- Konu Sahibi November 22
-
genital bölgeye yapılan lazer sonrası hissizlik oluşuyormuş mutsuz bie cinsel hayattan bahsediliyor o bölgeye lazer yaptıran evli bayanların özellikle yorumlarını merak ediyorum korkudan yaptıramadım
canım ben ilk seansımın üzerinden 1.5 ay geçince çağrılmıştım ozamn normalde çıkan tüylerin yarısı kadar çıkmıştı gidip 2.seansa gittim. 15 gün sonra kontrole çağırdılar bişi yktu ama üzerinden geçtiler yinede. 2 ay sonraya randevu verdiler. 3. seansa gitmeden önce ise çıkan tüy sayısı 5*-10 taneydi ve garip tarafı hepsi sararmıştı normalde koyu renkliydi. 2. seasntan sonrada kontrole gittim. bir ay önce 3. seansa çağrıldım ve bu sefer hiçbirşey yoktu. şuandada üzerinden 1 ay geçti hala hiçbişey yok. sen koyu renk tenlimisin? yada seyrek tüylümüsün acaba?
ya, kızlar bu gün bir epilsyon merkezine gidip makinelerini görüp fiyat alayım dedim.
IPL elips dedi, aletin adını.
çin malı falan değil dedi,
8 ila 16 seansta bitirme garantisi verdi,
benim içim ısınmadı, burdan öğrendiklerimi söyledim onlara, ıpl nin lazer olmadığını alex istiyorum dedim.
alex cihazları artık bakanlık tarafından toplatıldığını bu cihazın alex den daha iyi olduğunu söyledi,
sözleşme imzaladıklarını bitirme garantili olduğunu söyledi.
bende dur bizim kızlara bi sorayım sonta size dönerim dedimm.
eee kızlar ne diyonuz şimdi, bilgisi tecrübesi olanlar fikirlerini belirtirlerse sevinirim.
duyduğum kadarıyla çok etkili olmayan bir şey. tüm uzmanlar beyaz tenli ve kalın tüylere sahipseniz alexandrte i öneriyorlar. ipl nin tam anlamıyla lazer ışını olmadığını seansları uzattığını doğal olarak da ücreti arttırdığını duymuştum.Bence biraz daha araştır ipl yapanların çoğu lazerden memnun olmayanlar başlığında takılıyor sonra baya takip ettim çünkü memnun olmayanların çoğu aynı hatayı yapmış ama farkında diiller.fazla işe yaramıyor
ben istanbul anadolu yakasında gidiyorum canım kartal da. genital için seans başı 120 ödüyorum koltuk altı 50 tl.5 seansta biter gibi geliyor 600-700tl ye bitçek gibi yani genital. diğer konuya gelince ben de hiç tüy kökü kalmıyo ya. yani temiz oluyor tamamen
tabiki alex canım benim ipl de neymiş.. ucuzluğundan ve 10 -15 seanstan bahsetmelerinden anlaman gerek. ne 10 u ya. alexle 3 seans oldu genital ve koltuk altı bitti nerdeyse hiçbişey çıkmıyo artık. ıpl falan yalan. lazer bile diil o alexten şaşma :lepi:ND-Yag ne yaw:)) alex mi ıpl mi karar verin:))
tabiki alex canım benim ipl de neymiş.. ucuzluğundan ve 10 -15 seanstan bahsetmelerinden anlaman gerek. ne 10 u ya. alexle 3 seans oldu genital ve koltuk altı bitti nerdeyse hiçbişey çıkmıyo artık. ıpl falan yalan. lazer bile diil o alexten şaşma :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?