- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.405
- 698
- Konu Sahibi flightdispatcher
Kullanıcı yorumlarından mı yola çıktınız?Normali ve en çok beğenilen benimkisidir.
Tercih tabi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kullanıcı yorumlarından mı yola çıktınız?Normali ve en çok beğenilen benimkisidir.
VulvulaluluNeyin?
Vulvulalulu
Allam sen bu ergenlerimize akıl ver aminOO bir de özel ad mı koymuş pıtısınaSevgilisi şöyle mi sesleniyor
-Vulvulaluluuuu gel buraya hadii :S
Hanımefendi lazer epilasyona gideceğim 1-2 ay sonra almamak benim tercihim :)))
Gerçekten de muhteşem çok estetik İnan ki görseniz keşke ben de almayıp uzatsam dersiniz ama tabi çok geç sizin için siz ameliyat randevusu alın iyi mi ben de lazer epilasyon :)))
Benim verdiğim paranın kaç katı verirsiniz acaba bir de acı falan sonra da beyazlatma offf zor işiniz :)))
Övünecek başka bir şeyinizin olmaması ne kadar üzücü. Gerçekten acıdım size :)Hanımefendi lazer epilasyona gideceğim 1-2 ay sonra almamak benim tercihim :)))
Gerçekten de muhteşem çok estetik İnan ki görseniz keşke ben de almayıp uzatsam dersiniz ama tabi çok geç sizin için siz ameliyat randevusu alın iyi mi ben de lazer epilasyon :)))
Benim verdiğim paranın kaç katı verirsiniz acaba bir de acı falan sonra da beyazlatma offf zor işiniz :)))
Trendyol kullanıcı yorumlarında mı?Normali ve en çok beğenilen benimkisidir.
Ameliyata neden bu kadar takiksiniz? Amelliyat ta bir tercihtir yaptıran yaptırır yani.Hanımefendi lazer epilasyona gideceğim 1-2 ay sonra almamak benim tercihim :)))
Aa deme öyle dutum onunki bir dünya harikasıHerkesin şeyi kendine kıymetli . Delirmiş olmasın. Senin kıllı şeyinden bize ne? Bizim şeyimizden sana ne ?
Buna cevaben foto gelecek diye tırsıyorum![]()
Çok kıskandmmmKıskanın bakalım :)))
Calci yapmaaBen inanmadım şahsen. görmem lazım ancak o zaman ikna olurum
Dar don giydim hep dar pantolonlarda ve senin gibi pis kıllı hic gezmedim 41 yaşındayım o çizgi midir nedir öyle çünkü bu yapısal beyni ufak vulvalası büyük koca yürekli ergenimiz ha masturbasyona hiç girmim![]()
Benimki de kocamın harikası dünyaya neAa deme öyle dutum onunki bir dünya harikası![]()
Okuduklarimi gercekten 20 yasinda bir genc kiz mi yazmiş?Allahim gelecegimiz kimlere emanet bu nasil bir zihniyettir yahu pes gercekten pesKardeş sen ne anlatıyorsun ya
Midem bulandı be senede 1-2 kez kıl,tüy aldırmak nedir![]()