İntaniye - Bulaşıcı Hastalıklar Genital Herpes Hakkında Sizin için hazırladığım detaylı bilgiler!

Bendekiler kabuklaşıp düştü derim eski halini aldı ve geçti fakat bazen ufacık bile olsa kalabiliyor ve tekrar çıkmasına sebep oluyor oyüzden iyi temizlenip temizlenmediğini kontrol ettir cnm dondurma yapılıyorsa eğer elma sirkesi yapma şimdilik baktın geçmiyor ozaman yaparsın ama malesef birsüre cinsellikten uzak dur çok kolay bulaşan bir şey

Sent from my iPhone using Tapatalk

Herkese merhaba, burda eminim paylasilmistir ama bende paylasayim istedim, ablam benim icin internetten ' saglikli ped' adinda bir ped almis, ciddi bir atak geciriyordum getirdiginde. İlacim hicbir sekilde etki etmiyor daha once burda belirtmistim. Hatta Valtrex yerine Asiklovir kullandirdi doktorum banamisin demedi. Pedi kullandigim gun yaralar hemen kuculdu, ertesi gunde nerdeyse kayboldu. Simdi yaprak pedini hergun kullaniyorum ve sukurler olsun iki haftadir hic atak yok, batma ve kasintida yok. Ben pedin faydasi oldugunu dusuniyorum. İnsallah sizede faydasi olur. Sevgiler

internette güzel yorumlar var gerçektende o ped için.. bir pedin enfeksiyonları engelleyebiliyor olması cok garip.. tam olarak özelliği ne acaba? oldukçada pahalı bişey sanırım .. günlük olarak kullanmak çok masraflı olur herhalde, özelliklede benim gibi gün içinde devamlı değiştirenler için.. bilgi için sağol sana iyi geldiğine sevindim..

galiba bende bu virüsten var genelde 2-3 ay da bır esımde ve bende sureklı ucuklar cıkıyordu. ama su ara asırı stres ve uzuntu yasadım ve 1 ayda 2-3 kere cıkmaya basladı suan tam 3 tane var var ve canım cok yanıyor obur ay tup bebek tedavısıne baslıcam. smear kultur testı yaptırdım hicbişey cıkmamıstı kan testindemi cıkıyor bu virüs? zaten dudagımdada cok ucuk cıkar senede 10-15 kerer ucuk cıkar dudagımda bagısıklık sııstemım zayıf hasımato hastasıyım ve vucut dırencım hafıf dustugunde hemen ucuk cıkıyor

canım malesef bu hastalığın en büyük düşmanı metabolizmanın düşük olması. mümkün olduğunca C vitamini al. vucuduna dikkat et stres yapma sakın :) allah işallah bebeğini kucağına aldırır. soruların olursa bekliyorum cnm

stres yapmamak ne mumkun 2 ay once 24 yasında erkek kardesımı kaybettım o gunden sonra once dudagım ucukladı kocaman. sonra genıtal bolge ve bırı gecıyo bırı cıkıyo. antıbıyotık yada antıvıral kullanamam tup bebek dr uma gıttıgımde soracagım napabılırız dıye. ucuk zaten benım en buyuk belam. uzuldugumde korktugumda hasta oldugumda hemen patlar bı yerımden kısısel temızlıgıme cok onem verdıgım halde.
dudak ucugu bende hep vardıda genıtal ucugu esımden kaptım sanırım evlenmeden once boyle bısey yoktu ve esımden baska kımseyle beraber olmadım. ama esımde bende boyle bısey hıc yoktu senden bana gectı dıyo belkıde dogumda annemden kaptım. oncelerı seyrek oldugu ıcın onemsemedım ama bu ara cok sık oldugu ıcın cok kafama takılıyor dr bı kere ılac vermıstı ıcınde 4 tane vardı dr 2 sını sen 2 sını esın ıcecek demıstı. bı kan testı yaptır dıye hıc uyarmadı benı salak doktorlar. yanı bu ucuk varsa ben kesın hsv 2 yım dımı?

Hsv2 yada 1 olabilir kan testi ile konfirme etmen lazım ama korkulacak bişey yok sana anneden geçiş çok zor cnm eşinde var ve uyku haline kalıyor olabilir çünkü bu virüs vucuda girdimi seneler boyunca kendini hiçç göstermeyebilir umarım eşinle aranda problem yaratmıyordue antiviral dısında dogal seyler kullanabilirsin bol meyve karbonatlı su içmek ekmek be glutenden uzak dur gluten hasımoto için hem iyi değil hemde bünyenin savaşını zorlastırıyor bilgin olsun cnm

yok canım eşimle aramda problem yaratmıyor çok şükür. gluten konusunu daha oncwede duymustum ama nasıl hayatımdan cıkarırım bılmıyorum

yok canım eşimle aramda problem yaratmıyor çok şükür. gluten konusunu daha oncwede duymustum ama nasıl hayatımdan cıkarırım bılmıyorum

canım glutensiz ürünler al. makarna pilav mercimek herşey satılıyor. biraz pahalı olabilir ama sağlık için önemli

merhaba bayanlar, erkek arkadaşım bugün hpv sahibi olduğunu öğrendi ve benim de sanırım kontrole gitmem gerekiyor. ciddi panik halinde olduğum için ne yapmam ve nasıl yapmam konusunda yol gösterebilir misiniz? herhangi bir jinekoloji uzmanına mı görüneyim ilk? ne test yapılacak nasıl yapılacak bir de kaç lira? ay imdat ya!

jinekoloğa görünmen gerek canım .. hpv olup olmadığına bakmak için smear alacaklar senden .. sonucunu 5 günde alabilirsin en geç.. fiyatı maksimum 75 lira civarındadır. umarım birşey yoktor sende erkek arkadasın da tedavisini olana kadar cok dikkatli olmanız lazım, iyi şanslar

malesef bana da herpes bulaştı eşimden cok zor zamanlar geciriyorum ağrılardan bıktım artık günde bir sürü ilaç alıyorum canımdan bezdim artık çok mutsuzum

Teşekkür ederim :)

malesef bana da herpes bulaştı eşimden cok zor zamanlar geciriyorum ağrılardan bıktım artık günde bir sürü ilaç alıyorum canımdan bezdim artık çok mutsuzum

Cnm ağrıların ilk sene biraz oluyor bende artık çoook nadir oluyor mesela kafaya çok taktım mı hemen başlıyor rahatlamaya çalış çok fazla ilaç kullanma hangisinin işe yaradığını bilemezsin sknra valtrex lysine ve b12 vitamini alman yeterli olur ilk başta kafana takma çok psikoloji çok etkiliyor bu virüsü

ben daha 3 ay önce smear yaptırdım bısey cıkmadı. demekkı bende bu virüs yok ama ucuk var nasıl oluyo anlamadım

ben daha 3 ay önce smear yaptırdım bısey cıkmadı. demekkı bende bu virüs yok ama ucuk var nasıl oluyo anlamadım

cnm bu virüs smear ile çıkan bir virüs değilki. smear testi sende vulva kanseri varmı onu kontrol ediyor (buna sebep olanda hpv virüsü dediğimiz siğiler) yani uçuk virüsü ile alakası yok.
uçuk virüsü için uçukların üzerinden kültür alınabilir (eğer aktif yaran varsa) yada kanda IGG IGM testi yaptırabilirsin. Bu testi özellikle HSV2 ve HSV1 tipleri için yaptırmak istediğini söylersen doktorun ona göre sokar seni teste bilgin olsun.
kısacası smear testinin temiz olması demek sende siğil dolayısıyla bir kanser belirtisi olmadığını gösterir

Henuz 10 günlük evliyim balayindan döndüğüm sabah genital Uçuk cikmaya basladi tabi ne olduğunu bilmiyodum bugün dr. Gittim bir sürü ilac verdi cok mutsuzum bu virus bana nasil bulaştı, iyileşme olduktan sonra ya tekrar cikarsa cok korkuyorum. .

Partnerimde bendeki gibi herpes tip 2 virusu varsa,virus onda aktif oldugu zamanda benim virusude aktif hale getirirmi? yoksa notr bir etki mi yaratır? Bilgi verebilirmisiniz

Arkadaslar 1 yildir bu hastaligi cekiyorum.her ay adet donemimden hemen sonra atak geciriyordum ve cok canim yaniyordu.doktorum cok iyi bir doktordi bana soyledigi istedigin ilaci kullan bir fayda etmez tek yapabilecegin karbonatli suyla pansuman yap..tabiki bu bir cozum olmadi cok aci cektim.tesadufen 2 ay once farmasi diye bir markanin cay agaci yagi kremini tavsiye ettiler dudaktako ucugu hemen geciriyor diye.kullanmaya basladim her sizlama hissettigimde surdum ve iki aydir hicbirsey cikmadi bu ktem antiviral ozellik tasidigi icin virusleri baskiliyor.eger bir kisiye bile yardimci olabilirsem ne mutlu bana cunku cok aci veriyor

Ben de bir suredir bu virusle yasiyorum. Bir suru sey denedim, bitkisel, vitaminler vs, ne yaparsam yapayim 2 ayda bir cikmasina engel olamadim. En sonunda D vitamini tavsiye ettiler. Kullanmaya basladim. Kullanmaya basladiktan sonra ilk atak 6. ayda geldi. O ataktan sonra su anda 3. ayi doldurdum. D vitamininin calisma mekanizmasini aciklayayim. Belki siz de denemek istersiniz. Deneyenler, burada tecrubesini paylasirsa sevinirim.
Virus surekli kanimizda geziyor. Vucudun bagisiklik sistemi viruse saldirip oldurmuyor. Ancak kaninizda yeterince D Vitamini varsa, T hucreleri HSV 2 virusune saldirip onu etkisiz hale getiriyor. Kan tahlili ile D vitamini seviyenizi olcturebilirsiniz. Eger eksikse, zaten doktorunuz bu tedaviyi onerecek.
Devit-3 markasinin oral ampul sekli var. 300 000 IU D vitamini icerir. (Gunluk ihtiyaciniz 400 IU civarinda.) Baslarken iki kere birer hafta arayla birer tane icin. (D vitamini cama yapistigi icin, ampulu kirin, bir dilim ekmegin uzerine bosaltip, ekmegi yiyebilirsiniz.) Sonraki kullanim ayda bir tane ampul icilecek. Ancak ben 1 hafta 2 hafta 3 hafta ve 4 haftada bir diye denemistim, 3. haftadan sonra atak oldu. Bu yuzden 3 haftada bir aliyorum.
Kizariklik gordugunuzde, eger ilk 3-4 saat icinde yakalamissaniz, bir ampul ictiginizde, 7-8 saat sonra kizariklik yok oluyor, o atagi atlatiyorsunuz. 2 kere basima geldi.
D vitamini toksik olabilir bazi bunyelerde dikkatli olun. Devit-3 un oral damla formu da var. Bir sisede 50 000 IU var. Bunyenize gore gunde 1000 ile 10 000 IU arasinda alarak da deneyebilirsiniz.
Yeni gelistirilmeye calisilan asilarla, D vitamininin yaptiginin benzerini yapmaya calisiyorlar. D vitaminine patent alamayacaklari icin, ilac firmalari D vitamininden cok soz etmiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…