• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital bölge tüy sorunu :(

$krem.jpg kızlar ben bunu kullanıyorum, acıtma kısmına gelınce
acıtmayan ağda mı var ki?? dırek alıp kullanıyorsun ne ısıtıyorsun, ne sogutuyorsun :52::52: bezın üstüne sürüp kullanıyorsunuz veya ağda yapacagınız kısma...
çok rahat tavsıye ederım..

epilatör aleti kullananlar için tek tavsiyem soğutucu sprey ben lazerde kullanmıştım..lazer falan hikaye zaten 1 sene dolmadan fazlasıyla çıkıyorlar :@ ağda için kesinlikle kuaföre gidilmeli bir süre en azından, saatlerce uğraşmaya değmiyor.. birde genital iç bölge için şu ameliyat eldivenleri çok işe yaıyor :)

Eki Görüntüle 467356 kızlar ben bunu kullanıyorum, acıtma kısmına gelınce
acıtmayan ağda mı var ki?? dırek alıp kullanıyorsun ne ısıtıyorsun, ne sogutuyorsun :52::52: bezın üstüne sürüp kullanıyorsunuz veya ağda yapacagınız kısma...

ben ilk kez tamamını ağdayla aldırcam ondan cesaret edemiyorum kendim ama biraz alışınca deneyebilirim bunu ısıtma soğutma derdi sinir ediyodu beni :34:

Eki Görüntüle 467356 kızlar ben bunu kullanıyorum, acıtma kısmına gelınce

aaa ne güzel bişeymis bu nerelerde bulabilirz??

ben ilk kez tamamını ağdayla aldırcam ondan cesaret edemiyorum kendim ama biraz alışınca deneyebilirim bunu ısıtma soğutma derdi sinir ediyodu beni :34:

özel bölgeye yapacaksan eğer, kısa kes ağda bantlarını..işaret parmağı boyutunda olsun ve bırazcık geniş olsun...

ben 2 yıldır yapıyorum hala alısamadım, her ay gıcık oluyorum valla..o yüzden 1 hafta önceden psikolojımı hazırlıyorum napım :52::52:

özel bölgeye yapacaksan eğer, kısa kes ağda bantlarını..işaret parmağı boyutunda olsun ve bırazcık geniş olsun...ben 2 yıldır yapıyorum hala alısamadım, her ay gıcık oluyorum valla..o yüzden 1 hafta önceden psikolojımı hazırlıyorum napım :52::52:
:9: ben bidaha ki ayın pskolojisini de hazırlarım artık :1: normalde canım yanmaz ama bi kez ağda yapmaya kalktım alt tarafa bantı yapıştırdım çekmeye çalışıyorum çekemiyorum yapışmış sıyrılmıyo da dedim heralde kopucak :1: fenaydı ondan sonra cesaretim de kırıldı :)

:9: ben bidaha ki ayın pskolojisini de hazırlarım artık :1: normalde canım yanmaz ama bi kez ağda yapmaya kalktım alt tarafa bantı yapıştırdım çekmeye çalışıyorum çekemiyorum yapışmış sıyrılmıyo da dedim heralde kopucak :1: fenaydı ondan sonra cesaretim de kırıldı :)

senin gene iyi kız bende baktım prensesim kopmak üzere , küüttt diye bayılıverdim o halde :52: :52: :52:

Merhaba kızlar... Ben genital bölge için çekmediğim çile kalmadı.Eldiven, ağda, kremler...Bugün epilasyon aleti aldım.Bacaklarımda kullandım müthiş oldu tıpkı ağda gibi.Acı derseniz,, ben genitale kendim ağda yapmış insanım epilasyonun acısı yok bile onun yanında benim için :52: Genital bölgede de epilasyon kullanmayı düşünüyorum.Kıl dönmesi falan filan diyorlar acaba ciltten cilde değişir mi ne dersiniz?? :34:

genital bölgeyi kuaförde aldırmak günah diyenler filan olmuş ama kişi bu bölgeyi kendi temizleyemiyorsa kıllı kıllı mı gezmek zorunda kalcak.
kuaföre gidenler de keyiflerinden ve paraları bol olduğu için gitmiyorlar herlde. mecburi bişey bu. temizlik adına gidilmesi lazım.
şimdi ben evli olsaydım. evde bu bölgeyi temizlemye kalksaydım. bütün günümü buna ayırıp ayrıca tam temizleyemeyecek ve belki de kocam bu durumdan rahatsız olacaktı. dinen de kadının en büyük görevi kocasını mutlu etmektir ve bu yolda herşeyi yapabilir.

yani ben de kuaörde yapılması gerektiğini düşünüyorum. en azından alışana kadar ve tüyler incelene kadar kuaföre gidilebilir.

Yaklaşık 3-4 senedir ağdaya gidiyorum ben de ve emin olun acı giderek azaldı. Geçen makineyle alayım dedim, az çıkmıştı üstleri. Dayanılacak gibi değildi. Caizdir, haramdır meselesine girmicem herkesin kendi inancıdır ama utanılcak bir şey de yok. bu onların işi olmuş artık, emin olun çok rahatlar. evde becerebiliyorsanız ne ala, ben başaramadım alt tarafları almayı. birinin yardımı olmadan alamazdım, ondan kuaföre gidiyorum.

Merhaba kızlar... Ben genital bölge için çekmediğim çile kalmadı.Eldiven, ağda, kremler...Bugün epilasyon aleti aldım.Bacaklarımda kullandım müthiş oldu tıpkı ağda gibi.Acı derseniz,, ben genitale kendim ağda yapmış insanım epilasyonun acısı yok bile onun yanında benim için :52: Genital bölgede de epilasyon kullanmayı düşünüyorum.Kıl dönmesi falan filan diyorlar acaba ciltten cilde değişir mi ne dersiniz?? :34:

canım epilasyon aletinin marka ve modeli nedir bende alıcam genitaldede kullanmak istiyorum ağda falan bi kez yaptım öldüm resmen epilasyonla daha mı az aacıyo diyosun

ağda nasıl yaptırıyorsunuz valla bravo ben ölürüm acıdan ya! büyük cesaret. benim dr.um genital bölgeye ağda tavsiye etmemişti, hassas bölge kıl dönmesi vs fena dert olur diye. ben de laser epilasyona başladım. tavsiye ederim. 3 seansta bitti, hem de az acıyor.

bu dediğiniz lazer normal lazer mi yoksa iğneli lazer mi? bende lazer yaptırmak istiyorum ama ikim iyi diyo kimi kötü diyor karar veremiyorum bir türlü

Back