- 20 Ocak 2021
- 1.857
- -148
- 41
-
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Bir adam peşinde hayatını heba ettin. Hem bedene hem zihnen kendini yordun. Yaşlılık belirtisi değil bunlar senin ziyan ettiğin yılların karşılığı. bedenine ve ruhuna kötü davranırsan karşılığı da kötü olur39 yasindayim ve son senelerde sacimda beyazlar arttı.boyayla kapatıyorum ve bir şekilde çözüyorum.gulmeyin ama bugün genitalbolgede iki tane beyaz gördüm.normalde genital bölgedeki kıllar koparınca acır.acimadi ve köküne baktım bembeyaz
Sonra kendime baktım.yaslaniyorum.artik genç olmadığımı hissediyorum.yakinda menopoza gireceğimi hatırladım.ne biliyim...
Kotu hissediyorum.gercekten 39 yaş yaşlı mi.millet emeklilikten bahsediyor.moralim bozuluyo.gecende biri emekliliğe ne kadar var dedi yakın mi dedi.kendimi öyle kötü hissettim ki.ben o kadar yaşlı miyim.
Kukumda kıl yok beyazlıyormuymuş gerçektenKukumun kılları ağardı diye konu açmak da ne bileyim
Dua et foto koymamış, kanlı donunun resmini atanlar varYaa gerçekten neden başlık genel olarak yaşlanmak değilde genital bölge odaklı?
Bi genital bölgenin kıl rengi kalmıştı paylaşmadığınız buralarda
Kukumun kılları ağardı diye konu açmak da ne bileyim
Ama ben hayal etmek zorunda kaldımDua et foto koymamış, kanlı donunun resmini atanlar var
Olmadı röportaj yap kukuyla hfhdhd bu topik yıkar burayıÖyle deme be, bi hüzünlenir insan.
Benim saçlar liseden beri beyaz (Kalıtsal); alışkınım beyaz saçlar görmeye. Xmen Rogue gibi gezdiğim de az olmadı. Ama kukumda görsem, "Hey gidi heyy, seni de mi eskitti bu hayat" deyip bi dertleşesim gelir ahshs
Olay yaşlı hissetmekKukumun kılları ağardı diye konu açmak da ne bileyim
DogruBir adam peşinde hayatını heba ettin. Hem bedene hem zihnen kendini yordun. Yaşlılık belirtisi değil bunlar senin ziyan ettiğin yılların karşılığı. bedenine ve ruhuna kötü davranırsan karşılığı da kötü olur