• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hevesim kırıldı

Evet haklısınız her şeyimi anlatmasam iyi olur, yok o sorgu bile insana garip geliyor. Yani kadın bir şeyi de olumsuz düşünme, ya da direktif verme

Kim olursa olsun, enerji vampirlerinden uzak durun. Özgür irade yasası diye bir şey var ve bu hayat sizin. Pozitif değer katmıyorsa bir kişi, ondan kaçın.

Ayıp olur diye de düşünmeyin, diğer türlü kendi hakkınıza giriyorsunuz ve bu çok kötü bir durum.
Ben de enerji durumuna inanan birisiyim, bazı insanlara hayallerini yapacaklarını anlatınca hep olumsuz ya da ne gerek var diyorlar. Halbuki yeniliklere açık olmak en güzeli.

Kızlar tatilde memlekete aileme gideceğim abim arabayı alıp birlikte döneceğiz nasipse .Ben biraz acemiyim bugün burda bahsettiğim arkadaşımla konu açıldı, başladı işte burdan memlekete çok tutar yok işte ne gerek var arabayı götürmeye tatil zaten az demeye başladı ben de memleketimde köyde oturuyorum araba sıkıntısı var arabaya da alıştım memleketimde çok uzak değil. Gezmek istiyorum felan dedim işte hiç gerek yok, çok fazla tutar vs dedi. Ben de ben parayı önemsemiyorum tatilde sürekli evde duramam dedim. Moralim bozuldu, bildiğiniz enerjim düştü yani. Artık bir şeyi anlatmama kararı aldım ona. Bilerek mi yapıyor bilmiyorum burda konu açmıştım, enerjimi düşüren arkadaşım var diye. Şuan modum düştü.
O arkadaşınla arkadaşlığını bitirmelisin. Kendi gibi karamsar olmanı ister. Kıskanç kül kedisi tam.

Kızlar tatilde memlekete aileme gideceğim abim arabayı alıp birlikte döneceğiz nasipse .Ben biraz acemiyim bugün burda bahsettiğim arkadaşımla konu açıldı, başladı işte burdan memlekete çok tutar yok işte ne gerek var arabayı götürmeye tatil zaten az demeye başladı ben de memleketimde köyde oturuyorum araba sıkıntısı var arabaya da alıştım memleketimde çok uzak değil. Gezmek istiyorum felan dedim işte hiç gerek yok, çok fazla tutar vs dedi. Ben de ben parayı önemsemiyorum tatilde sürekli evde duramam dedim. Moralim bozuldu, bildiğiniz enerjim düştü yani. Artık bir şeyi anlatmama kararı aldım ona. Bilerek mi yapıyor bilmiyorum burda konu açmıştım, enerjimi düşüren arkadaşım var diye. Şuan modum düştü.

Önceki konularınızı bilmediğimden bu yazdığınızdan direkt eşiniz arabayı alıp gitmenizi istemiyor sandım.
Araba arkadaşınıza mı ait onun götürme demesi moralinizi neden bozuyor?
Moralim bozulmasın karşı tarafa haddini bildireyim diyorsanız da senden mi istedim benzin parasını ben ödeyeceğim dersiniz.

Sürekli böyleyse senin hayat enerjini sömürür bu tipler. Mümkünse arkadaş olma ve hicbir şey anlatma.
Sanırım bundan sonra böyle yapacağım biraz daha mesafe koymam gerekecek enerji çeken insanlarla birlikte olmak bireyin kendisini de etkiliyor ve o kişiye benzemeye başlıyorsunuz

Önceki konularınızı bilmediğimden bu yazdığınızdan direkt eşiniz arabayı alıp gitmenizi istemiyor sandım.
Araba arkadaşınıza mı ait onun götürme demesi moralinizi neden bozuyor?
Moralim bozulmasın karşı tarafa haddini bildireyim diyorsanız da senden mi istedim benzin parasını ben ödeyeceğim dersiniz.
Yok araba benim kendimin :) Ben abimle gideceğim inşalah da burdaki yakın arkadaşım biraz olumsuzluk pompaladı.

İnsanların ne dediğinden bu kadar etkilenir misiniz hep. Siz anlatmış karşı yorum yapmış

Back