Lazer Epilasyon Genital bölgeyi lazerle bitirmeyi başarabilen var mı?

ben quanta ıpl ye gıdıyorum çok acımadı ve 26 sında gıtmıstım dokulmeye basladı kızlar ama sızın yazıları okuyunca kafam çorba oluyor alex e mi gitsem die dusunup duruyorum

birde arkadaşlar evli arkadaşlar kimi evli arkadaşlarım hepsini asldırma diyor kız çocuk şeyi gibi olmasın demiş kimisi evli arkadaşlar siz ne dersiniz

Valla ben evliyim ve tamamı bitsin istiyorum. Seanstan sonra eşimde gayet memnun. Temizleme derdi yok oh be mis gibi a.s.

Valla ben evliyim ve tamamı bitsin istiyorum. Seanstan sonra eşimde gayet memnun. Temizleme derdi yok oh be mis gibi a.s.
peki bu tür cümlwelere ihtiyacım var insanlar garip garip şeyler söylüyor kafam karışıyor ama bend4e tertemiz olsun istıyorum ve ilk seansda baya baya döküldü bitsin hemen...:lepi:

arkadaşlar bursa'dan lazer epilasyona giden we gittiği yerden memnun olanlar var mı acilen yardıma ihtiyacım var (

bana özelden yazan rakadaşa çok teşekkür ediyorum ama ben yeni olduğum için cvp yazamıorum cnm kusura bakma...

kızlar ben genital bölge ve koltukaltına aynı anda başlamıştım eğer yanılmıyorsam benim koltuk altım bitti. 3. seansıma gittiğimde bişi çıkmadığı için uygulanmadı.2. seansın üstünden 2 ay geçmişti. üçüncünün üstünden de 2 ay geçmek üzere toplamda 4 ay oldu ve hala tek tüy bile yok.ama yinede 4. seansta uygulatçam. genital bölgeye gelince çook ama çook cidi derecede mutluyum.4-5 adet tüy kaldı.3.seanstada durum aynıydı. yani neredeyse %80 bitti bnim bu iş. temmuzda da düğünüm var süper olcak hiiiiç bida ağdayla uğraşmıycam. çünkü yazın zırt pırt kotuk altı ile uğraşmaya deli oluyodum. hayır alıyodum 1 hafta içind etüy kökleri siyah siyah geliyodu rahat giyinemiyodum şimdi çok rahatlıycam balayımıza da çook rahat çıkçam. valla biraz daha param olsaydı bacaklarımı da hallederdim denizde bacal alma derdim de olmazdı ama neyse bakalım kısmet :)

ne kadar güzel 3.seansta hemen almışsın en ii sonucu ben 3e gidicem ama hala aynı gibi

ayy bende çook istiyorum tertemiz olmasını eşim zaten hiç sevmez öle tüylüyken bende sevmiyorm
ya bi kere görüntüsü kötü oluyo zaten en iyisi temizlenmek tamamen
bende bugün fiyat aldım bikini 90 tl dedi koltukaltıyla 150 dedi sizce nasıl kızlar
ağdaya gittiğim yer zaten tüylerime göre bakıp dedi ki 6 seansta falan biter dedi
ankarada yaptırıp kesin sonuç alan var mı kızlar bana msj atsaa

ben fındıkzadede bir yere gidiyorum. mecidiyekoyde de yerleri var. msj atıcaktım sana ama 50 msj atmış olmak gerekiyormus foruma. gonderemedim :/ yasakları cıgnemeden nası anlatırım bilemedim :sinifsinif:

kolaltı ve genitale 3.seasn için gitcemm..acaip memnunum..5 seasn gitmeyi düşünüyorum ama 4.seasnta tamamem biter gibime geliyo..yüzümde 6.seasnsa gitcemmmm tükendim resmen çenemdeki sertler inceldi sadece yüzde çok memnun deilim açıkcasııı..göbek içinde 3.seasnsa gitcem aslında gitmesemde olur çok incelerrrrrr..bu ay bacaklarada başlıycammmm..yemeyip içmeyip lazere para veriyorum ama kurtulayım da yeter valla paraya zeerre üzülmüyorum...bu arada benim vucutta gittigim bölgeler acaip sert kıldıııı vucut için en fazla 5 seasn gitcem bacak içinde 3 seasn gitmeyi planlıyorum bakalım sonunda nolcak:)

ben de genitalde 3e gittim 3gün önce. herşey bu seans belli olur dedi yapan bayan. ben de bi an önce okul bitsin istiorum lazere para veremiorum okurken :) incelseler de kabulüm

ben de genitalde 3e gittim 3gün önce. herşey bu seans belli olur dedi yapan bayan. ben de bi an önce okul bitsin istiorum lazere para veremiorum okurken :) incelseler de kabulüm

bende cnmmm tamamen bitmesini beklemiyorum..rahatsız etmesin yeteli:)dedigin gibi 3 te belli olur demiştiiii banada doktor.ama ben 5 seasnı gözden çıkardım daha fazla gitmemde en fazla 5 seasn:)

ben de 2.seansta genital bölgede üst kısım tamamen bitti.3.seansa gidemeden hamile olduğumu öğrendim.doğuma 2-3 hafta kaldı.hemen akabinde devam lazere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…