film izliyorum dalmışım dikkatli okumuyom ki
belliii bellii
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
film izliyorum dalmışım dikkatli okumuyom ki
ay ben lazer zannettim pardon yaaaaaaaaaaaaa olsun sen hastanede yaptır agdanı hahaha
fikir senden çıktı ama önce sen dene
hahahah denemek lazım farklı ortamları, monotonluktan cıkmamız gerek
hahahah denemek lazım farklı ortamları, monotonluktan cıkmamız gerek
Eki Görüntüle 467356 kızlar ben bunu kullanıyorum, acıtma kısmına gelınce
acıtmayan ağda mı var ki?? dırek alıp kullanıyorsun ne ısıtıyorsun, ne sogutuyorsun bezın üstüne sürüp kullanıyorsunuz veya ağda yapacagınız kısma...
çok rahat tavsıye ederım..
doktor kontrolünde ağda namahremde olmas heralde demiiiii
Eki Görüntüle 467356 kızlar ben bunu kullanıyorum, acıtma kısmına gelınce
acıtmayan ağda mı var ki?? dırek alıp kullanıyorsun ne ısıtıyorsun, ne sogutuyorsun bezın üstüne sürüp kullanıyorsunuz veya ağda yapacagınız kısma...
çok rahat tavsıye ederım..
ben ilk kez tamamını ağdayla aldırcam ondan cesaret edemiyorum kendim ama biraz alışınca deneyebilirim bunu ısıtma soğutma derdi sinir ediyodu beni
aman şşşşşt :))))))))) sessiz olalımaman aman şimdi biri cıkar gelir ne çok açan varmıs doktora falan der
ben bidaha ki ayın pskolojisini de hazırlarım artık normalde canım yanmaz ama bi kez ağda yapmaya kalktım alt tarafa bantı yapıştırdım çekmeye çalışıyorum çekemiyorum yapışmış sıyrılmıyo da dedim heralde kopucak fenaydı ondan sonra cesaretim de kırıldı :)özel bölgeye yapacaksan eğer, kısa kes ağda bantlarını..işaret parmağı boyutunda olsun ve bırazcık geniş olsun...ben 2 yıldır yapıyorum hala alısamadım, her ay gıcık oluyorum valla..o yüzden 1 hafta önceden psikolojımı hazırlıyorum napım
ben bidaha ki ayın pskolojisini de hazırlarım artık normalde canım yanmaz ama bi kez ağda yapmaya kalktım alt tarafa bantı yapıştırdım çekmeye çalışıyorum çekemiyorum yapışmış sıyrılmıyo da dedim heralde kopucak fenaydı ondan sonra cesaretim de kırıldı :)
senin gene iyi kız bende baktım prensesim kopmak üzere , küüttt diye bayılıverdim o halde
Merhaba kızlar... Ben genital bölge için çekmediğim çile kalmadı.Eldiven, ağda, kremler...Bugün epilasyon aleti aldım.Bacaklarımda kullandım müthiş oldu tıpkı ağda gibi.Acı derseniz,, ben genitale kendim ağda yapmış insanım epilasyonun acısı yok bile onun yanında benim için Genital bölgede de epilasyon kullanmayı düşünüyorum.Kıl dönmesi falan filan diyorlar acaba ciltten cilde değişir mi ne dersiniz??
ağda nasıl yaptırıyorsunuz valla bravo ben ölürüm acıdan ya! büyük cesaret. benim dr.um genital bölgeye ağda tavsiye etmemişti, hassas bölge kıl dönmesi vs fena dert olur diye. ben de laser epilasyona başladım. tavsiye ederim. 3 seansta bitti, hem de az acıyor.