Gerçekten artık iş arkadaşımın dertlerini dinlemekten sıkıldım psikolojim artık kaldırmıyor.. Çok bunaldım…

Bu doğru bir yorum.Burası özel eğitim sınıfı kendi sorunlarımızla meşgul olmayacağız.Öğrenciler bizim önceliğimiz diyecek ve oradan öğrenci yanına geçeceksiniz.Baktınız olmuyor sert çıkacaksınız ve dinlemeyeceksiniz.Benim önceliğim öğrencim ve onun sorunu.Onlara dikkatimizi vermeliyiz.Bu güne kadar hep dinledim ama yanlış yaptığımı farkettim artık karar verdim burada öğrenci ve iş konusu dışında konuşmayacağım sizde bunu bilin diyeceksiniz ve bunu uygulayacaksınız.Baktınız anlatmaya başlıyor ne konuşmuştuk lütfen öğrenciye dönün diyeceksiniz.

Üç yıl nasıl dayandınız. Açık açık deyin küssün otursun köşede. Ayrıca işte bu kadar konuşuyorsa çalışmıyor . Yazık çocuklara ve velilerine yaa.

aaa bana sormadan zümremi anlatmışsın. Ben salladım valla kırılırsa kırılsın dedim. başta çok bozuldu ama alıştı sonradan. şuan merhaba merhaba modundayim

Biraz kalp kırarak açık konuşmak çözüm olacak gibi . Seni artık dinlemek istemiyorum kendi sorunlarim var diyip konuyu sert kapatın. Başka türlü durmaz gibi.

Benim de vardı aynennn anlattığınız gibi bir arkadaşım vardı, gece gündüz kalabalık yalnız yolda çarşıda hiç farketmez arar hiç susmazdı müsait değilsin kapatayım şu telefonuda demezdi. En sonunda eşiyle kötü bi olay yaşadılar açtı açtı ağladı anlattı benim psikolojim bi bozuldu sürekli ağlama krizleri anksiyete birgün bende yaşarmıyım diye yerli yersiz kuruntular hoop kendimi psikologda buldum. Psikolog ne dedi biliyor musunuz arkadaşınız bütün negatif enerjisini senin başından aşağı boşaltmış ve seni de depresif ruh haline sürüklemiş dedi hiç unutmuyorum. Daha sonra ben bunun telefonlarını açmamaya başladım evine de gitmedim artık baya bi bozuluyodu ama bi anlam veremiyodu. Yani demem o ki evimde hiç bir sorunum yokken başka biri yüzünden psikolojim bozuldu anksiyete sahibi oldum. Şimdi hiç görüşmüyorum 6-7 yıl oldu gördüğümde selam o kadar. Uzak durun derim sen üzülecdğine o üzülsün

O kadar haklısınız ki önceki senelerde dışarıda da plan yapıyorduk artık dışarıda plan yapmayı bıraktım. Hep bahane üretiyorum kaçıyorum ama maalesef ki yine de aynı sınıfta olduğumuz için her gün suratını ailemden daha çok görüyorum bu bile artık beni yoruyor. Tabii ki geçen senelerde daha çok sık görüşmeme rağmen dışarıda şimdi sadece iş içerisinde olmama rağmen yine de tahammül seviyem o kadar azaldı ki elimden gelse gerçekten gerçekten kovulmasını bile isteyeceğim yani bir ara o dereceye geldim sonra kendimce vicdan azabı çektim ya da başka bir okul bulabilsem garantim olsa ki ikinci dönem için bu zor hemen bırakıp gideceğim gerçekten insanın psikolojisi o derecede bozuluyor kafam sanki cam kırıklarıyla dolu o her konuştukça batıyor artık yeri geliyor bir günaydın demesini bile istemiyorum o kadar beni rahatsız ediyor… aynı sınıfta çalışmasak şimdiden çoktan mesafemi koymuştum zaten dışarıda da görüşmeyi bıraktım ama ister istemez aynı sınıfın içerisinde ne kadar surat yapabilirim bilemiyorum zaman zaman iletişimi kapalı olduğumu beden dilimle aslında belli ettiğimi düşünüyorum normal olan bir insan bunu anlar. Göz temasından uzun süre kaçınıyorum o anda aklım başka bir yerde ya da başka bir işle uğraşıyorum buna rağmen devam ediyor yani dediğiniz gibi bütün negatif enerjisini bana boşaltıp rahatlıyor üstüne o kadar saçma sapan şeyleri dert edinip sanki dünyanın en travmatik insanıymış gibi insanın dertlerini yarıştırıyor ya bu beni daha da çok sinir ediyor yani dediğim gibi babamın ölümünde bile buradaki bir arkadaşın dediği gibi rol çaldı daha önemli bir şey oldu gibisinden gerçekten artık o kadar sogudum ki benim bir arkadaşımın babası ölüm döşeğinde olacak ben kardeşimin dertlerini anlatacağım saçma sapan gerçekten o kadar bencil ki bu tarz insanlar insanları zehirliyor

Sizin hergün görmek zorunda olmanız büyük şanssızlıkmış gerçekten ama açık açık konuşun dinlemek istemiyorum deyin yani babanız o haldeyken açıpta kardeşinin derdini anlatması yuh yani bu kadar cehalet olmaz. Birde gittiğim o psikolog bana kimsenin bilinç altını kirlenmesine izin verme dedi kirletmesi kolay ama temizlemesi çok zor dedi o kadar haklıydı ki. Bakın hiç kimse sizden değerli değil ruh sağlığınızı korumak istiyorsanız bu ruh hastasından uzak durun. Psikologlar boşuna demiyor bize gerçek hastalar gelmez,gerçek hastaların hasta ettiği insanlar gelir diye...

Sınıf içinde o kadar konuşacak vaktiniz oluyor mu? Sürekli öğrencilerle ilgilenmiyor musunuz?
Açık açık artık senin dertlerini dinlemek istemiyorum, kendi derdim bana yeter diyin

Açıkça iletişime geçmekten başka çareniz yok. Babamı kaybettim be kimsenin derdini kafam kaldırmıyor lütfen artık bana bir şeyini anlatma bende iyi değilim diyin

Benim bildiğim özel eğitim sınıfı Tenefüs bile olmadan full çalışır bu kadar sohbet edecek zamanı nerden buldunuz

Konuyu okurken çok bunaldım siz bunca yıl yaşarken nasıl sabrettiniz?
İmalardan ve davranışlardan anlamadığı çok açık bunu zaten sizde söylüyorsunuz doğrudan konuşun başka çaresi yok. Kırılırsa kırılsın sizden kıymetli mi? Babanız vefat ettiğinde daha önemli konu var diye car car anlattığı konu kardeşinin okuldan kaçması olan bir insanı kırmaktan çekinmeyin.
Olumlu ya da olumsuz iş dışında konuşmak istemiyorum diye açıkça söyleyin.

Açık iletısım kurmalısın. Ben artık senden yoruldum. Benımde derdım var ama sen hep anlatıosun. Derst dınlıcek konumda deılım. Psıkolonım musaıt deıl. Sadece ış Le ılgılı ıletısımde olalım de. Omrunu bıtırme. Küserse de kussun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…