- 19 Haziran 2021
- 1.129
- 1.321
- 28
-
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
her konuya ve konu sahibine nasıl bu kadar hakim olabiliyorsun ya Calci valla helal olsun imreniyorum aklına :) <3Bir adam peşinde hayatını heba ettin. Hem bedene hem zihnen kendini yordun. Yaşlılık belirtisi değil bunlar senin ziyan ettiğin yılların karşılığı. bedenine ve ruhuna kötü davranırsan karşılığı da kötü olur
Gülsem mi bilemedim ama 39 yaş yaşlı değil39 yasindayim ve son senelerde sacimda beyazlar arttı.boyayla kapatıyorum ve bir şekilde çözüyorum.gulmeyin ama bugün genitalbolgede iki tane beyaz gördüm.normalde genital bölgedeki kıllar koparınca acır.acimadi ve köküne baktım bembeyaz
Sonra kendime baktım.yaslaniyorum.artik genç olmadığımı hissediyorum.yakinda menopoza gireceğimi hatırladım.ne biliyim...
Kotu hissediyorum.gercekten 39 yaş yaşlı mi.millet emeklilikten bahsediyor.moralim bozuluyo.gecende biri emekliliğe ne kadar var dedi yakın mi dedi.kendimi öyle kötü hissettim ki.ben o kadar yaşlı miyim.
Zekana hayranım vallahBir adam peşinde hayatını heba ettin. Hem bedene hem zihnen kendini yordun. Yaşlılık belirtisi değil bunlar senin ziyan ettiğin yılların karşılığı. bedenine ve ruhuna kötü davranırsan karşılığı da kötü olur
39 yasindayim ve son senelerde sacimda beyazlar arttı.boyayla kapatıyorum ve bir şekilde çözüyorum.gulmeyin ama bugün genitalbolgede iki tane beyaz gördüm.normalde genital bölgedeki kıllar koparınca acır.acimadi ve köküne baktım bembeyaz
Sonra kendime baktım.yaslaniyorum.artik genç olmadığımı hissediyorum.yakinda menopoza gireceğimi hatırladım.ne biliyim...
Kotu hissediyorum.gercekten 39 yaş yaşlı mi.millet emeklilikten bahsediyor.moralim bozuluyo.gecende biri emekliliğe ne kadar var dedi yakın mi dedi.kendimi öyle kötü hissettim ki.ben o kadar yaşlı miyim.
Kafa rahat olsun da gerisi hallolur, her şeyin bir çözümü var. Benim saçlarımda çok erken beyazlar gözükmeye başladı. 20 bile yoktum. Genitaldeki beyazlar için iğneli epilasyon yaptırın. Hem ömürlük rahatlık hem beyazları görmezsiniz.Şaka maka kızlar ilaçları beni başka bir insan yaptı.cok rahatim
Pamuk ona para vermez.Kafa rahat olsun da gerisi hallolur, her şeyin bir çözümü var. Benim saçlarımda çok erken beyazlar gözükmeye başladı. 20 bile yoktum. Genitaldeki beyazlar için iğneli epilasyon yaptırın. Hem ömürlük rahatlık hem beyazları görmezsiniz.
Bu dünyadan bişey anlayan var mı ki pamuk, herkesin imtihanı başka, artık imtihanını kabul et ve yeni sayfa aç yazıktır günahtır ya huGerçekten canım sıkıldı.40 yasina geldim gün yüzü görmedim.ve yaşlandım.ben.bisi anlamadım.guzel günler ne zaman.
Kilim tüyüm beyazladi, zalım hayat diye geziyosun, bu nasi rahatlikŞaka maka kızlar ilaçları beni başka bir insan yaptı.cok rahatim
Cimri bı arkadaş mi kendisi?Pamuk ona para vermez.
39 yaş yaşlı değil, menopoza girilecek yaş da değil. Ortalama 49-50 yaşında giriliyor diye biliyorum ama daha erken girenler de var tabii.39 yasindayim ve son senelerde sacimda beyazlar arttı.boyayla kapatıyorum ve bir şekilde çözüyorum.gulmeyin ama bugün genitalbolgede iki tane beyaz gördüm.normalde genital bölgedeki kıllar koparınca acır.acimadi ve köküne baktım bembeyaz
Bir süredir ekonomik şartlar zaten berbat, geçim sıkıntısı herkesin derdi ama bu arkadaş ezelden beri parasına kıyamaz. Geçen bir bilgisayar almıştı hayret ettim, nasıl eli titremeden verdiyse o parayı...Cimri bı arkadaş mi kendisi?
Bir süredir ekonomik şartlar zaten berbat, geçim sıkıntısı herkesin derdi ama bu arkadaş ezelden beri parasına kıyamaz. Geçen bir bilgisayar almıştı hayret ettim, nasıl eli titremeden verdiyse o parayı...
Az kira vermek için ev sahibinin işsiz serseri oğlunun çamaşırlarını evinde yıkamasına izin vermişliği varCimri bı arkadaş mi kendisi?
Bilmiyorumher konuya ve konu sahibine nasıl bu kadar hakim olabiliyorsun ya Calci valla helal olsun imreniyorum aklına :) <3
Seni ne yazarsan yaz gerçek anlamda seviyorum arkadaşım.yillardir öyle ya da böyle fikirlerini söyledin zaman ayırdın tsk.bir ara yazmadın canım sıkıldı.yemin ediyorum.Az kira vermek için ev sahibinin işsiz serseri oğlunun çamaşırlarını evinde yıkamasına izin vermişliği var
Valla ben hiç açıp incelemedim bile orada var mı diye. Belki vardır27 yaşımdayım ben de var, hiç üzülmedim hatta güldüm, lazerci kızla birlikte gülüyoruz hatta.
bi sakin olun ya hayatın doğal akışı.
lazer görmüyor maalesef, hayatımdaki tek yarattığı sorun bu oldu.
10-15 tüy kökü var böyle beyaz.napalım kader. :)
Donlarını yıkamıştı adamAz kira vermek için ev sahibinin işsiz serseri oğlunun çamaşırlarını evinde yıkamasına izin vermişliği var