• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital bölgeyi lazerle bitirmeyi başarabilen var mı?

umarım haklısınızdır ben de ıpl den alex e geçtim,ıpl de de dökülme oldu olmasına
ama batıklarda ,bacaklarda az faydası oldu,belki devam etseydim faydası olurmuydu bilmem,ama çevremdekilerin yoğun baskısı ile alex e geçtim, 1 hafta oldu henüz görcez bakalım

Doğru bi karar vermişsin ben devam ettim meraktan1.5 yıl bi faydasını görmedim :)

Arkadaşlar bu Ipl işe yaramaz bir sistem değilmi? ucuz olmasından belli. Eğer lazerden daha etkili olsa daha pahalı olurdu bence.
ucun etin yahnisi demişler ya..Her zaman için...

founda, belirttiğin bu husus çoğu zaman geçerli olabilir ama her zaman değil canım. Bak ben kendi branşımda şu an da eşidim uzmanların yarı fiyatına hizmet veriyorum. Kendime haksızlıkmı yapıyorum yoksaCADIARZU Eğer sen haklıysan en kısa zamanda ücretimi yüz de yüz arttırıyorumvereliniortak

founda, belirttiğin bu husus çoğu zaman geçerli olabilir ama her zaman değil canım. Bak ben kendi branşımda şu an da eşidim uzmanların yarı fiyatına hizmet veriyorum. Kendime haksızlıkmı yapıyorum yoksaCADIARZU Eğer sen haklıysan en kısa zamanda ücretimi yüz de yüz arttırıyorumvereliniortak

Bence de haksızlık olur . Herkes hakettiğini talep etmeli bence. Bir işi iyi yapıyorsanız mutlaka fiyatta da ayrılmalısınız. Ben olsam öyle yaparım (Hatta yapıyorum zaten). Yıllarca çalıştığım yerlerde piyasayla eşit gidiyorduk ama benim gibi bu işi direk yapan , tüm tedavileri alan dr yoktu neredeyse. Merkezlere sorarsanız hepsi dr bulunduran ,muhteşem yerler ama ihtiyaç olunca nedense kimse o dr.lardan faydalanamaz. Ben hergün sabah akşam klinikte oluyor ve bizzat herşeyi yapıyorsam ve hasta memnuniyetide maksimumsa karşılığını da almalıyım die düşünüyorum.Bence kendinize haksızlık ediyorsunuz,

tabiki alex canım benim ipl de neymiş.. ucuzluğundan ve 10 -15 seanstan bahsetmelerinden anlaman gerek. ne 10 u ya. alexle 3 seans oldu genital ve koltuk altı bitti nerdeyse hiçbişey çıkmıyo artık. ıpl falan yalan. lazer bile diil o alexten şaşma :lepi:

bana özelden yazmışsın cevap veremedim yeni olduğum için özel atamıyorum çok teşekkür ederim cevapladığın için sonuç alabiliyorsun dimi sence tam oalrak kaç seansta biter?

arkadaşlar bu lazerde gittiğinz zaman tüyler ne kadar uzunlukta olmalı?Birde soğutucu olmasımı gerekiyor lazer yaptırıken.:kahve:

arkadaşlar yüz bölgesi çok geç cevap veriyor hatta vermiyor bile...ama bacak karın koltuk altı genital bölge ve kollar olumlu sonuç veriyor..ben 4.seansımda bitirdim ama sunu söylemeliyim seanslar bittikten sonra senede 1 yada 2 kere yaptırmak gerekiyor tetiklememesi için ...ve tabiki yaptırdığınız yer çok önemli ben ve aynı yere yaptıran 4 arkadaşım çok iyi sonuç aldık umarım sizinde istediğiniz gibi olur her sey....

kızlar ya her tarafına yaptırmayın bence lazeri,arada süs bırakılır ne bileyim,hep kel olmaz ki...bilmiyorumkismile
insan değişiklik istiyor bayanssulusmile

hormon tedavisine başlayıp aynı anda lazere gidebilirsin ama tedavi edilmezsen lazer bi işe yaramaz paran boşa gider canım doktora git tedaviye başla lazerede o zaman başlarsın

zaten tedavi görüorumda hani biliosundur bu hormonlarda dengesizlik olduu zamn temelli olarak düzene girmesi zordur tedavi bitin ce ilaç kullanmaı bırakınca tekrar bozulabilio. ben hormonlardan kaynaklanan aşırı tüylenmee de etkili olduuna dair net bilgi gelirse hemen gidip kurtulmaı düsünüorum bu baş belalarından.

zaten tedavi görüorumda hani biliosundur bu hormonlarda dengesizlik olduu zamn temelli olarak düzene girmesi zordur tedavi bitin ce ilaç kullanmaı bırakınca tekrar bozulabilio. ben hormonlardan kaynaklanan aşırı tüylenmee de etkili olduuna dair net bilgi gelirse hemen gidip kurtulmaı düsünüorum bu baş belalarından.

Hormonlarınız tedaviye rağmen düzelmesse lazerden sonuç almanız çok uzayabilir. Hormon tedavisi ile ilgili ne kullanıyorsunuz ve ne kadar zamandır ve hangi problem için yazarsanız sizi bilgilendirebilirim.

Back