- Konu Sahibi November 22
-
umarım haklısınızdır ben de ıpl den alex e geçtim,ıpl de de dökülme oldu olmasına
ama batıklarda ,bacaklarda az faydası oldu,belki devam etseydim faydası olurmuydu bilmem,ama çevremdekilerin yoğun baskısı ile alex e geçtim, 1 hafta oldu henüz görcez bakalım
kızllaaaar yarın başlıyorum genitaleee.çok acıomu ya benim canım çok tatlıdırda =))
Arkadaşlar bu Ipl işe yaramaz bir sistem değilmi? ucuz olmasından belli. Eğer lazerden daha etkili olsa daha pahalı olurdu bence.
ucun etin yahnisi demişler ya..Her zaman için...
founda, belirttiğin bu husus çoğu zaman geçerli olabilir ama her zaman değil canım. Bak ben kendi branşımda şu an da eşidim uzmanların yarı fiyatına hizmet veriyorum. Kendime haksızlıkmı yapıyorum yoksaCADIARZU Eğer sen haklıysan en kısa zamanda ücretimi yüz de yüz arttırıyorumvereliniortak
tabiki alex canım benim ipl de neymiş.. ucuzluğundan ve 10 -15 seanstan bahsetmelerinden anlaman gerek. ne 10 u ya. alexle 3 seans oldu genital ve koltuk altı bitti nerdeyse hiçbişey çıkmıyo artık. ıpl falan yalan. lazer bile diil o alexten şaşma :lepi:
benim bir arkadaşım bitirdi...
kızlar ya her tarafına yaptırmayın bence lazeri,arada süs bırakılır ne bileyim,hep kel olmaz ki...bilmiyorumkismile
insan değişiklik istiyor bayanssulusmile
zaten tedavi görüorumda hani biliosundur bu hormonlarda dengesizlik olduu zamn temelli olarak düzene girmesi zordur tedavi bitin ce ilaç kullanmaı bırakınca tekrar bozulabilio. ben hormonlardan kaynaklanan aşırı tüylenmee de etkili olduuna dair net bilgi gelirse hemen gidip kurtulmaı düsünüorum bu baş belalarından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?