Gerçeklerle yüzleşmek

Tekrardan çok teşekkür ediyorum gerçek bilgileri memleketimde öğreneceğim sanırım bu arada bu taraflarda böyle birşey var annesi kanser olmuştu kadına ameliyata girene kadar söylemediler ameliyata girmeden hemen önce doktor tarafından öğreniyor birde çift ameliyat yaptılar tek yerinden alınacak sanıyordu nasıl bir yer anlam veremiyorum veremedimde zaten

Bu arada bulaşıcı bir hastalığınız yok ama kistlerinizle ilgili olan değeriniz oldukça yüksek. Onun için bir an önce tedaviye başlamanızı öneririm
Memleketimde çok şükür hastane uzaklığı 15 dk gibi merkezi bir yerdeyim zaman kaybetmeden gideceğim

Sonuçlarda anti Hiv sonucu görünüyor ve negatif

Rica ederim Bulunduğunuz yer küçük bir şehir mi? Neden ameliyata girene kadar kadına bu bilgi verilmedi gizlendi ?

Rica ederim Bulunduğunuz yer küçük bir şehir mi? Neden ameliyata girene kadar kadına bu bilgi verilmedi gizlendi ?
Küçük bir ilçe de ikamet ediyorum şuan il de ameliyat oldu annesi korkmasın diye vermemişler öyle diyorlar bütün kardeşler anlaşıp öyle karar vermişler doktor son dakika seni kurtarıcaz bu durumdan gibi hastalığı söyleyince öğreniyor. böbreği çürümüştü akciğere atmıştı sanırım sadece böbrek alınacak diye biliyordu

Allah yardımcın olsun. Burada bazıları biz sert konuşuyoruz diye kızıyorlar ama dışarıdan gördüklerimizle sizden daha iyi analiz ediyoruz. Ve sizin iyiliğiniz için bu kadar net yorumlar yapıyoruz.
Umarım ömrünün kalanı senin ve çocuğun için çok daha iyi olur.

Allah razı olsun . Kesinlikle bazı konuşmalar insanı kendine getiriyor özellikle sizin dediğiniz beni çok etkilemişti şuan da yorumları okumuşsunuzdur şaşkınlık içerisindeyim bu adamdan herşey beklenir hayırlısıyla kendi memleketime ayak bassam çocuğumla

Konunuzu şimdi tamamen okudum. Öyle eşten hiç hayır gelmez. Boşanma süreci kolaylıkla geçer umarım. Yeni hayatınızda başarılar dilerim. Çok geçmiş olsun Allah şifa versin daha iyi olursunuz umarım.

Evet kurtulduğuma şükrediyorum şuan iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…