• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital bölgeyi lazerle bitirmeyi başarabilen var mı?

evet canım bana uygulanan da alex. ilk seans ta normaldir belki kalması 5-10 güne dökülür pürüzsüzleşir kontrol seansına gittiğinde bikez daha üstünden geçecekleri için 2. seansa kadar hiç tüy görmezsin tüy yapın kalınsa. benimki kalın sıktı çünkü.seyrek olsaydı bukadar etkili olamazdı. benim ilk seansıma giridğim gün tüy kökü kaldı sanmıştım öyle gelmişti gözüme ama 2 gün sonra onların ynan tüylerin kalıntısı olduğunu anladım çünkü bikaç gün sonra hiç bişi yoktu. belki cihaz dediğin yerleri tam görmemiştir ondan da kalmış olabilir.

evet benimde kalın ve sık tüyler.. ben yüzümede yaptırıyorum canım, 6 gün olmasına rağmen dökülmedi, çirkinde bi görüntü oldu, bugün jiletle kısaltmak zorunda kaldım :/ 1 hafta sonra kontrol seansına gidicem. Senin kontrol seansında tüm vücut komple tekrar mı yapılıyor? bilmiyorumkismile

Bende lazer yaptıryorum tüm vücut çok memnunum..4.seans oldu..Genital ve koltuk altı tek tük kaldı..Acıya gelince ağdayla alırken çektiğin acı gibi..Ama tabi Alexandrite la..Birde diod var o daha fazla acıtıyormuş ama sarı tüy falan kalmıyormuş..Benim arkadaşım onunla yaptırdı süper valla..Lazerde tüyler ne kadar siyah ve kalınsa o kadar çabuk kurtuluyorsun..

Son düzenleme:
evet benimde kalın ve sık tüyler.. ben yüzümede yaptırıyorum canım, 6 gün olmasına rağmen dökülmedi, çirkinde bi görüntü oldu, bugün jiletle kısaltmak zorunda kaldım :/ 1 hafta sonra kontrol seansına gidicem. Senin kontrol seansında tüm vücut komple tekrar mı yapılıyor? bilmiyorumkismile
ben şuanlık sadece genital ve koltuk altı yaptırıyorum canım tüm vücut için gitmiyorum. evet kontrol seansına gidince sanki birdaha seansa giriyomuş gibi tek tek tarıyorlar. ilk seansta frkı kalmıyor yani. kontroüde aynı ciddiyetle yapıyorlar.

Bende lazer yaptıryorum tüm vücut çok memnunum..4.seans oldu..Genital ve koltuk altı tek tük kaldı..Acıya gelince ağdayla alırken çektiğin acı gibi..Ama tabi Alexandrite la..Birde diod var o daha fazla acıtıyormuş ama sarı tüy falan kalmıyormuş..Benim arkadaşım onunla yaptırdı süper valla..Lazerde tüyler ne kadar siyah ve kalınsa o kadar çabuk kurtuluyorsun..

Canım nerede yaptırıyorsun? İyi bir yer lazım bizede.

bende kesinlikle tavsiye ediyyorum bende koltuk altiyla bikini bolgemi yaptiriyyorum koltuk altimi 3 seansta bitti sayilir bikini bolgemide 2 kere yaptirdim cok azalma oldu gercekde cokkk memnunum herkeze de tavsiye ederim

ben üst bacak için gidiyorum.güzellik merkezindeki kasın ilk önce bana tüylenmenin nedenini araştırmalısın neden oldugunu öğrenelim ve onu durdurmaya çalışalım yoksa lazerin hiçbi faydası olmaz dedi.bende aynen dediğini yaptım ve reglimin üçüncü gününde tahlil yaptrıdım doktor bi ilaç verdi onu kullanıyorum.oyuzden ilk seansta bile faydasını belli etti

ben üst bacak için gidiyorum.güzellik merkezindeki kasın ilk önce bana tüylenmenin nedenini araştırmalısın neden oldugunu öğrenelim ve onu durdurmaya çalışalım yoksa lazerin hiçbi faydası olmaz dedi.bende aynen dediğini yaptım ve reglimin üçüncü gününde tahlil yaptrıdım doktor bi ilaç verdi onu kullanıyorum.oyuzden ilk seansta bile faydasını belli etti

tahlil sonucunda sorun ne çıktı ve hangiilacı kullanıyorsun benim de sanırım hormonal bi sorunum var ben de gidicem doktora önce bi fikrim olsun diye sordum

yine durumdan bi haberdar edyim dedim 3. seansın üstünden 20 gün geçti 3. seansıma tamamen tüsüz gitmiştim hala da öyleyim.olacak bu iş

kızlar quanta ıpl-lazer epilasyon bilen var mı? fark ne lütfen yardım edin benım kafam çok akrıştı vallla herkes ayrı birşey söylüyor ben bugün ilk ddeefa gittim ve quanta ıpl-lazer fark ne aradaki

kızlar quanta ıpl-lazer epilasyon bilen var mı? fark ne lütfen yardım edin benım kafam çok akrıştı vallla herkes ayrı birşey söylüyor ben bugün ilk ddeefa gittim ve quanta ıpl-lazer fark ne aradaki

duyduğum kadarıyla çok etkili olmayan bir şey. tüm uzmanlar beyaz tenli ve kalın tüylere sahipseniz alexandrte i öneriyorlar. ipl nin tam anlamıyla lazer ışını olmadığını seansları uzattığını doğal olarak da ücreti arttırdığını duymuştum.Bence biraz daha araştır ipl yapanların çoğu lazerden memnun olmayanlar başlığında takılıyor sonra baya takip ettim çünkü memnun olmayanların çoğu aynı hatayı yapmış ama farkında diiller.fazla işe yaramıyor

kızlar ben 2 seans gitti önümüzdeki hafta 3.ye gidicem ama bi değişiklik yok gibi ben pek anlamadım sizde de öyle oldu mu?

ya kızlar bişi sorucam
genital bölgeye lazer yapılırken napıyoruz öyle sereserpe acıyor muyuzbilmiyorumkismile
arası fılan her bi yanımızı gorucek mı yanı sempatiksalakcinni
hayır o degil de arkaya doğru da var yani, rezalet desenıze
o lazer ucu da uzun boyle bir sürü hortumu var uzaktan tutcak da yancak da aboww
ne düşünüyorsunuz :bbo:

ya kızlar bişi sorucam
genital bölgeye lazer yapılırken napıyoruz öyle sereserpe acıyor muyuzbilmiyorumkismile
arası fılan her bi yanımızı gorucek mı yanı sempatiksalakcinni
hayır o degil de arkaya doğru da var yani, rezalet desenıze
o lazer ucu da uzun boyle bir sürü hortumu var uzaktan tutcak da yancak da aboww
ne düşünüyorsunuz :bbo:

ee yani açılmadan yapamaz ohaoldumsmile
evet herbi yanını görüyo ama işin şu tarafı var o bi hemşire ve onun işi bu
hanımları nasıl erkek doktor doğurtuyo yerimseniben
yapıldıktan sonra çok rahat bişey kıl tüy derdin olmuyo ama seanslarda bide o acısı var tabi kaydirigubbakcemile

canım ben ilk seansımın üzerinden 1.5 ay geçince çağrılmıştım ozamn normalde çıkan tüylerin yarısı kadar çıkmıştı gidip 2.seansa gittim. 15 gün sonra kontrole çağırdılar bişi yktu ama üzerinden geçtiler yinede. 2 ay sonraya randevu verdiler. 3. seansa gitmeden önce ise çıkan tüy sayısı 5*-10 taneydi ve garip tarafı hepsi sararmıştı normalde koyu renkliydi. 2. seasntan sonrada kontrole gittim. bir ay önce 3. seansa çağrıldım ve bu sefer hiçbirşey yoktu. şuandada üzerinden 1 ay geçti hala hiçbişey yok. sen koyu renk tenlimisin? yada seyrek tüylümüsün acaba?

ya ben de ilk gittiğimde acayip utandım yarım saat utandığım için benle konuşmk sorunda kaldı :) ama sonra şunu farkettim kadın doğum doktoruna gitmek zorunda kaldığımda ne olacak? mecbur soyunacağım ve doktorumun kadın olma ihtimali yüzde 50 :) bunu düşündüm ve en azından lazeri yapan hemşire bayan bu rahtlattı anca öyle başladım :)

Back