• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital bölgeyi lazerle bitirmeyi başarabilen var mı?

bende bu ay başlıyacam nasipse. ama korkuyorum ya bu kadar uğraş masraf. biyerden duymuştum lazer yaptırdıktan 2-3 sene sonra tüyler yeniden çıkıyormauş. yaptıran arkadaşlar tamamen bitti diyen varmı içinizde genital bölge için. ve lazerden sonra yani uygulama bittikten sonra tekrar çıktımı kıl merak ediyorum. bende genital bölgeye yaptırıcam.

Haftaya ben de başlayacağım genital bölge lazer epilasyonuna. Bikini bölgesini iğneli epilasyonla bitirmiştim, sıra alt genitalde.Ama lazer hakkında pek bi bilgim yok. Tecrübeli arkadaşlara soruyorum,gitmeden önce ne gibi hazırlıklar yapmam gerek? 3-4 gün önce jilet yapın diyenler var. Bir de epilasyona gitmeden önce Emla krem kullananların yorumunu merak ediyorum.
Alt genitalde tüyler aşağı yukarı kaç seansta biter? Yazın bebek çalışmalarına başlayacağız. Gebelikte lazer yapmanın sakıncası yok diyenler de var, yaptıranlar da var. Gerçi öyle bir durumda,yaptırmamayı tercih ederim ben.Siz ne dersiniz?
Hamilelikte rahat etmek açısından şu kıllardan bir an önce kurtlmak istiyorum.
Çok soru sordum biliyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum cevaplar için.

ayy bende çook istiyorum tertemiz olmasını eşim zaten hiç sevmez öle tüylüyken bende sevmiyorm
ya bi kere görüntüsü kötü oluyo zaten en iyisi temizlenmek tamamen
bende bugün fiyat aldım bikini 90 tl dedi koltukaltıyla 150 dedi sizce nasıl kızlar
ağdaya gittiğim yer zaten tüylerime göre bakıp dedi ki 6 seansta falan biter dedi
ankarada yaptırıp kesin sonuç alan var mı kızlar bana msj atsaa

arkadaşım bende bugün fiyat aldım koltuk altına 90 kasık bölgesine 150 dediler sen tam tersini yazmışsın ben ankara etlikte sordum

Merhaba arkadaşlar bende mecidiye köyde bır merkeze gidiyorum tum vücut gidiyorum. size tavsiyem kople paket alın benımkı oyle bıtme garantılı ve vucudumdakı tuyler bıttı genıtal bolgemde bıle bıttı. tuyler incelıp bırakırsanız verdığınız paralar boşa gider tekrar ağda yaparsanız eskısı gıbı oluyor merkezin tlf isteyene verebılırım. ayrıca genıtal bolgesı paket 750 ytl ve bıtene kadar artı 10 seanstan asağı bitmiyor.

Arkadaşlar diğer yerlerdede yazdım benimki bitti. Ama bu gittiğim yerin cihazı çok farklı bu cihazdan türkiyede 10 tane varmış.Arkadaşlarım gidiyorlardı. ben başka yere başlamıştım onlarınki bitti benimkinde çok çok azalma olmuştu sonra onların gittiği yere başladım.Gerçekten harika bir cihaz diğerleri gibi acısıda yok Erenköy,de Tanit estetik diye bi yer tek sorun randevu geç verebiliyorlar

Ben de bu cumartesi 4. seansa gidicem sanırım benimki de tamamdır ama kuralları bozmamak için gidicem 2 seans daha. çünkü tam sonuç alamk istiyorum. şuanda çok memnunum. koltukaltımda hiç çıkmıyor. genitalde de sadece üst kısımda çook ince gözlle zor görülen 3-4 tüy kaldı ama temmuza kadar gidip kesin sonlandırcam

benimde bu cumartesi 4. seansım var genitalde 10 tüy kalmıştır toplasan bitti bitcek
4. seans ama acısından çok korkuyorum ya eyvahedigeldismile

kızlar slm genital bölgenin bitmesi içi oratalam maliye sizce ne kadardır tabi kişiye göre değişir ama tahminen?

Arkadaşlar diğer yerlerdede yazdım benimki bitti. Ama bu gittiğim yerin cihazı çok farklı bu cihazdan türkiyede 10 tane varmış.Arkadaşlarım gidiyorlardı. ben başka yere başlamıştım onlarınki bitti benimkinde çok çok azalma olmuştu sonra onların gittiği yere başladım.Gerçekten harika bir cihaz diğerleri gibi acısıda yok Erenköy,de Tanit estetik diye bi yer tek sorun randevu geç verebiliyorlar

hangi cihazı kullanıyorlarmış merak ettimfisfisfis

Bende bugün gittim genitalim bitti sayılır alt tarafta ince tüyler war onları iğneliyle toplatıyorum lokal yaptırıp süper oldu süperopuyorumnanaktan

kızlar genitalin alt tarafında içlere doğru tüyler var 3 seanstır oralar hep kalıyo dökülmüyo kız oralar çok uğraştırıyo diyo siin seanslardan sonra hepsi dökülüyomu hiç kalmıyomu benm 3.seansta bide bide üstüden düşük doz gitti iki kere lazer atmış oldu yani koltuk altımdada tek tük kalıyo sizde durum nasıl

Canım tüm genital diyiceksin o zaman makata doğru yani arka tarafa kadar alıyolar utanmaya gelince bende utanıyodum ama yapan kişi beni çok rahatlattı bide acıycakmı diye düşününce baktım bitmiş zamanla alışıyosunuz camaşırınız çıkarın bence yapan kişinin işini kolaylaştırır sewgiler canımopuyorumnanaktan

nur sen nereye gidiyosun bende gidicek yer arıyorum fiyatlar nasıl bide özelime nerde bolduğunu yazarsan çok sevinirim

selam sentımental lazerde tüylerıne göre uygun lazer cihazını seçersen memnun kalırsın.Ben yıllardır gidiyorum lazer epilasyona son gittiğim yerden çok memnun kaldım.Zaten piyasada olan cihazlardan çok değişik bir cihazla yapıldı.Ayrıca acısıda yok denecek kadar az.

mrb aybetburda sen nereye gıdıyorsun benım ılk gııtıgım yer kapandı şimdikınden memnun değilim pek.ozelden msj atarsan sevınırım

selam sentımental lazerde tüylerıne göre uygun lazer cihazını seçersen memnun kalırsın.Ben yıllardır gidiyorum lazer epilasyona son gittiğim yerden çok memnun kaldım.Zaten piyasada olan cihazlardan çok değişik bir cihazla yapıldı.Ayrıca acısıda yok denecek kadar az.

merhaba bende ıkı farklı yerde denedım bırı ucuz 75 tl dıgerı 120 tl (gerçi genıtal ve bıkını için ikiside çok uygun) 75 tl olanda ılk seansa gıtmıstım onda baya bı dokulme oldu ve acısız oldu en önemlısı atışlar tek tek değildi uzun uzundu değişik bir makına vardı dıger makına bır atoısda 10 tane gorebılıyorken bu makıne ıle bı atısda 30-40 tane göruluyor dedı bayan ve izmirde sadece 32 yerde var dıe soledı tabı benım içim hiç rahat etmedı ve ucuz etın yahnısı yenmez mı kı dıe alex olann bı yere gıttım orda ıkıncı seansı yaptırdım ama çok canım acıdı dokulme yıne var ama dıgerınden daha cok memnun kalmıstım
sızın cıhaz nasıldı gıttıgınız? napsam bılmıyorum ıkı seans oldu bıttı hala dusunuyporum ama ben o acıya dayanamam 18 ıle atıs yaptılar

Bende bugün gittim genitalim bitti sayılır alt tarafta ince tüyler war onları iğneliyle toplatıyorum lokal yaptırıp süper oldu süperopuyorumnanaktan

nur umm hangisi daha cok acıtıyor lazer mı iğneli mi? bende haftaya 6.seansımı yaptırıcam olurdu daha sonra cıkanlar olursa dıye bende iğneli düşünüyorum kalanlar için ama cok acır dıye korkuyorum iğneli kaç seansta bitirir kalanları?
bu arada cok sevındım bittiğine bize de moral oluyor:)

nur sen nereye gidiyosun bende gidicek yer arıyorum fiyatlar nasıl bide özelime nerde bolduğunu yazarsan çok sevinirim
Canım fiyatlar çok iyi tüm genital 100 tl 2 alrsan 3. seans bedawa kampanya war tawsiye ederim özelden atarım canım opuyorumnanaktan
nur umm hangisi daha cok acıtıyor lazer mı iğneli mi? bende haftaya 6.seansımı yaptırıcam olurdu daha sonra cıkanlar olursa dıye bende iğneli düşünüyorum kalanlar için ama cok acır dıye korkuyorum iğneli kaç seansta bitirir kalanları?
bu arada cok sevındım bittiğine bize de moral oluyor:)

anım benim kalın kıllar bitti ince kıllarıda makine görmüyo ondan iğneli yaptırıyorum alt dudk kısımlarına acı hissetmiyorum çünki lokal le uyuşturuyorlar yapanlar aynı zamanda hemşiredir korkmadan yaptırıyorum hiç acımadan 15 gün sonra yeniden gidicem tamamen biticek inşallah ne zaman biter kıla göre söylüyorlar canım yaptırmak istersen bekleriz opuyorumnanaktan

merhaba bende ıkı farklı yerde denedım bırı ucuz 75 tl dıgerı 120 tl (gerçi genıtal ve bıkını için ikiside çok uygun) 75 tl olanda ılk seansa gıtmıstım onda baya bı dokulme oldu ve acısız oldu en önemlısı atışlar tek tek değildi uzun uzundu değişik bir makına vardı dıger makına bır atoısda 10 tane gorebılıyorken bu makıne ıle bı atısda 30-40 tane göruluyor dedı bayan ve izmirde sadece 32 yerde var dıe soledı tabı benım içim hiç rahat etmedı ve ucuz etın yahnısı yenmez mı kı dıe alex olann bı yere gıttım orda ıkıncı seansı yaptırdım ama çok canım acıdı dokulme yıne var ama dıgerınden daha cok memnun kalmıstım
sızın cıhaz nasıldı gıttıgınız? napsam bılmıyorum ıkı seans oldu bıttı hala dusunuyporum ama ben o acıya dayanamam 18 ıle atıs yaptılar

Nereden memnunsunuz acaba? Sanırım ben yer değiştirmek zorunda kalacağım. Pek memnun değilim gibi.

Back