Ben de bir suredir bu virusle yasiyorum. Bir suru sey denedim, bitkisel, vitaminler vs, ne yaparsam yapayim 2 ayda bir cikmasina engel olamadim. En sonunda D vitamini tavsiye ettiler. Kullanmaya basladim. Kullanmaya basladiktan sonra ilk atak 6. ayda geldi. O ataktan sonra su anda 3. ayi doldurdum. D vitamininin calisma mekanizmasini aciklayayim. Belki siz de denemek istersiniz. Deneyenler, burada tecrubesini paylasirsa sevinirim.
Virus surekli kanimizda geziyor. Vucudun bagisiklik sistemi viruse saldirip oldurmuyor. Ancak kaninizda yeterince D Vitamini varsa, T hucreleri HSV 2 virusune saldirip onu etkisiz hale getiriyor. Kan tahlili ile D vitamini seviyenizi olcturebilirsiniz. Eger eksikse, zaten doktorunuz bu tedaviyi onerecek.
Devit-3 markasinin oral ampul sekli var. 300 000 IU D vitamini icerir. (Gunluk ihtiyaciniz 400 IU civarinda.) Baslarken iki kere birer hafta arayla birer tane icin. (D vitamini cama yapistigi icin, ampulu kirin, bir dilim ekmegin uzerine bosaltip, ekmegi yiyebilirsiniz.) Sonraki kullanim ayda bir tane ampul icilecek. Ancak ben 1 hafta 2 hafta 3 hafta ve 4 haftada bir diye denemistim, 3. haftadan sonra atak oldu. Bu yuzden 3 haftada bir aliyorum.
Kizariklik gordugunuzde, eger ilk 3-4 saat icinde yakalamissaniz, bir ampul ictiginizde, 7-8 saat sonra kizariklik yok oluyor, o atagi atlatiyorsunuz. 2 kere basima geldi.
D vitamini toksik olabilir bazi bunyelerde dikkatli olun. Devit-3 un oral damla formu da var. Bir sisede 50 000 IU var. Bunyenize gore gunde 1000 ile 10 000 IU arasinda alarak da deneyebilirsiniz.
Yeni gelistirilmeye calisilan asilarla, D vitamininin yaptiginin benzerini yapmaya calisiyorlar. D vitaminine patent alamayacaklari icin, ilac firmalari D vitamininden cok soz etmiyorlar.