Genital bölgenizi mahvetmeyin

Hanımefendi lazer epilasyona gideceğim 1-2 ay sonra almamak benim tercihim :)))
Gerçekten de muhteşem çok estetik İnan ki görseniz keşke ben de almayıp uzatsam dersiniz ama tabi çok geç sizin için siz ameliyat randevusu alın iyi mi ben de lazer epilasyon :)))
Benim verdiğim paranın kaç katı verirsiniz acaba bir de acı falan sonra da beyazlatma offf zor işiniz :)))

En azından hayatı boyunca kıllı gezmemiş ya kuzum işine bak ya ne vulvası çocuk doğurunca vulva mi kalıyor. Sen onun için de sezaryen sipariş edersin gerçi 😂😂 karnında iz olsun vulvan bozulmasın

Gerçekten de muhteşem çok estetik İnan ki görseniz keşke ben de almayıp uzatsam dersiniz ama tabi çok geç sizin için siz ameliyat randevusu alın iyi mi ben de lazer epilasyon :)))
Benim verdiğim paranın kaç katı verirsiniz acaba bir de acı falan sonra da beyazlatma offf zor işiniz :)))
Övünecek başka bir şeyinizin olmaması ne kadar üzücü. Gerçekten acıdım size :)

Ameliyata neden bu kadar takiksiniz? Amelliyat ta bir tercihtir yaptıran yaptırır yani.

Çok ukalasiniz ! Napalim yani kukularimizi mi yariştiralim ? Bu ne saçma bir konu sizinki ne saçma sapan bir üslup. Keşke şeyinizi açık arttırmaya çıkarmış gibi öveceginize beyninizi ovebilseydiniz en azından saygı görürdünüz !! Çok boşsunuz..

Kıskanın bakalım :)))

a%C4%9Fla-kudur.gif

Allah akil fikir versin bu soylediklerinin senin kukunun sarkmasi ve kararmasi ile alakali oldugunu dusunecek ne yasadin acaba hele kil alma olayı ve bunu ovunerek anlatmanda baska bi kafa yani hayretler içerisinde okudum hijyen sifir goruntu sıfır les gibi kokan bi kukunla ne kadar iftihar etsen azdir

Dar don giydim hep dar pantolonlarda ve senin gibi pis kıllı hic gezmedim 41 yaşındayım o çizgi midir nedir öyle çünkü bu yapısal beyni ufak vulvalası büyük koca yürekli ergenimiz ha masturbasyona hiç girmim :KK66:

Aaaa olur mu patlayana kadar bekleyecen sonra ucundan azıcık yapacan olayin puf noktasi bu

X