-
- Konu Sahibi SonSavasci
Canim bence lezyonlar gorulmediginde trasin sorun olacagini sanmiyorum. Tabi dikkatli olmanda yarar var belki kesik falan olursa sıkıntı yapabilir.Merhaba herpes virüsüne bende yakalandım. Doktorun verdiği krem ve hap ile geçti fakat tekrar kontrole gideceğim.
Herpes virüsü aktif olmadığında genital bölgeyi jiletle temizleyebilir miyim? Bilen var mı acaba? Epilasyonada gidiyordum fakat herpes virüsünden sonra seansımı erteledim. O bölgeyi siz nasıl temizliyorsunuz bilgi verebilir misiniz acaba?
Teşekkürler
Canim bence lezyonlar gorulmediginde trasin sorun olacagini sanmiyorum. Tabi dikkatli olmanda yarar var belki kesik falan olursa sıkıntı yapabilir.
Doktor hangi ilaclari verdi sana? Gecmis olsun bagisikligina ve moraline dikkat et.
Eşim herpes genital 2 taşıyıcısıydı bu konuda şimdiye kadar sizlerin ve bir çok farklı kaynaktan araştırarak elde ettiğimiz bilgi birikimini sizlerle paylaşmak istiyorum. Eşim her ay ve daha çok yorgunluktan,stresten,üzüntüden kaynaklı herpes 2 atakları geçirir ve bir hafta bu süreci yaşardı.Daha sonra bu kabarcıkların bazıları patlardı ve kabuk tutma ve iyileşmeyi de göz önünde tutarsak 15günlük bir süre geçerdi.Şu an 3 aydır çok şükür bir atak geçirmedi sizlere araştırmalarımızla izlediğimiz yöntemi paylaşıyorum dilerim sizlerede büyük bir faydası olur.
* Biz hiç bir ilaç kullanmadık bu süreçte.
*60 kapsüllü zeytin yaprağı ekstraktı hergün 1 adet. (olive leaf Extract) dileyene sonra marka paylaşımı yapabiliriz reklam olmasın.
*çay ağacı yağı atak geçireceğinizi anladığınız zamanlarda herpesin çıktığı bölgelere sürerek.( ilk olarak bu yağla tanıştığımızda zona mevcuttu vücutta çıkmıştı çok çabuk kurutarak yok etti hızlı bir iyileşme oldu)
*kozmik enerji seansları (alternatif enerji çalışması)
*iç çamaşırları ütüleyerek kullanmak ve sık sık değiştirmek temizliğe dikkat ederek nemli ortamın oluşmasına izin vermemek.
Eşim zeytin yaprağı ekstraktını tek bir kutu bitirerek ara verdi şuan kullanmıyor tıbbı olarak genel bir kan tahlili ve değerlerini kontrol ederek daha sonrada ara ara kullanmayı düşünüyoruz.
teşekkür ederim bilgilendirme için çay ağacı yağı sürdüm 2 saat e kalmadan uçuğu iyileştirdi ama tekrar olası durumlara karşı yazdıklarınızdan yararlanıcam :)Yona ekinezya ve ısırgan otu çayı kullanabilirsin.Ben ingiliz karbonatı kullanıyorum 1 senedir grip dahil olmadım.Senede 2 3 kez olurdum.Uçuk olan yere yada çıkacagını hissettiğin an sarımsağın suyunu sür.Doğal antiviraldir.Ben her gün suyumun içine limon sıkıyorum bol..C vitamini :)
Geçmiş olsun :) İnşallah aşı bir an önce piyasaya çıkarda bizde kurtuluruz şu ataklardanteşekkür ederim bilgilendirme için çay ağacı yağı sürdüm 2 saat e kalmadan uçuğu iyileştirdi ama tekrar olası durumlara karşı yazdıklarınızdan yararlanıcam :)
merhaba,
çay ağacı yağını bugün kullandım herpesin çıktığı bölgede 1-2 saat içerisinde oluşan bir uçuğu kökünden söktü büyük ve kızarık şekilde olmadığı için hızlı bir şekilde iyileştirdiğini düşünüyorum çok teşekkür ederim paylaşım için bu 60 kapsüllü zeytin yaprağını yağ olarak mı almalıyız yoksa hap mıdır? nasıl kullanabiliriz daha detaylı bilgi verebilir misiniz acaba? şimdiden çok teşekkür ederim :)