İntaniye - Bulaşıcı Hastalıklar Genital Herpes Hakkında Sizin için hazırladığım detaylı bilgiler!

merhabalar, bir sorum olucakti. yaklasik 2-3 gundur bademciklerim iltihapli ve cok yuksek atesim var beta buyuk ihtimalle bu sabah uyandigimda genital bolgemde ic dudakta kirmizi kucuk bi yara vardi. fakat 19 yasindayim ve hic cinsel iliskimde olmadi anlam veremedim bunun sebebi hastaligimla baglantili olabilirmi?

Mart ayinda yazmistim, D Vitamini kullanmaya basladim ve HSV2 ataklarim azaldi diye.
Daha once bir cok gida destegi/bitkisel/vitamin denemis ve hepsinde basarisiz olmustum.
Senede 6 kere HSV2 atagini bir turlu azaltamamistim.
Devit-3 ampul kullanmaya basladim bir yil once. Bir yil icinde 2 kere atak geldi.
Yani D vitamini HSV2 ile savasmakta vucuda yardimci oluyor.
Ben iki haftada bir Devit3 ampul iciyorum.
Kasinti hissettigim gun yine bir tane daha iciyorum.
Herkese tavsiye ederim.
Devit3 Ampulu igne olarak da yaptirabilirsiniz.
Ayrica D3 Vitamini spreyi de satiliyor. Onu da kullanabilirsiniz.
D3 vitaminini, K2 vitaminiyle beraber alirsaniz, kemikleriniz de gucleniyor.
Deneyin. Cok memnun kalacaksiniz.

mrb.. acaba bana yardımcı olur musunuz?
bu lanet şeyden bende de çıktı... henüz doktora gidemedim malum bayram öncesi hazırlık bayram derken..
fakat 3 gündür yükselen ateşim ağrılarım ve kaşıntılarım benim mahvetti... bölük pörcük uyuyorum.
sinirlerim iyice yıprandı ilk kez böyle bi şey oluyor...
ilaç tedavisinden bahsedilmiş muhtemelen bana da aynı şeyleri söyler doktor fakat böbreklerimden de rahatsızım nasıl kaldırırım sürekli ilaç almayı?
kimseyle konuşamıyorum. dün bütün gece bu siteyi inceledim okudum her şeyi ağlaya ağlaya sabah ettim...
bahsedilen şu aşı piyasaya çıksın diye dua ettim...

Merhaba herpes virüsüne bende yakalandım. Doktorun verdiği krem ve hap ile geçti fakat tekrar kontrole gideceğim.
Herpes virüsü aktif olmadığında genital bölgeyi jiletle temizleyebilir miyim? Bilen var mı acaba? Epilasyonada gidiyordum fakat herpes virüsünden sonra seansımı erteledim. O bölgeyi siz nasıl temizliyorsunuz bilgi verebilir misiniz acaba?
Teşekkürler

Canim bence lezyonlar gorulmediginde trasin sorun olacagini sanmiyorum. Tabi dikkatli olmanda yarar var belki kesik falan olursa sıkıntı yapabilir.
Doktor hangi ilaclari verdi sana? Gecmis olsun bagisikligina ve moraline dikkat et.

Canim bence lezyonlar gorulmediginde trasin sorun olacagini sanmiyorum. Tabi dikkatli olmanda yarar var belki kesik falan olursa sıkıntı yapabilir.
Doktor hangi ilaclari verdi sana? Gecmis olsun bagisikligina ve moraline dikkat et.

Teşekkür ederim bilgilendirme için:) aktif değilken o zaman jiletlemem de bir sorun olmayacaktır. Doktor bana ilk asiviral'in kremini yazdı. Takibe aldık bir kaç gün sonra tekrar gelmemi söyledi 2.kez gittiğimde asiviral'in hap'ını reçeteye yazdı. Şuan geçti fakat bayramdan sonra kontrole gelmemi söyledi o yüzden yarın tekrar gideceğim.

Bana da asiviral krem ve aklovir tablet verdi. Hicbir aciklama da yapmadi kullan gel dedi sadece, ben de pazartesi kontrole gidecegim... Umarim uzunca bi sure tekrarlamaz...

Merhaba arkadaşlar ben bu hastalık ile 2010 yılı ocak ayında tanıştım ve gittigim doktorlar hiç birşey anlamamıştı bana saçma sapan mantar ilaçları fln verdiler ilk hastalığımı 20 gün gibi bir sürede atlattım. kimseye bahsedemiyorsun olan hastalığından herkez sana kötü gözle bakıcak diye ama biryandanda canın yanıyor cok zor bir durum. Daha sonra araştırarak öğrendim hastalığımın ne olduğunu valtrex ve asiviral krem kullnıyorum bende çantamdan Ayrılmaz ikili oldular. İlk senelerde her ay atak geçiriyordum fakat son 2 senedir çok fazla atağım olmadı ilaçlarım sürekli yanımda taşıyorum her ihtimale karşı. Ben 5 senedir hiç baskı yöntemi yapmadım sadece atak başılacağını anladığım an ilaçları kullanmaya başladım atağın iyleştiğini anladığım zamana kadar. Sonuçta şuan genciz ve bu hastalığın şuan için bir çaresi yok sürekli ilaç kullanarak kendimize bir yandan iyilik bir yandan kötülük yapıyoruz. Vitamin desteği çok iyi fikir bugün bu siteden baya şey öğrendim bilgi edindim uçuk hakkında bu zamana kadar hiç oturup bu kadar detaylı bilgi edinememiştim teşekkür ediyorum hastalıkla ilgili burda bilgilerini paylaşan bütün arkadaşlara. Yeni hastalık kapan arkadaşlar size önerim kesinlikle ve kesinlikle genital bölgenize traş bıçağı sürmemeniz uçuğunuz hemen aktifleşiyor eğer imkanınız var ise epilasyon yaptırıp tamamen kurtulmanız yönünde, normal pedler kullanmak yerine tampon kullanmanız zira pedler hastalığı aktifleştiriyor ben bir ara günlük ped dahil kullanamıyordum, iç çamaşırlarınızıda mümkün oldukça pamuklu almaya bakın güzel seksi iç çamaşırlar var hepimizin aklı onlara gidiyor fakat ben giydikten 2 saat sonra hastalığım aktifleştiğini hissediyorum bu yüzden bu tarz çamaşırları giymeği nadir tercih ediyorum son olarakta düzenli olarak kendinizi kontrollerden geçirmeniz.

Eşim herpes genital 2 taşıyıcısıydı bu konuda şimdiye kadar sizlerin ve bir çok farklı kaynaktan araştırarak elde ettiğimiz bilgi birikimini sizlerle paylaşmak istiyorum. Eşim her ay ve daha çok yorgunluktan,stresten,üzüntüden kaynaklı herpes 2 atakları geçirir ve bir hafta bu süreci yaşardı.Daha sonra bu kabarcıkların bazıları patlardı ve kabuk tutma ve iyileşmeyi de göz önünde tutarsak 15günlük bir süre geçerdi.Şu an 3 aydır çok şükür bir atak geçirmedi sizlere araştırmalarımızla izlediğimiz yöntemi paylaşıyorum dilerim sizlerede büyük bir faydası olur.

* Biz hiç bir ilaç kullanmadık bu süreçte.
*60 kapsüllü zeytin yaprağı ekstraktı hergün 1 adet. (olive leaf Extract) dileyene sonra marka paylaşımı yapabiliriz reklam olmasın.
*çay ağacı yağı atak geçireceğinizi anladığınız zamanlarda herpesin çıktığı bölgelere sürerek.( ilk olarak bu yağla tanıştığımızda zona mevcuttu vücutta çıkmıştı çok çabuk kurutarak yok etti hızlı bir iyileşme oldu)
*kozmik enerji seansları (alternatif enerji çalışması)
*iç çamaşırları ütüleyerek kullanmak ve sık sık değiştirmek temizliğe dikkat ederek nemli ortamın oluşmasına izin vermemek.

Eşim zeytin yaprağı ekstraktını tek bir kutu bitirerek ara verdi şuan kullanmıyor tıbbı olarak genel bir kan tahlili ve değerlerini kontrol ederek daha sonrada ara ara kullanmayı düşünüyoruz.

Merhaba arkadaşlar..Bende sizin gibi maalesef Hsv2 virüsü taşıyorum yaklaşık 1 seneyi aşkın.Hayatım karardı vu virüs yüzünden

merhaba arkadaşlar,
bu lanet hastalık yüzünden pamuklu diye kotex ped kullanmaya başladım ama yinede küçük bir atak başlangıcım var bir tane uçuk diğerleri bir kaç tane belirgin değiller reglim yeni bitti allahtan ama yarın genital bölgemi epilasyon öncesi jiletlemem gerekicek hızlı bir şekilde bu bir tane oluşan uçuğu yok etmenin yolu var mıdır? bir arkadaşımızın dediği gibi devit 3 kullanmıştım 1 hafta önce iyi gelmişti ama akşam farkettiğim için eczanelerde yarın kapalı bir öneriniz var mı acaba? bu çay ağacı yağını da ancak yarın alabilirim. Şuan tek yapabildiğim c vitamini içmek ve genital bölgemi açık ve kuru bırakmaya çalışmak kremde sürmedim kuru kalırsa daha etkili olur diye :/ off bu gereksiz hastalık çekilmiyor gerçekten

Yona ekinezya ve ısırgan otu çayı kullanabilirsin.Ben ingiliz karbonatı kullanıyorum 1 senedir grip dahil olmadım.Senede 2 3 kez olurdum.Uçuk olan yere yada çıkacagını hissettiğin an sarımsağın suyunu sür.Doğal antiviraldir.Ben her gün suyumun içine limon sıkıyorum bol..C vitamini :)

Devit 3 ü sakın kafana göre kullanma.Aiırısının yan etkileri var.Kireçlenme yapabilir..zehirlenebilirsin..dikkat et.Dr.git kan değerlerini ölçtür ona göre takviye al byan etkileriyle karşılaşabilirsin.

merhaba,
çay ağacı yağını bugün kullandım herpesin çıktığı bölgede 1-2 saat içerisinde oluşan bir uçuğu kökünden söktü büyük ve kızarık şekilde olmadığı için hızlı bir şekilde iyileştirdiğini düşünüyorum çok teşekkür ederim paylaşım için bu 60 kapsüllü zeytin yaprağını yağ olarak mı almalıyız yoksa hap mıdır? nasıl kullanabiliriz daha detaylı bilgi verebilir misiniz acaba? şimdiden çok teşekkür ederim :)

teşekkür ederim bilgilendirme için çay ağacı yağı sürdüm 2 saat e kalmadan uçuğu iyileştirdi ama tekrar olası durumlara karşı yazdıklarınızdan yararlanıcam :)

teşekkür ederim bilgilendirme için çay ağacı yağı sürdüm 2 saat e kalmadan uçuğu iyileştirdi ama tekrar olası durumlara karşı yazdıklarınızdan yararlanıcam :)
Geçmiş olsun :) İnşallah aşı bir an önce piyasaya çıkarda bizde kurtuluruz şu ataklardan

mesajınıza geçikmeli olarak cevap verebiliyorum faydalanmanıza sevindim , çay ağacı yağını kapsül şeklinde kullandık biraz araştırma yaparsanız ödüllü bir doktora ait ürüne ulaşacaksınızdır şimdiden geçmiş olsun

Arkadaslar Merhaba ben bu laneti 3 bucuk ay once kaptim resmen dunyam karardi yurtdisindayim ogrendigimde doktorlara giderken tektim anlatcak konusacak kimsem yoktu ancak cesaret toplayip buraya simdi yazabiliyorum cunku ciddi derpresyona girdim psikolojik olarak beni cok etkiledi derinden... hayatimda iki kez iliski yasadim kendimi cok kotu hissediyorum .... adet sonrasi kesin cikiyor ama maximum 3 gun kaliyor ben dogal bitkisel seylerle cok ilgilenen biriyim gecen sefer biraz agrim olmustu ve pamuga zeytinyagi ve elma sirkesi dokup o bolgeyi temizledim ve uzerine bebek pisik kremi surdum surekli ekinezya caylari iciyorum ve de cinko c vitamini karisik vitamin aldim onu kullaniyorum... bugunde organik cay agaci kremi aldim onu surdum bakalim iyi gelecek mi.. ucugu gecirecek yontemler buluyorum bir sekilde de psikolojimi nasil duzeltecegim onu bilemiyorum...

Gecen gun internette gezerken, WebMd sayfasinda Sibirya Gingseng'i (Siberian Gingseng) ile ilgili bir bilgiye rastladim.

1995 yilinda, 93 HSV2'li hastaya yapilan bir testte,
gunde 400 mg Siberian Ginseng Root Extract veriliyor.
(Etken maddesi : eleutheroside E %0.3, yaklasik 1.2mg eleutheroside E'ye karsilik geliyor.)

3 ay deneme sonunda, HSV2 atak sayisi, siddeti ve suresinin azaldigi goruluyor(yuzde 50).
(Yani, senede 6 atak geciren, 3 atak geciriyor, 6 gun suren atak, 3 gune dusuyor, daha az agri oluyor.)

Deneyen var mi?

Ingilizce linki asagida paylasiyorum.

Possibly Effective for:
A viral infection called herpes simplex 2 (HSV-2). Taking a specific Siberian ginseng extract, standardized to contain a specific ginseng ingredient called eleutheroside 0.3% (Elagen), seems to reduce the number, severity, and duration of herpes simplex type 2 infections.
Webmd Linki :
http://www.webmd.com/vitamins-suppl...id=985&activeingredientname=ginseng, siberian

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…