• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital bölge tüy sorunu :(

bu dediğiniz lazer normal lazer mi yoksa iğneli lazer mi? bende lazer yaptırmak istiyorum ama ikim iyi diyo kimi kötü diyor karar veremiyorum bir türlü

iğneli lazer diye birşey duymadım. iğneli epilasyondur o. eski yöntem sanırım. teker teker her kılın köküne iğne şeklinde. bu baya lazer epilasyon. benim canım acımadı. ağda daha acı verici bence.

canım bende de var aynı yerde...hatta en çok özel bölgemde tüy var bazen diyorum keşke orda olan kafamda olsaydı en azından saç çıkarmak için bu kadar uğraşmazdım :60:ben bi de öğrenciliğimin ilk yıllarında ve daha öncesinde ne yazık ki jilet denen illetle alıyodum ve daha da arttı ama sonra iyi bir ağdacı buldum ve bir anlık cesaretle gittim iyi ki de gitmişim ben sadece yatıyorum gerisini o hallediyor iç dış komple :1: acı var mı evet kesinlikle :52: ama bi süre sonra alışıyosun ve düzenli yaptırdığında tüyler incelip azalıyor ben çok memnunum tavsiye ederim :51:

utanmasam gidicem :26: biliyorum onlar alışık ama ben 6 yaşımdan sonra annemi bile banyoya almadım. Şimdi hiç tanımadığım birine ayyyyyy çok utanırım :17: bide ne derler filan diye düşününce aman yok gitmem diyorum sanki kadın benim arkamdan amaaaaann ne bu bööle filan derse diyorum :18: napıcaaam uuffff
canım ilk başta ben de çok utanmıştım hatta direk bana soyun yat dedi ve demesiyle benden ter boşandı...ama zamanla alışıyosun hatta onun temizliğini ve rahatlığını görünce koşa koşa gidip kendin açıyosun ablaya alsın diye :9: ayrıca onlar neler neler görüyor bi bilsen bazen beni alan abla anlatıyodu da ağzım açık kalıyodu...sen de hiç çekinme git bence gerçekten sonrasında koşa koşa gideceksin:1:

canım ilk başta ben de çok utanmıştım hatta direk bana soyun yat dedi ve demesiyle benden ter boşandı...ama zamanla alışıyosun hatta onun temizliğini ve rahatlığını görünce koşa koşa gidip kendin açıyosun ablaya alsın diye :9: ayrıca onlar neler neler görüyor bi bilsen bazen beni alan abla anlatıyodu da ağzım açık kalıyodu...sen de hiç çekinme git bence gerçekten sonrasında koşa koşa gideceksin:1:

:) tek çekincem o işte ya bu ayda cesaret edemedim gitmeye ama bidaha ki ay kesin gidicem kararımı verdim :))

:) tek çekincem o işte ya bu ayda cesaret edemedim gitmeye ama bidaha ki ay kesin gidicem kararımı verdim :))
umarım kararından dönmezsin...gerçekten çok büyük rahatlık ve zamanla alışacaksın utanma diye birşey de kalmayacak hatta aldırırken dedikodu falan yapcaksınız mesela biz nişanlımı çekiştiriyoruz bazen :9: ben de kendim ağda yapamam epilasyon denedim olmadı lazer de istemiyorum o yüzden bu güzel bi çözüm

Bende çok utanıyorum gitmeye :( Ağda bandıyla denedim bir kez acıdan ölüordum mecburen jilet kullanıyorum ama cok arttırıyor birde sarısın acık tenli olmama ragmen o bölgedeki tüyler koyu renkte çıkıyor :( utanç verici :((

canım epilasyon aletinin marka ve modeli nedir bende alıcam genitaldede kullanmak istiyorum ağda falan bi kez yaptım öldüm resmen epilasyonla daha mı az aacıyo diyosun

Epilasyon aletim philips 40 cımbızlı bişey ilk defa kullanıyorum epilasyon aletini.Yaaa ben bu mesajı genitale epilasyon uygulamadan önce yazmıştım.Sonra epilasyon yaptım ilk defa öldüm bittim resmen... Sir ağdayla devam mı etsem diye düşünür oldum.o da çok acıtıyor epilasyon gibi. Acıların çözümü için emla diye bir kremden bahsediliyor.Onu düşünmeye başladım...Üff acısız ve zaman almayan bir yöntem yok mudur :(:52:

arkadaşlar kesinlikle hijyenik bir yer bulup kendinizi profesyonel ellere teslim etmenizi öneririm.(izmirde olan için netslubu tavsiye ediyorum)
evet sir ağda biraz acı verici bir yöntem ama alındıktan sonra ilk çıkışta bile tüyler seyreliyor

lasere git kurtul yada azaltır hiç yoktan .utanma meselesine gelince evet çook utanıyorsun ,yapan kişinin anlayışı çok önemli --ben orda kılı görürüm gerisi beni ilgilendirmez --dedi benmki --dışarda da görmicemize göre birbirimizi --dedi :))ama hala elimle orta kısmı kapatıp kısım kısım yaptırıyorum :))daha az önce geldim azcık acıdı ama tüyler sert ve kalın olduğu için sürekli jilet yapardım acısına dayanamazdım ağdanın ben bile az acıyor diyosam :))sonra sonra acısı azalırmış.epilatörden ,ağda dan daha az acı verici jilet gibi de sonradan kaşıntı yapmıyor.2 aydır rahattım baktım çıkmışlar tekrar gittim yaptırdım geldim ben tavsiye ederim

kızlar popo arasında kıl olması normal mı.bndemı bı anormallık var yoksa cok kafaya taktım bu kıl sorununu

kıslar az sonra ağda operasyonuna başlicam..ben klasik elde olan çamsakızı kullanırım başkasıyla yapamıyorum...şimdi tavsiye üzerine limon tuz karışımını da sürcem ama bi sorum var çok can yakarmı???

kıpkırmızı olur mu???

birde iftardan sonra malum eşimle anlarsınız yaa sorun olurmu??? :)

kıslar az sonra ağda operasyonuna başlicam..ben klasik elde olan çamsakızı kullanırım başkasıyla yapamıyorum...şimdi tavsiye üzerine limon tuz karışımını da sürcem ama bi sorum var çok can yakarmı???

kıpkırmızı olur mu???

o malum iste sorun olur mu bilmemm :21: ama ilk basta cok az yakiyo sonra geciyo zaten. acisi hic yok. bende kizariklik falanda olmuyo yani

baya yakıyo aslında ben baslarda yuruyemyodum bıle :D ama etek giyin uzernıze efil efil gezin :D ıyı oluyo gercekten yakıyo ama katlancaz napalım bnım baya seyreldı denemenızı tavsiye ederım. bn acıya dayanıklıyımdır yterkı kurtulayım su illetden:D

kıpkırmızı olur mu???

canım o konu hakknda bi fikrim yok nasıl bi etkı eder dıye ama tahmınlerıme gore iyi olmaz cunku uyusturuyo gibi pek bise hssetmezsın gbime glio ama bu bi tahmın tabı:D

Back