldiginizi gereksiz muhabbet istemedignizi babaniza uzgun oldugunuzu anlayissiz ve bencil oldugunu soyleyin kirilirsa kirilsin sesinizi cikarin zaten size laf sokmasi falan kabule dilemez herkes huyunu bikiyormus hakkinizda konusursada cevabini verin once kendinizi dusunun korkmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…