Genital bölgedeki kıllar da beyazlama

her konuya ve konu sahibine nasıl bu kadar hakim olabiliyorsun ya Calci valla helal olsun imreniyorum aklına :) <3

Gülsem mi bilemedim ama 39 yaş yaşlı değil

‍♀

Şaka maka kızlar ilaçları beni başka bir insan yaptı.cok rahatim
Kafa rahat olsun da gerisi hallolur, her şeyin bir çözümü var. Benim saçlarımda çok erken beyazlar gözükmeye başladı. 20 bile yoktum. Genitaldeki beyazlar için iğneli epilasyon yaptırın. Hem ömürlük rahatlık hem beyazları görmezsiniz.

Pamuk ona para vermez.

Gerçekten canım sıkıldı.40 yasina geldim gün yüzü görmedim.ve yaşlandım.ben.bisi anlamadım.guzel günler ne zaman.
Bu dünyadan bişey anlayan var mı ki pamuk, herkesin imtihanı başka, artık imtihanını kabul et ve yeni sayfa aç yazıktır günahtır ya hu

39 yaş yaşlı değil, menopoza girilecek yaş da değil. Ortalama 49-50 yaşında giriliyor diye biliyorum ama daha erken girenler de var tabii.

Ben 26 yaşındayım, benim de saçımda beyaz var, hem de 22 yaşından beri. 22 yaşında saçıma bakıp yaşlandım mı demem lazımdı... İnsandan insana değişiyor böyle şeyler.

Ne 40lı yaşlarda kadınlar gördüm, çok güzel, çok enerjik, çekici, yaşam dolu. Siz nasıl hissederseniz insanlar da sizi öyle görür.

Son düzenleme:
Cimri bı arkadaş mi kendisi?
Bir süredir ekonomik şartlar zaten berbat, geçim sıkıntısı herkesin derdi ama bu arkadaş ezelden beri parasına kıyamaz. Geçen bir bilgisayar almıştı hayret ettim, nasıl eli titremeden verdiyse o parayı...

Az kira vermek için ev sahibinin işsiz serseri oğlunun çamaşırlarını evinde yıkamasına izin vermişliği var
Seni ne yazarsan yaz gerçek anlamda seviyorum arkadaşım.yillardir öyle ya da böyle fikirlerini söyledin zaman ayırdın tsk.bir ara yazmadın canım sıkıldı.yemin ediyorum.

27 yaşımdayım ben de var, hiç üzülmedim hatta güldüm, lazerci kızla birlikte gülüyoruz hatta.

bi sakin olun ya hayatın doğal akışı.

lazer görmüyor maalesef, hayatımdaki tek yarattığı sorun bu oldu.

10-15 tüy kökü var böyle beyaz.napalım kader. :)

Valla ben hiç açıp incelemedim bile orada var mı diye. Belki vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…