- 12 Mart 2021
- 2.072
- 3.839
Hiç yıldırmasın seni bu tavırlar. Çocukla tehdit ediyorsa gayet net bir biçimde şunu demelisin, çocuğumu istiyorsun tamam sende kalsın, hakim neyi uygun görürse ona uyarım, o gün gelir alırım. Babasısın aslanlar gibi bakarsın diyeceksin ama yüzüne. Msjla değil elinde kanıt oluşmayacak yani. Merak etme çocuğu her şekilde alırsın. Onun derdi çocuğu almak değil. Seni her şekilde kullanmak. Seni kışkırtıp saldırtmasına izin verme. Sakın küfürler hakaretler msj atma. Çünkü buna zorlar.. eski sevgilisine de bayıldığı için değil o iletişim. Buna kişilik bozukluğunun ihtiyacı var. Ruhen kendini tatmin etmek zorunda..Ben de bu anlatılanları eşim tarafından yaşamış ve malesef anlayamadığım için yıllarca mücadele ile geçirmiş biriyim kendisi ve ailesi için ben her sorumluluğu yerine getirip evlilik yürütmeye çalışırken kendisi benim sıkıntılarım var işim ailem falan bahaneleriyle sonsuz bir sessiz işkence uygulardı evliliğimizin en başından beri neden böyle yapıyorsun dediğimde ben böyle biriyim deyip kenara çekilir hiç yokmuşum eşyaymışım gibi muamele ederdi psikologlar terapistler maddi manevi çok uğraştım şimdi boşanma aşamasındayım yedi sene acıyla geçen zaman üstüne birde evliliğim boyunca eski sevgilisiyle aynı işyerinde sürekli iletişim ilgi alaka içinde gördüm bana mezar sessizliği uygulayan adamı. bir oğlum var 4 yaşında maddi manevi kurtulup hayatıma bakmak çalışmak istiyorum ama boşanmamak için uğraşıyor velayetle parayla tehdit ediyor şimdi üçüncü duruşma olacak çok ağır bir durum Böyle insanlarla farkında olmadan yaşayanlara biran önce farkındalık ve kurtuluş dilerim