• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital bölge tüy sorunu :(

İlk ağdami annem yaptı tabi neyle karşılaşacağımı bilmiyorum tam bir travma yaşadım :52:
Sonra 18 yasında bı başladım agdaciya gitmeye o günden beri hic bırakmadım cok rahat 20 gun bı tane tüy çıkmıyor aha hijyenik gibi geliyor tabi tercih meselesi:34:
Agdaciya gitmeye başlamadan önce kendim ağda denemesi yaptım offff hatırlamak bile istemiyorum beceremedim epilator o kadar cok batık yapıyor ki hic gerek yok dedim gittim :17:
Lazer yaptırmayı düşünüyorum bazı bölgelerime yaptırdım ama o bölgeye neden yaptırmadım bilmiyorum boşluğuma geldi sabırım :35:

üye olmadan önce burdaki yorumların birinde emla krem diye birşey duymuştum ağdadan öncede kullanılabiliniyomuş uyuştruyormuş sonra rahatça alınabiliyormuş agrısız

üye olmadan önce yorumların birinde emla krem diye birşey duymuştum sürüyormuşun almak istediğin yere uyuşturuyormus agrısız ağdayla yada epilasyon aletiyle alabiliyormusun..

kızlar yaa bir de şeyi sormak istiyorum ben sir ağdaya başladığımdan beri özel bölgemde renk koyulaşması oldu ben beyaz tenliyim her yerim bembeyaz ama orası kahverengi :44:renk açılması için eski beyazlığına kavuşması için ne yapmalıyım sizce ??? bi ara kayısı çekirdeği yağı duymuştum ama emin olamadım

üye olmadan önce yorumların birinde emla krem diye birşey duymuştum sürüyormuşun almak istediğin yere uyuşturuyormus agrısız ağdayla yada epilasyon aletiyle alabiliyormusun..

aa cidden mi??? dur bi araştırayım canım,bir de ben bi ağda türü duydum,gerçi o da bu topicteymiş ama tüm sayfaları karıştıramam şimdi,krem gibiymiş,öyle sir ağdadaki gibi ıstma derdi yok,krem gibi sürülüyormuş ve ağda bezini yapıştırıp çekiosun bukadar:))

ısıtma soğutma derdi yok yani,aç ağdayı direk sür yapıştır çek:)

aa cidden mi??? dur bi araştırayım canım,bir de ben bi ağda türü duydum,gerçi o da bu topicteymiş ama tüm sayfaları karıştıramam şimdi,krem gibiymiş,öyle sir ağdadaki gibi ıstma derdi yok,krem gibi sürülüyormuş ve ağda bezini yapıştırıp çekiosun bukadar:))

ısıtma soğutma derdi yok yani,aç ağdayı direk sür yapıştır çek:)

yok bu öyle ağda bezine falan yapıştırmıyorsun sürüyosun 1.5 -2 saat bekliyorsun uyusuyormus hatta doktorlar bazı hastalarna yazıyomus bolgesel uyusturma icin fiyatı 20 tl falan ama ssk karsılıyormus yazdırabileceginiz bi doktor bulursanz gayet uyguna gelır 3 tl falan

yok bu öyle ağda bezine falan yapıştırmıyorsun sürüyosun 1.5 -2 saat bekliyorsun uyusuyormus hatta doktorlar bazı hastalarna yazıyomus bolgesel uyusturma icin fiyatı 20 tl falan ama ssk karsılıyormus yazdırabileceginiz bi doktor bulursanz gayet uyguna gelır 3 tl falan

o kremi bende duydum baya araştırdım ama tırstım bişey olur yan etki yapar falan diye yazdırmaya cesaret edemedim :)

o kremi bende duydum baya araştırdım ama tırstım bişey olur yan etki yapar falan diye yazdırmaya cesaret edemedim :)

ya zaten hastalara veriliyormuş deneyen çok kişi var hemşirelerde dahil olmak üzere bende hastanede stajerım yazdırıcık bırını blursam en kısa zamanda denıcem bide su agda bandına surulen bır sey var denmıstı onu merak ettım o daha kolay gıbı onu arastırıcam

ya zaten hastalara veriliyormuş deneyen çok kişi var hemşirelerde dahil olmak üzere bende hastanede stajerım yazdırıcık bırını blursam en kısa zamanda denıcem bide su agda bandına surulen bır sey var denmıstı onu merak ettım o daha kolay gıbı onu arastırıcam

Denersen paylaşmayı unutma :))

kızlar yaa bir de şeyi sormak istiyorum ben sir ağdaya başladığımdan beri özel bölgemde renk koyulaşması oldu ben beyaz tenliyim her yerim bembeyaz ama orası kahverengi :44:renk açılması için eski beyazlığına kavuşması için ne yapmalıyım sizce ??? bi ara kayısı çekirdeği yağı duymuştum ama emin olamadım
o sorun bendede var burda bırsırı kısının de varmıs okudum arastırdım expigment die bi reknk acıcı krem onerıyolar anneme gunes lekelerı ıcın vermıstı doktor ıkı gundur kullanıypru ınsallah faydasını gorurum burdan senıde bılgılendırırım .ayrıcs lımonda renk acıyo tavsiye edrim .bebek pudrası falnda ıse yarıyo dıyolar ıstedıını sec begen dene :1:

Kızlar valla harikasınız genital bölgesini alan bayan arkadaşlarımı ayakta alkışlıyorum hatta önlerinde eğilerek :1:
Ya nasıl birşeydir önceleri hep jiletle alıyorum diye mi acaba yok arkadaş kaç kere denedim olmuyo yapamıyorum her seferinde canımdan can gidiyo resmen :26:
Sizlere sorum olcak sizce el ağdasıyla mı almalıyım yoksa sir ağdasımı hangisi daha az acıtır, yada acıtmayan ağda yok mu :43:

Vivet'in granül sir ağdasını kullandım birkaç kez.cilde zamk gibi yapışıyo onu ordan çıkarana kadar canımdan can gidiyodu ki öncesinde anestol falan sürüyodum.bugün sesunun el ağdasını alıp kullandım,cilde falan yapışmıyo,anestol de sürmedim öncesinde,sinek ısırığından daha fazla bi acı hissetmedim şahsen.sir ağda bikaç kullanımda azalttı yalnız,el ağdasını ilk kez kullanıyorum,sonuç ne olur bilmiyorum.

Kızlar laser epilasyon yaptırın,büyük rahatlık.

Lazer yaş ve hormon salgilama oranina gore degisken etki gosteriomus, sahsen bende hic azalma olmadi 10 seans sonunda..

Benim baska bi sorum var, aciya dayanamayanlar hic emla surmeyi denedi mi? Dikis bile atilabilecek kadar uyusturdugu soyleniyor, ne dersiniz?

Lazer yaş ve hormon salgilama oranina gore degisken etki gosteriomus, sahsen bende hic azalma olmadi 10 seans sonunda..

Benim baska bi sorum var, aciya dayanamayanlar hic emla surmeyi denedi mi? Dikis bile atilabilecek kadar uyusturdugu soyleniyor, ne dersiniz?

ben kullandım emla hiç etkisini göremedim. yada uygulamayı ben yanlış yaptım. şu aralar tekrar denemek istiyorum.

Back