- 21 Kasım 2017
- 27.514
- 120.176
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Birikmiş parası olmasına rağmen eski, eşyalı ev tutmuştu. Asansörsüzdü, karpuz çıkaramıyordu.Donlarını yıkamıştı adam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birikmiş parası olmasına rağmen eski, eşyalı ev tutmuştu. Asansörsüzdü, karpuz çıkaramıyordu.Donlarını yıkamıştı adam
Ah o karpuuuzzzz ah onun dili olsa da konuşsaBirikmiş parası olmasına rağmen eski, eşyalı ev tutmuştu. Asansörsüzdü, karpuz çıkaramıyordu.
Valla yazmamaya karar vermiştim ama bu konuyla zirve yaptın kuşumSeni ne yazarsan yaz gerçek anlamda seviyorum arkadaşım.yillardir öyle ya da böyle fikirlerini söyledin zaman ayırdın tsk.bir ara yazmadın canım sıkıldı.yemin ediyorum.
Nasıl kel kalıyor?Saçındakini dert etmiyonda şeyindekini niye dert ettin be ablam
Kel kalıyo zaten saça odaklan sen boşver
Çok güzel moral verdinizBana göre 39 yaşlıya yakın oluyor
Teesüf ederim. ablam 39 yaşında daha yeni, doğum yaptı.Bana göre 39 yaşlıya yakın oluyor
Evet ya ben de hiç anlamıyorum kendi hemcinsine yaşlı diyenleri. Bir kız vardı 25 yaşında, sevgilisi bundan ayrılıp 32 yaşında biriyle birlikte olmuş. Kadına "sen daha ölmedin mi" "teyze" filan diyordu. Kendi de birkaç yıl sonra o yaşa gelecek halbuki. Böyle tipler genelde yaşlanmaktan çok korkan ve özgüvensiz insanlar oluyor. Kendileri o yaşa gelince yaşlarını filan gizliyorlar. Hiç sağlıklı değil.Teesüf ederim. ablam 39 yaşında daha yeni, doğum yaptı.
39 yaşına gelince biri de sana yaşlı dediğinde neler hissedeceksin merak ediyorum
Aslında neler anlatacağım da canım sıkıldınız iş muhabbeti yapmayacağım.acayip bir özgüven geldi.neler yaşıyorum bir bilse.bu ben miyim diyorum.hakkimi savundum şikayetçi oldum mobing konusunda.yapamaz diyorlardı 2 aylık tedavide öyle bir kendime geldim ki.yan etki olarakasiri rahatladım.heyecan yok.dusuncelerim billur gibiValla yazmamaya karar vermiştim ama bu konuyla zirve yaptın kuşum
İyileşmeni cidden istiyorum, umarım düzelirsin.
Sen yazmadığın zaman gözlerim yorumlarını arıyordu.tskValla yazmamaya karar vermiştim ama bu konuyla zirve yaptın kuşum
İyileşmeni cidden istiyorum, umarım düzelirsin.
Sevindim valla. Umarım böyle devam edersin.Aslında neler anlatacağım da canım sıkıldınız iş muhabbeti yapmayacağım.acayip bir özgüven geldi.neler yaşıyorum bir bilse.bu ben miyim diyorum.hakkimi savundum şikayetçi oldum mobing konusunda.yapamaz diyorlardı 2 aylık tedavide öyle bir kendime geldim ki.yan etki olarakasiri rahatladım.heyecan yok.dusuncelerim billur gibi
Ben de 39 yaşındayım, hayatımızın en olgun aynı zamanda sağlıklı yıllarını yaşıyoruz, için rahat olsun, yaşlanmaya daha çok var. Benim de kasığımda beyazlayan tüyler var, bu yaşlılık anlamına gelmiyor bence39 yaşındayım ve son senelerde saçımda beyazlar arttı. Boyayla kapatıyorum ve bir şekilde çözüyorum. Gülmeyin ama bugün genital bölgede iki tane beyaz gördüm. normalde genital bölgedeki kıllar koparınca acır.acimadi ve köküne baktım bembeyaz
Sonra kendime baktım.yaslaniyorum. artik genç olmadığımı hissediyorum. yakinda menopoza gireceğimi hatırladım.ne biliyim...
Kotu hissediyorum. gercekten 39 yaş yaşlı mi. millet emeklilikten bahsediyor. moralim bozuluyo.gecende biri emekliliğe ne kadar var dedi yakın mi dedi. kendimi öyle kötü hissettim ki. ben o kadar yaşlı miyim.
Kadının nicki gençkadın, nasıl bir takıntıysa artıkEvet ya ben de hiç anlamıyorum kendi hemcinsine yaşlı diyenleri. Bir kız vardı 25 yaşında, sevgilisi bundan ayrılıp 32 yaşında biriyle birlikte olmuş. Kadına "sen daha ölmedin mi" "teyze" filan diyordu. Kendi de birkaç yıl sonra o yaşa gelecek halbuki. Böyle tipler genelde yaşlanmaktan çok korkan ve özgüvensiz insanlar oluyor. Kendileri o yaşa gelince yaşlarını filan gizliyorlar. Hiç sağlıklı değil.