• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital bölge tüy sorunu :(

herkeste var takma:34:[/QU
ya cnm benım bu tuy sorunum cok fazla yanı basım ıyıce dertte evlnmekten korkar oldum herseyıde takıyorum suram soyle v-boyle acana anormalmiyim .bi ara çift cnsiyetlımıyım acaba dıe bıle dusuunduum olmustu yanı :Dpsıkolojım bzuldu ama baska dertleri olan insanları goruunce sukrettim :(

kıslar az sonra ağda operasyonuna başlicam..ben klasik elde olan çamsakızı kullanırım başkasıyla yapamıyorum...şimdi tavsiye üzerine limon tuz karışımını da sürcem ama bi sorum var çok can yakarmı???

kıpkırmızı olur mu???
?
birde iftardan sonra malum eşimle anlarsınız yaa sorun olurmu??? :cnm cam sakızını nasıl yapıyosun ya ben elıme yapısmıstı sünmüştü hıc beceremedım bıde ıyı gelıyomu yanı seyrreltıyomu kokunden alıyomu

kızlar çok alakasız olack belki ama sizlere bi şey sormak istyrm daha önce kimsede böyle bi şikayet duymadım anlayan varsa içinizde yardımcı olablr mi banaa :( göğüs ucum şiş ve yani nasıl desemki sıvı bi kese varmış gibi ve morarıyo hep böyle dokununca iniyo tabi ama uzun süredir böyle korkutuyo beni :/

canım o konu hakknda bi fikrim yok nasıl bi etkı eder dıye ama tahmınlerıme gore iyi olmaz cunku uyusturuyo gibi pek bise hssetmezsın gbime glio ama bu bi tahmın tabı:D

ayy yaptım ağdamı 3 saat fln oldu ama çok acıttı limon ve tuz....bepanthen merhem sürdüm sonra,şimdi geçti kızarıklık...

bu arada popo arasında bende de çok seyrek ve tüğ gibi de olsa var tabiki...herkeste vardır...ya 5 yıla yakındır ağda ile alıyorum baya azalma var bende ama maşallah kıl köklerim öyle kuvvetliki birde simsiyah nası uyuz oluorum..

hele yeni çıkmaya başlayınca noktalama tablosu gibi duruyor:) bir de öyle bir kaşınıyor ki....

kızlar tek çözüm sir agda kökten hallediyor ben sir ile yapıyorum 2 ayda bir çıkıyor o da tüy gibi çıkıyo rahatım ben:DD

kızlar tek çözüm sir agda kökten hallediyor ben sir ile yapıyorum 2 ayda bir çıkıyor o da tüy gibi çıkıyo rahatım ben:DD

ya ben 3 yıl sirle kuaföre aldırdım ama maşallahları var..Atatürk orman çifliği yine:)))

baktım bi halt olmuo kuaföre para vermiyorum,alıyorum çam sakızı el ağdası cart curt girişiom valla:)

ya kızlar nasıl alıyosunuz nerelerı alyosunuz yanı ben sadce o usttekı ucgen bolgeyı alabılıyorum oda altlara kadar gelemyorum bıle yanı popo arası nı nasl alyosnuz aklım sastı :/ bıde ben bastan berı hep jılet kullandım o yuzden smdı anneeme cok kızıyorum nıye jlet kullandrttın bana diye :( hanı baya sertler ama lımon ıyı geldı artık alırken fzla acı bıle cekmıyorum.ne cok sorunum varmıs bu sıtede farkettım

bide kızlar yaa aranızda brazilya fönü yaptıran var mı???

ya canım yaptrmadım ama yazık saclarnızla ugrasmayın vlla ben cok cektım yırmı yasndaym ama boyadan sekıllendricilerden hep mahvoldu simdide sacımla ugrasyorum yaglar kullanyorum eskıden o kadar guzeldıkı dalgaları.bıde sac rengımı herkes sorardı yolda kac kere durdular pardn sac rengnız ne dıe :( ah ah o gunlerı ozledm smdi

ya kızlar nasıl alıyosunuz nerelerı alyosunuz yanı ben sadce o usttekı ucgen bolgeyı alabılıyorum oda altlara kadar gelemyorum bıle yanı popo arası nı nasl alyosnuz aklım sastı :/ bıde ben bastan berı hep jılet kullandım o yuzden smdı anneeme cok kızıyorum nıye jlet kullandrttın bana diye :( hanı baya sertler ama lımon ıyı geldı artık alırken fzla acı bıle cekmıyorum.ne cok sorunum varmıs bu sıtede farkettım

ya ben yılların jiletçisiyken ağdaya döndüm..alışma meselesi..önce kuaföre gittim 3 yıl fln sonra kendim alıyorum artık..koyuyorum aynayı yere,bende büyük abdestimi yapacakmış gibi çömeliyorum aynanın üzerine herşey meydanda oluo zaten:) direk bakıp çekemiyorum ama aynadaki yansımaya bakınca daha rahat oluo...o pozisyonda kıç ta açıldığı için yapıştır ağdayı makattan yukarı doğru çek hemen tertemiz oohh:)

valla ben şuan tertemizim,kocişimle işim var gece:)

marblesss
ben brazilya fönünü yaptırdım canım bende aynen senin gibiydim saçlarım çok yıpranmıştı yanık gibi duruyodu çünkü çok işlem gördü açtırdım falan bugün saçlarımı yıkadılar yaptırdıgım kuaför...sonuç mükemmel bence hiç durma yaptır bide ben 69 tl ye yaptırdım hiç bişey değil

ya ben yılların jiletçisiyken ağdaya döndüm..alışma meselesi..önce kuaföre gittim 3 yıl fln sonra kendim alıyorum artık..koyuyorum aynayı yere,bende büyük abdestimi yapacakmış gibi çömeliyorum aynanın üzerine herşey meydanda oluo zaten:) direk bakıp çekemiyorum ama aynadaki yansımaya bakınca daha rahat oluo...o pozisyonda kıç ta açıldığı için yapıştır ağdayı makattan yukarı doğru çek hemen tertemiz oohh:)

oh oh kolay gelsin vlla bnde evlenmek ıstyorum :D AMA BU kıldan tuyden meseleler utandryo benı :( alıscam artık napalım kızz olmak zor iş

marblesss
ben brazilya fönünü yaptırdım canım bende aynen senin gibiydim saçlarım çok yıpranmıştı yanık gibi duruyodu çünkü çok işlem gördü açtırdım falan bugün saçlarımı yıkadılar yaptırdıgım kuaför...sonuç mükemmel bence hiç durma yaptır bide ben 69 tl ye yaptırdım hiç bişey değil
yok cnm bn cesaret edemem daha saclarım mahvoldu yanı abartlcak gibi degl ama eskı halıne gore baya bozuldular.hayırlı olsun cnm gule gule kullan :)

çok yasayın öldüm gülmekten yaa bu arada bol bol eğlenceler dilerim size gece:)):34:

altlari bende alamiyorum :50: en iyisi kuaföre gitmek galiba..
:1::1::1::1: bende öyle pek dert etmezdim ama burayi okuyunca pek bi kafama takmaya basladim :27:

uff bende hıcbısey ıse yaramıyoo ya ne agda ne jılet ne epilasyon aletı ne de krem ..delı olacamm .ırıyomu ne hemen cııyo puruzsuz goruntu olmuyoo ete fln gıyemıyom nokta nokta heryerım:((:2:

uff bende hıcbısey ıse yaramıyoo ya ne agda ne jılet ne epilasyon aletı ne de krem ..delı olacamm .ırıyomu ne hemen cııyo puruzsuz goruntu olmuyoo ete fln gıyemıyom nokta nokta heryerım:((:2:

ben hamam otunu denedim bikiniye hemencecık aldı valla bu ılk deneyımım bakalım jıletten farkı olcakmı.basta o kadar puruzsuz bacaklarım vardıkı benım yanı ılk aldıımda sankı corap var gbı dururdu ama smdı eser kalmadı o hallerınden:( of ozenıyorum su kaymak gibi olanlaraaaa:( alakasız olcak ama o ıfadelerı nerden kyyosnuz ben yenıyımde :)

Back