- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.233
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
İşin kötü yanı lazere gitsen beyaz kılı görmez Daha fazla beyazlamadan kurtul o kıllardan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmadı röportaj yap kukuyla hfhdhd bu topik yıkar burayı
Sesli güldüm bxbbdAah ah gençliğinde az canlar yakmadı, çok güzeldi ablası filan diye başlıyormuşum ahsh
saclarin beyazlamasi sadece yasla ilgili degil, genetik vs de devreye giriyor, kimi insanda ergenlikte baslayabiliyor,
o yuzden boyle seyler dusunmeyin.
Stres de etkiler zaten.
Ayrica genital bolgedeki killar farkli mi ki, saciniz da ayni sekilde beyazlamaya baslamadi mi?Hatta saciniz muhtemelen daha erken baslamistir.
Her aklına eseni buraya yazmasan mı artık?39 yasindayim ve son senelerde sacimda beyazlar arttı.boyayla kapatıyorum ve bir şekilde çözüyorum.gulmeyin ama bugün genitalbolgede iki tane beyaz gördüm.normalde genital bölgedeki kıllar koparınca acır.acimadi ve köküne baktım bembeyaz
Sonra kendime baktım.yaslaniyorum.artik genç olmadığımı hissediyorum.yakinda menopoza gireceğimi hatırladım.ne biliyim...
Kotu hissediyorum.gercekten 39 yaş yaşlı mi.millet emeklilikten bahsediyor.moralim bozuluyo.gecende biri emekliliğe ne kadar var dedi yakın mi dedi.kendimi öyle kötü hissettim ki.ben o kadar yaşlı miyim.
ben bunun kıllarını değirmende ağırtmadım dersin39 yasindayim ve son senelerde sacimda beyazlar arttı.boyayla kapatıyorum ve bir şekilde çözüyorum.gulmeyin ama bugün genitalbolgede iki tane beyaz gördüm.normalde genital bölgedeki kıllar koparınca acır.acimadi ve köküne baktım bembeyaz
Sonra kendime baktım.yaslaniyorum.artik genç olmadığımı hissediyorum.yakinda menopoza gireceğimi hatırladım.ne biliyim...
Kotu hissediyorum.gercekten 39 yaş yaşlı mi.millet emeklilikten bahsediyor.moralim bozuluyo.gecende biri emekliliğe ne kadar var dedi yakın mi dedi.kendimi öyle kötü hissettim ki.ben o kadar yaşlı miyim.
Güzel günlerin seni görmesi için ilk önce tedavi olmalısın. Adam sana bugün gel evlenelim dese koşa koşa gidersinGerçekten canım sıkıldı.40 yasina geldim gün yüzü görmedim.ve yaşlandım.ben.bisi anlamadım.guzel günler ne zaman.
O kismi da boyayla kapatsaydin madem..Bazi konularin cidden bir kadinin elinden ciktigina inanasim gelmiyor..39 yasindayim ve son senelerde sacimda beyazlar arttı.boyayla kapatıyorum
39 yasindayim ve son senelerde sacimda beyazlar arttı.boyayla kapatıyorum ve bir şekilde çözüyorum.gulmeyin ama bugün genitalbolgede iki tane beyaz gördüm.normalde genital bölgedeki kıllar koparınca acır.acimadi ve köküne baktım bembeyaz
YooGüzel günlerin seni görmesi için ilk önce tedavi olmalısın. Adam sana bugün gel evlenelim dese koşa koşa gidersin
Atma Ziya din kardeşiyiz
Erkeğim ben :)))))O kismi da boyayla kapatsaydin madem..Bazi konularin cidden bir kadinin elinden ciktigina inanasim gelmiyor..
Bugün dün terapistine görüştüm. Bu iş olmaz.o kadar olaydan sonra olmazAtma Ziya din kardeşiyiz
Gitmem için adama adamın tedavi olmuş ve bizi seviyor olması lazım.su koşullarda gitmemAtma Ziya din kardeşiyiz