- 2 Eylül 2023
- 45
- 6
- 6
- 24
- Konu Sahibi hayaldunya
-
Çok teşekkür ederim artık düşünmüyorum hatta daha da mutluyum kendime geleceğim elbette içimde kalbimde hissettiğim yara var olucakmış gibi olup olmaması değiştiğini sandığım inandım yanılgımın emeklerimin yarası hiv testi birgün önce negatifti başka hastane de orda pozitif çıktı anlamıyorumGeçmiş olsun öncelikle umarım sağlığınıza kavuşursunuz. Eşinizden önce sağlığınızı düşünün lütfen. Hiv testiniz pozitif gelmiş böyle hastalıklarla moral çok önemli bağışıklığınızı düşürmeyin lütfen
Bu bulaşıcı bir hastalık değil mi cinsel yolla bulaşan? Eşinizde yoksa sizde de yoktur bence belki de yanlış çıktı sonucunuz. Ne şikayetiniz vardıÇok teşekkür ederim artık düşünmüyorum hatta daha da mutluyum kendime geleceğim elbette içimde kalbimde hissettiğim yara var olucakmış gibi olup olmaması değiştiğini sandığım inandım yanılgımın emeklerimin yarası hiv testi birgün önce negatifti başka hastane de orda pozitif çıktı anlamıyorum
Evet bulaşıcı hastalık büyük ihtimalle yanlış ayrılık süreci olmuştu bir yıl bana diyor ki senin testin aids geldi ki aids hemen olunmuyor bir gün önce normal çıkan test birgün sonra anormal çıkıyor yanlış olduğu apaçık ortada benim yumurtalıklarımda 2 tarafta kist çıktı ne kisti olduğu belli değil hemen ameliyat olmam gerekiyor çok sancılandım 1 ayda 20 gün kanamam sürdü çok sancılı geçiyorBu bulaşıcı bir hastalık değil mi cinsel yolla bulaşan? Eşinizde yoksa sizde de yoktur bence belki de yanlış çıktı sonucunuz. Ne şikayetiniz vardı
Yani tam bilmiyorum bu durumları hbsag değerim 0.25 ti anti hcv 0.66 anti hiv 0.08 anti hbs 10.44 ertesi gün deHIV poztif çıktı, öyle mi?
Yani tam bilmiyorum bu durumları hbsag değerim 0.25 ti anti hcv 0.66 anti hiv 0.08 anti hbs 10.44 ertesi gün de
hbsag 0.435 anti hcv 0.57 anti hbs 11.12 çıktı tam anlamadım internetten araştırdım daha önceden doğum yaptığım doktor olduğu için eşimle konuştular o sırada ben yatış yapmıştım sonra gelip 1 değerin yüksek çıktı endişelenme 10 gün sonra sonuç tekrar gelicek dedi böyle oldu e nabızdada pozitif yazmıyor eş olucak şahısın söylediğine göre diyorum
Ameliyat olacağım için bütün kan tahlilleri idrar tahlilleri istendi sonuç üst laboratuvara gönderildi onu bekliyorumEsiniz yasaklı madde kullaniyormus ilk basliginiza gore, hiv pozitif olma ihtimaliniz bu durumda var, onu goz ardi etmeyin derim ben.
Zaten niye size hiv testi yapıldı ki durduk yere?
Anladim, gecmis olsun, dedigim gibi yasakli madde kullanimi hiv acisindan risk tasiyan hareketlerden biri, goz ardi etmeyin dilerim test hatalidir.Ameliyat olacağım için bütün kan tahlilleri idrar tahlilleri istendi sonuç üst laboratuvara gönderildi onu bekliyorum
Bu şekildee-nabız'dan buraya ekran görüntüsü koyun.
Çok sağolun evet enjeksiyon ile ilişkili kullandığı madde bende o şekilde umut ediyorum hatalıdır diyeAnladim, gecmis olsun, dedigim gibi yasakli madde kullanimi hiv acisindan risk tasiyan hareketlerden biri, goz ardi etmeyin dilerim test hatalidir.
Bu şekilde
Anti hiv sonucu paylaştığım resimde mevcut dikkatli bakınca görebilirsiniz ve dediğiniz gibi bilgim yok pek fazla bu konularda araştırmaya çalışıyorum içinden çıkamıyorum tam olarak hekimimden öğrenicem sonuçlar çıkınca .ChatGPT alıntısı yapıyorum:
Paylaştığınız görsellerde (HBSAg, Anti HCV, Anti HBs gibi) HIV’le ilgili bir test sonucu görünmüyor. Yani şu an elinizde herhangi bir Anti-HIV (veya HIV Combo/P24) test değeri olmadığı için, bu sonuçlara bakarak HIV hakkında bir yorum yapmak mümkün değil.
HIV ile ilgili endişeniz varsa, mutlaka Anti-HIV ya da HIV Combo (p24 antijeni ve antikor) testi yaptırmanız ve sonuçlarını hekiminizle değerlendirmeniz gerekir.
öte yandan bu konuda verdiğiniz tepkilere bakılırsa HIV sonucundan ayrı olarak bu konuda bilgi sahibi olmaya ihtiyacınız var gibi.
dümdüz sormak daha mantıklı. siz insanlarla dalga geçmeye mi geldiniz?
Bu arada ilk hastane de yapılmış anti hıv diğer hastane de yapılmamış bunların hepsi ayrı ayrı ne anlama geliyor bilmiyorum okadar çok kategorili ki anlamakta zorluk çektim araştırırkenChatGPT alıntısı yapıyorum:
Paylaştığınız görsellerde (HBSAg, Anti HCV, Anti HBs gibi) HIV’le ilgili bir test sonucu görünmüyor. Yani şu an elinizde herhangi bir Anti-HIV (veya HIV Combo/P24) test değeri olmadığı için, bu sonuçlara bakarak HIV hakkında bir yorum yapmak mümkün değil.
HIV ile ilgili endişeniz varsa, mutlaka Anti-HIV ya da HIV Combo (p24 antijeni ve antikor) testi yaptırmanız ve sonuçlarını hekiminizle değerlendirmeniz gerekir.
öte yandan bu konuda verdiğiniz tepkilere bakılırsa HIV sonucundan ayrı olarak bu konuda bilgi sahibi olmaya ihtiyacınız var gibi.
dümdüz sormak daha mantıklı. siz insanlarla dalga geçmeye mi geldiniz?
Bırada hıv pozitif görünmüyorBu şekilde
Benimde tam bir bilgim yok neye göre böyle denildi ozaman bilmiyorum doktorla eşim iletişime geçti dediğim gibi güya ben korkmayayım diye anlaşmışlar doktora bir sonuç değeri fazla çıktı de üstünü kapat demiş ben yavaş yavaş söylerim korkmasın demiş bana böyle anlattı hatta aids ile damgaladı iş ayrılmaya gelinceBırada hıv pozitif görünmüyor
Benimde tam bir bilgim yok neye göre böyle denildi ozaman bilmiyorum doktorla eşim iletişime geçti dediğim gibi güya ben korkmayayım diye anlaşmışlar doktora bir sonuç değeri fazla çıktı de üstünü kapat demiş ben yavaş yavaş söylerim korkmasın demiş bana böyle anlattı hatta aids ile damgaladı iş ayrılmaya gelince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?