- 2 Eylül 2023
- 45
- 6
- 6
- 24
- Konu Sahibi hayaldunya
-
Tekrardan çok teşekkür ediyorum gerçek bilgileri memleketimde öğreneceğim sanırım bu arada bu taraflarda böyle birşey var annesi kanser olmuştu kadına ameliyata girene kadar söylemediler ameliyata girmeden hemen önce doktor tarafından öğreniyor birde çift ameliyat yaptılar tek yerinden alınacak sanıyordu nasıl bir yer anlam veremiyorum veremedimde zatenSonuçlarınız gayet normal bir sorun yok. Hiv pozitif değil. Antihbs biraz yüksek bu da sizin Hepatit B ye karşı bağışıklık olduğunu, antikorunuz olduğunu gösterir yani iyi bir şey. Hiv pozitif değil korkmayın.
Memleketimde çok şükür hastane uzaklığı 15 dk gibi merkezi bir yerdeyim zaman kaybetmeden gideceğimBu arada bulaşıcı bir hastalığınız yok ama kistlerinizle ilgili olan değeriniz oldukça yüksek. Onun için bir an önce tedaviye başlamanızı öneririm
Sonuçlarda anti Hiv sonucu görünüyor ve negatifChatGPT alıntısı yapıyorum:
Paylaştığınız görsellerde (HBSAg, Anti HCV, Anti HBs gibi) HIV’le ilgili bir test sonucu görünmüyor. Yani şu an elinizde herhangi bir Anti-HIV (veya HIV Combo/P24) test değeri olmadığı için, bu sonuçlara bakarak HIV hakkında bir yorum yapmak mümkün değil.
HIV ile ilgili endişeniz varsa, mutlaka Anti-HIV ya da HIV Combo (p24 antijeni ve antikor) testi yaptırmanız ve sonuçlarını hekiminizle değerlendirmeniz gerekir.
öte yandan bu konuda verdiğiniz tepkilere bakılırsa HIV sonucundan ayrı olarak bu konuda bilgi sahibi olmaya ihtiyacınız var gibi.
dümdüz sormak daha mantıklı. siz insanlarla dalga geçmeye mi geldiniz?
Rica ederimTekrardan çok teşekkür ediyorum gerçek bilgileri memleketimde öğreneceğim sanırım bu arada bu taraflarda böyle birşey var annesi kanser olmuştu kadına ameliyata girene kadar söylemediler ameliyata girmeden hemen önce doktor tarafından öğreniyor birde çift ameliyat yaptılar tek yerinden alınacak sanıyordu nasıl bir yer anlam veremiyorum veremedimde zaten
Küçük bir ilçe de ikamet ediyorum şuan il de ameliyat oldu annesi korkmasın diye vermemişler öyle diyorlar bütün kardeşler anlaşıp öyle karar vermişler doktor son dakika seni kurtarıcaz bu durumdan gibi hastalığı söyleyince öğreniyor. böbreği çürümüştü akciğere atmıştı sanırım sadece böbrek alınacak diye biliyorduRica ederimBulunduğunuz yer küçük bir şehir mi? Neden ameliyata girene kadar kadına bu bilgi verilmedi gizlendi ?
Allah yardımcın olsun. Burada bazıları biz sert konuşuyoruz diye kızıyorlar ama dışarıdan gördüklerimizle sizden daha iyi analiz ediyoruz. Ve sizin iyiliğiniz için bu kadar net yorumlar yapıyoruz.1 hafta olmadı buraya konu açmıştım profilime girip bakabilirsiniz 1 hafta olmadan gerçeklerle yüzleştim .
Hastaneye gittik ameliyat olmam için doğum yaptığım doktor 4 saatlik uzaktaydı gelmeden bazı tahlilleri yaptırdı hemen halledilebilsin diye , orada bazı testler yüksel çıktı dün normal çıkan değer hbsag hıv testi orda pozitif çıktı, üst laboratuvara gitti sonuç 10 gün içinde gelicek ameliyat olmadı .doktor büyük ihtimalle testte yanlış sonuç oldu doktorluk hayatım boyunca sürekli böyle şeylerle karşılaştım %99 güzel sonuç geldi sadece 1i doğru çıktıysa çıktı demiş .
Herneyse biz yolda dönerken kardeşimin ceza evine girdiğini öğrendim 2-3 saat kesintisiz ağladım hastalığım olanlar sürekli üst üste geliyor cea125 değerim de 10 günde 3 katına çıktı geldik eve uykusuzum yorgunum ağlıyorum dağılmışım annem ameliyat için memleketimden gelmişti kızıma bakmak için
Eve geldik yarım saat sürdü sürmedi yine abisi mesaj attı yanına gitti beni annemle bıraktı psikolojik olarak gerçekten dağınığım içip gelmiş yine bu sefer son noktayı koydum son damlaydı benim için ben o haldeyken gidip keyif yapması tedavimi baltalaması dediğiniz gibi oldu bu adamdan bir b*k olmaz aile büyüklerini aradım olmadı annesi dedi hatta aramış baya konuşmuş onunla yalan söylüyormuşum ben hanginiz yalan atıyor bilmiyorum diyor ..
Bu arada tedavi masraflarımı da babamdan kredi isticekmiş ama eskisi gibi olmayacakmış ödiycekmiş (5-6 kredi çekildi ailem tarafından alınan altınlar hariç ödemedi )
Yada telefonumu satıp bir alt model alırmışız bu telefonu da ayrılık döneminde almıştım bunları da geçiyorum ayrıldık kesinleştirdik kararımda netim boşanıcam evin bütün eşyalarını da ailem almıştı onları satıp giderim diye düşündüm ki eşyalar onunda eşyalarıymış göç ederken eşya kadar para vermiş satamazmışım veya eşyaları sattığımda 40-50 milyar evin bakımı kirası tutuyormuş onu verecekmişim baya çirkinleşti velhasıl kelam ben bitirdim pazartesi günü memleketime dönüyorum inşallah kızımla annemle beraber. çok yıprandım ama artık içimde en ufacık soru işareti kalmadı .
Ben elimden geleni yaptım vicdanım rahat birde suçlandım hakaretler vs Ailemden Allah razı olsun herzaman arkamdalar ameliyatımı memleketimde olup iyileşince çalışmaya başlayacağım yani demek istediğim şu bir insan asla değişmiyor.
onun amacı evde bir kadın olsun aileler bize baksın ben yan gelip yatayım erken farkettim çok şükür ve bitti eşyalar da onun olsun herşey onun olsun Allah’a havale ediyorum sadece ben kendimin ve kızımın özel eşyalarını alıp çıkıyorum .
Allah razı olsun . Kesinlikle bazı konuşmalar insanı kendine getiriyor özellikle sizin dediğiniz beni çok etkilemişti şuan da yorumları okumuşsunuzdur şaşkınlık içerisindeyim bu adamdan herşey beklenir hayırlısıyla kendi memleketime ayak bassam çocuğumlaAllah yardımcın olsun. Burada bazıları biz sert konuşuyoruz diye kızıyorlar ama dışarıdan gördüklerimizle sizden daha iyi analiz ediyoruz. Ve sizin iyiliğiniz için bu kadar net yorumlar yapıyoruz.
Umarım ömrünün kalanı senin ve çocuğun için çok daha iyi olur.
Konunuzu şimdi tamamen okudum. Öyle eşten hiç hayır gelmez. Boşanma süreci kolaylıkla geçer umarım. Yeni hayatınızda başarılar dilerim.1 hafta olmadı buraya konu açmıştım profilime girip bakabilirsiniz 1 hafta olmadan gerçeklerle yüzleştim .
Hastaneye gittik ameliyat olmam için doğum yaptığım doktor 4 saatlik uzaktaydı gelmeden bazı tahlilleri yaptırdı hemen halledilebilsin diye , orada bazı testler yüksel çıktı dün normal çıkan değer hbsag hıv testi orda pozitif çıktı, üst laboratuvara gitti sonuç 10 gün içinde gelicek ameliyat olmadı .doktor büyük ihtimalle testte yanlış sonuç oldu doktorluk hayatım boyunca sürekli böyle şeylerle karşılaştım %99 güzel sonuç geldi sadece 1i doğru çıktıysa çıktı demiş .
Herneyse biz yolda dönerken kardeşimin ceza evine girdiğini öğrendim 2-3 saat kesintisiz ağladım hastalığım olanlar sürekli üst üste geliyor cea125 değerim de 10 günde 3 katına çıktı geldik eve uykusuzum yorgunum ağlıyorum dağılmışım annem ameliyat için memleketimden gelmişti kızıma bakmak için
Eve geldik yarım saat sürdü sürmedi yine abisi mesaj attı yanına gitti beni annemle bıraktı psikolojik olarak gerçekten dağınığım içip gelmiş yine bu sefer son noktayı koydum son damlaydı benim için ben o haldeyken gidip keyif yapması tedavimi baltalaması dediğiniz gibi oldu bu adamdan bir b*k olmaz aile büyüklerini aradım olmadı annesi dedi hatta aramış baya konuşmuş onunla yalan söylüyormuşum ben hanginiz yalan atıyor bilmiyorum diyor ..
Bu arada tedavi masraflarımı da babamdan kredi isticekmiş ama eskisi gibi olmayacakmış ödiycekmiş (5-6 kredi çekildi ailem tarafından alınan altınlar hariç ödemedi )
Yada telefonumu satıp bir alt model alırmışız bu telefonu da ayrılık döneminde almıştım bunları da geçiyorum ayrıldık kesinleştirdik kararımda netim boşanıcam evin bütün eşyalarını da ailem almıştı onları satıp giderim diye düşündüm ki eşyalar onunda eşyalarıymış göç ederken eşya kadar para vermiş satamazmışım veya eşyaları sattığımda 40-50 milyar evin bakımı kirası tutuyormuş onu verecekmişim baya çirkinleşti velhasıl kelam ben bitirdim pazartesi günü memleketime dönüyorum inşallah kızımla annemle beraber. çok yıprandım ama artık içimde en ufacık soru işareti kalmadı .
Ben elimden geleni yaptım vicdanım rahat birde suçlandım hakaretler vs Ailemden Allah razı olsun herzaman arkamdalar ameliyatımı memleketimde olup iyileşince çalışmaya başlayacağım yani demek istediğim şu bir insan asla değişmiyor.
onun amacı evde bir kadın olsun aileler bize baksın ben yan gelip yatayım erken farkettim çok şükür ve bitti eşyalar da onun olsun herşey onun olsun Allah’a havale ediyorum sadece ben kendimin ve kızımın özel eşyalarını alıp çıkıyorum .
Evet kurtulduğuma şükrediyorum şuan iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim çok sağolunKonunuzu şimdi tamamen okudum. Öyle eşten hiç hayır gelmez. Boşanma süreci kolaylıkla geçer umarım. Yeni hayatınızda başarılar dilerim.Çok geçmiş olsun Allah şifa versin daha iyi olursunuz umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?