- Konu Sahibi November 22
serophene ve progestan kullanıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki bu tür cümlwelere ihtiyacım var insanlar garip garip şeyler söylüyor kafam karışıyor ama bend4e tertemiz olsun istıyorum ve ilk seansda baya baya döküldü bitsin hemen...:lepi:Valla ben evliyim ve tamamı bitsin istiyorum. Seanstan sonra eşimde gayet memnun. Temizleme derdi yok oh be mis gibi a.s.
iyi ya sevindim, bizde ilk seansı yaptık bakalım,
paylaşırım bende sonuçları.
kızlar ben genital bölge ve koltukaltına aynı anda başlamıştım eğer yanılmıyorsam benim koltuk altım bitti. 3. seansıma gittiğimde bişi çıkmadığı için uygulanmadı.2. seansın üstünden 2 ay geçmişti. üçüncünün üstünden de 2 ay geçmek üzere toplamda 4 ay oldu ve hala tek tüy bile yok.ama yinede 4. seansta uygulatçam. genital bölgeye gelince çook ama çook cidi derecede mutluyum.4-5 adet tüy kaldı.3.seanstada durum aynıydı. yani neredeyse %80 bitti bnim bu iş. temmuzda da düğünüm var süper olcak hiiiiç bida ağdayla uğraşmıycam. çünkü yazın zırt pırt kotuk altı ile uğraşmaya deli oluyodum. hayır alıyodum 1 hafta içind etüy kökleri siyah siyah geliyodu rahat giyinemiyodum şimdi çok rahatlıycam balayımıza da çook rahat çıkçam. valla biraz daha param olsaydı bacaklarımı da hallederdim denizde bacal alma derdim de olmazdı ama neyse bakalım kısmet :)
kolaltı ve genitale 3.seasn için gitcemm..acaip memnunum..5 seasn gitmeyi düşünüyorum ama 4.seasnta tamamem biter gibime geliyo..yüzümde 6.seasnsa gitcemmmm tükendim resmen çenemdeki sertler inceldi sadece yüzde çok memnun deilim açıkcasııı..göbek içinde 3.seasnsa gitcem aslında gitmesemde olur çok incelerrrrrr..bu ay bacaklarada başlıycammmm..yemeyip içmeyip lazere para veriyorum ama kurtulayım da yeter valla paraya zeerre üzülmüyorum...bu arada benim vucutta gittigim bölgeler acaip sert kıldıııı vucut için en fazla 5 seasn gitcem bacak içinde 3 seasn gitmeyi planlıyorum bakalım sonunda nolcak:)
ben de genitalde 3e gittim 3gün önce. herşey bu seans belli olur dedi yapan bayan. ben de bi an önce okul bitsin istiorum lazere para veremiorum okurken :) incelseler de kabulüm