- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.648
-
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Çok şükür bu günü de bilgilenmeden bitirmedik teşekkürlerŞöyle bir şey buldum. Ve bunu yapan varmış ciddi ciddi
Kasık Kılı Nasıl Boyanır: 13 Adım (Resimlerle) - Ansiklopedi - 2024
Kasık Kılı Nasıl Boyanır. Güncel trendlerden biri, ya beyaz saçları örtmek ya da saça uyması için oradaki tüyleri boyamaktır. Kasık kıllarını normal saç boyası kullanarak boyayabilirsiniz ...tr.10steps.org
Ne demek her zaman : DÇok şükür bu günü de bilgilenmeden bitirmedik teşekkürler
Peki neden?!Şöyle bir şey buldum. Ve bunu yapan varmış ciddi ciddi
Kasık Kılı Nasıl Boyanır: 13 Adım (Resimlerle) - Ansiklopedi - 2024
Kasık Kılı Nasıl Boyanır. Güncel trendlerden biri, ya beyaz saçları örtmek ya da saça uyması için oradaki tüyleri boyamaktır. Kasık kıllarını normal saç boyası kullanarak boyayabilirsiniz ...tr.10steps.org
Fantezi olsun diye. Cinsel hayatları canlı renklerle canlansın diyePeki neden?!
Pembeye boyasın değişik olur.Fantezi olsun diye. Cinsel hayatları canlı renklerle canlansın diye
Allah canınızı almasın haykırarak güldüm offfBeyazladığını görecek kadar uzatmayın bence
Yapma cherry, yapma, kusazamKadayıf olmuş teyzeeee
Katılıyorum, bazı insanlar 18 yaşında bile yaşlılık psikolojisine giriyor, hiçbir şey kalıcı değil tabii ki, gençlik de bitiyor yaşlanıyorsunuz ve zamanı durdurup hep 20'lik taze kalmamız mümkün değil, ne yaparsanız yapın vücudunuz yerçekimine yenik düşüyor saçlar beyazlıyor ama işte bu süreçte önemli olan sağlıklı yaşlanabilmeniz ve ruhunuzu diri tutabilmeniz.
At kız ombreli mi senin, ben de yeni kahkül kestirdim ben de atcamFoto atayım mı?
Bu konuda mütevazi olamayacağım, Allah bana sevdiklerimin acısını göstermesin bir tek acı da ruhum çöker, onun dışında hiçbir şeyin beni etkilemesine izin vermem.Bugün 65 yaşında bi ruhla gezdim. O da gününe haline göre değişiyor, bazen çökkün oluyor insan. Ruhunu her daim diri tutana helal olsun deyip gidiyorum.