• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital bölgeyi lazerle bitirmeyi başarabilen var mı?

Genital bölgenin ilk seansında herkes çok çekiniyor. Hatta bir kaç hastam iç çamaşırı duruken yaptırmak için ısrar etmiştifisfisfis tabi denemiştik ama çamaşırı çekiştirip durmak daha zor olmuştu ve tedavi sonrası tüyler tamamen yanmamış olabiliyordu. Sonradan kendileri çıkarayım bari diyerek normal tedavimizi yapabilmiştik. Mümkün mertebe her tedaviyi aynı kişi yaparsa açmak daha kolay olacaktır bence.

genital bölgeye yapılan lazer sonrası hissizlik oluşuyormuş mutsuz bie cinsel hayattan bahsediliyor o bölgeye lazer yaptıran evli bayanların özellikle yorumlarını merak ediyorum korkudan yaptıramadım

genital bölgeye yapılan lazer sonrası hissizlik oluşuyormuş mutsuz bie cinsel hayattan bahsediliyor o bölgeye lazer yaptıran evli bayanların özellikle yorumlarını merak ediyorum korkudan yaptıramadım

Merhaba arkadaşlar ben de genital bölge için gidiyorum ve 5.seansta kurtuldum. vala ben cok cekiyordum agda yaptırdığım zamanlarda baya güçlüydü tüylerim ve inanın ağdadan sonra hep kanardı. ama bu epilasyonu kim bulduysa vala sonsuz teşekkürlerimi sunarım kendisine:D böyle bir rahatlık yok ve herhangi bir hissizlik olduğunu sanmıyorum cinsellik açısından. biz 4 arkadaş aynı anda başladık gitmeye, emla diye bir krem kullanıyor arkadaşlarım ve duyduguma göre bu kremi çok sık kullananlar için geçerli o hissizlik olayı. sonucta topu topu 6 seansta bitiyor yani ki benim ki 5 seansta bitti:D o yüzden o kadar da zararlı birsey oldugunu sanmıyorumyerimseniben

Ben de 6 seansta kurtuldum. Endişelenecek hiçbirşey yok, tabi düzgün bir yere gitmek kaydıyla.

Keşke çok daha önce kurtulsaymışım bu dertten. Çok büyük rahatlık.

canım ben ilk seansımın üzerinden 1.5 ay geçince çağrılmıştım ozamn normalde çıkan tüylerin yarısı kadar çıkmıştı gidip 2.seansa gittim. 15 gün sonra kontrole çağırdılar bişi yktu ama üzerinden geçtiler yinede. 2 ay sonraya randevu verdiler. 3. seansa gitmeden önce ise çıkan tüy sayısı 5*-10 taneydi ve garip tarafı hepsi sararmıştı normalde koyu renkliydi. 2. seasntan sonrada kontrole gittim. bir ay önce 3. seansa çağrıldım ve bu sefer hiçbirşey yoktu. şuandada üzerinden 1 ay geçti hala hiçbişey yok. sen koyu renk tenlimisin? yada seyrek tüylümüsün acaba?

canım tüylerim çok sık. tenim de o kadar koyu değil ama süt beyaz da değil. döküldükten sonra tüylerim 2ay tetemiz kalıo o yüzden 2.5ayda bi gidiorum. yalnız on seansta kontrole gidemedim ondan mı acaba :S neyse bundan sonra günü gününe dikkat etmek lazım sonuçta kurtuluş var.

2 yıl once lazere basladım ve memnunum,genital bolgede sadece beyaz tüyler (kıl değil) kalıyo,onlar da asla bitmiyo
genital bölgede hissizlik hiç yasamadım,cinsel yonden hiç bi sorun olmadı,kıllardan kurtulunca dünya varmıs dedim
simdi 3,5-4 ayda bi gidiyorum,bacaklarımın diz ve üst kısmı bitemedi,yazın bronzlastıkları için acılmasını beklemek zorunda kaldım

slm herkese önümüzdeki hafta arkadaşımın gittiği bi yere bende başlıcam.ilk defa gitmemizde tamamen alıyormuyuz tüyleri?

ya, kızlar bu gün bir epilsyon merkezine gidip makinelerini görüp fiyat alayım dedim.
IPL elips dedi, aletin adını.
çin malı falan değil dedi,
8 ila 16 seansta bitirme garantisi verdi,
benim içim ısınmadı, burdan öğrendiklerimi söyledim onlara, ıpl nin lazer olmadığını alex istiyorum dedim.
alex cihazları artık bakanlık tarafından toplatıldığını bu cihazın alex den daha iyi olduğunu söyledi,
sözleşme imzaladıklarını bitirme garantili olduğunu söyledi.
bende dur bizim kızlara bi sorayım sonta size dönerim dedimm.
eee kızlar ne diyonuz şimdi, bilgisi tecrübesi olanlar fikirlerini belirtirlerse sevinirim.

ya, kızlar bu gün bir epilsyon merkezine gidip makinelerini görüp fiyat alayım dedim.
IPL elips dedi, aletin adını.
çin malı falan değil dedi,
8 ila 16 seansta bitirme garantisi verdi,
benim içim ısınmadı, burdan öğrendiklerimi söyledim onlara, ıpl nin lazer olmadığını alex istiyorum dedim.
alex cihazları artık bakanlık tarafından toplatıldığını bu cihazın alex den daha iyi olduğunu söyledi,
sözleşme imzaladıklarını bitirme garantili olduğunu söyledi.
bende dur bizim kızlara bi sorayım sonta size dönerim dedimm.
eee kızlar ne diyonuz şimdi, bilgisi tecrübesi olanlar fikirlerini belirtirlerse sevinirim.

hangi merkezmiş bana özelden atarmısınız* Ben konuşayım bkalım şu lazer profesörü merkezle:oklava:

kızlar benim gittiğim yer ıpl bitmez mı quanta ıpl-lazer ıle seansıda çok ucuz 75 tl genital+bikini çalışan bayan biter diyor refernslarda var ama burda okuyunca sanki alexle sadece bitiyor diye yazıyor hiç ıpl ıle bitiren var mı benim giittiğim yerde bana o şekilde söyledi doğrusu artık estetisyenlerin lazer yapmasının yasaklanacağını ve sadece alexle doktorların çalışabileceğini söyledi yada şimdide öyleymiş ama çoğu yerde alexlede güzellik uzmanları çalışıyormuş elindeki cihazında çok iyi olduğunu ve çok ıyı sonuçlar aldığından bahsetti

duyduğum kadarıyla çok etkili olmayan bir şey. tüm uzmanlar beyaz tenli ve kalın tüylere sahipseniz alexandrte i öneriyorlar. ipl nin tam anlamıyla lazer ışını olmadığını seansları uzattığını doğal olarak da ücreti arttırdığını duymuştum.Bence biraz daha araştır ipl yapanların çoğu lazerden memnun olmayanlar başlığında takılıyor sonra baya takip ettim çünkü memnun olmayanların çoğu aynı hatayı yapmış ama farkında diiller.fazla işe yaramıyor

çok teşekkür ederim bende fiyatı çok uygun geldiği için başladım ama biraz daha paraya kıyıp alex olan yerlere mı gıtsem kı iş arkadaşlarım anlaşmışlar 75 tl ye genital+bikini bölgesi için kadında benım 4 seansa sonuç alacağımı söylüyor:kafamçokkarıştı

bu gün eski ıpl yaptırdığım yere uğradım ve orda bi bayan 5 seans alex. e gitmiş ve hiç memnun kalmamış ,ıpl ye başlamış,acayip kafam karıştı,çoğunluk alex diyor gerçi,ben daha ilk seansımı yaptırdım alex de bakalım memnun olacak mıyım,ee tabii ki az para ile olmadığı için bu işler,insan ince eleyip sık dokuyo,

en iyi cihaz ND-Yag :) araştıranlar bilir zaten alex yüze uymaz çok koyu tene uymaz çok derine inmez geniş bölgede rahat çalışılır ama o da kıl tipi uygunsa Nd-Yag tavsiye ederim...

Arkadaşlar bu Ipl işe yaramaz bir sistem değilmi? ucuz olmasından belli. Eğer lazerden daha etkili olsa daha pahalı olurdu bence.
ucun etin yahnisi demişler ya..Her zaman için...

ben istanbul anadolu yakasında gidiyorum canım kartal da. genital için seans başı 120 ödüyorum koltuk altı 50 tl.5 seansta biter gibi geliyor 600-700tl ye bitçek gibi yani genital. diğer konuya gelince ben de hiç tüy kökü kalmıyo ya. yani temiz oluyor tamamen

bende anadolu yakasında oturuyorum eğer güvenilirse gittin yerin adını adresini verebilirmisin ?

ND-Yag ne yaw:)) alex mi ıpl mi karar verin:))
tabiki alex canım benim ipl de neymiş.. ucuzluğundan ve 10 -15 seanstan bahsetmelerinden anlaman gerek. ne 10 u ya. alexle 3 seans oldu genital ve koltuk altı bitti nerdeyse hiçbişey çıkmıyo artık. ıpl falan yalan. lazer bile diil o alexten şaşma :lepi:

tabiki alex canım benim ipl de neymiş.. ucuzluğundan ve 10 -15 seanstan bahsetmelerinden anlaman gerek. ne 10 u ya. alexle 3 seans oldu genital ve koltuk altı bitti nerdeyse hiçbişey çıkmıyo artık. ıpl falan yalan. lazer bile diil o alexten şaşma :lepi:

umarım haklısınızdır ben de ıpl den alex e geçtim,ıpl de de dökülme oldu olmasına
ama batıklarda ,bacaklarda az faydası oldu,belki devam etseydim faydası olurmuydu bilmem,ama çevremdekilerin yoğun baskısı ile alex e geçtim, 1 hafta oldu henüz görcez bakalım

Back