altlari bende alamiyorum en iyisi kuaföre gitmek galiba..
bende öyle pek dert etmezdim ama burayi okuyunca pek bi kafama takmaya basladim
kuaformuuu ay ben kendım bıle bakamıyorum baskasna nasl gostercem cok utanc verıcııı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
altlari bende alamiyorum en iyisi kuaföre gitmek galiba..
bende öyle pek dert etmezdim ama burayi okuyunca pek bi kafama takmaya basladim
canım ben daha önce de yazmıştım ama...ilk başta evet çoook utanıyosun sonuçta yabancı bi insan ama bikaç kez gidip yaptırdıktan sonra utanma falan kalmıyor hele bi de temiz olmanın verdiği rahatlık...ben kendim uğraşsam 3 4 saatte sadece üstünü alabilirim ama orda en fazla 10 dkda seni temizleyip koyuyo kenara oohhh missskuaformuuu ay ben kendım bıle bakamıyorum baskasna nasl gostercem cok utanc verıcııı
bn kndı yontemlermle devam edım en ıysı canım alıstım zaten yanı gayet pratigimdir canımda oyle tatlı degıl ılerde agdacı falanmı olsam hamamlarda böööcanım ben daha önce de yazmıştım ama...ilk başta evet çoook utanıyosun sonuçta yabancı bi insan ama bikaç kez gidip yaptırdıktan sonra utanma falan kalmıyor hele bi de temiz olmanın verdiği rahatlık...ben kendim uğraşsam 3 4 saatte sadece üstünü alabilirim ama orda en fazla 10 dkda seni temizleyip koyuyo kenara oohhh misss
valla kendin yapabiliyosan ne ala ama benim gibi beceremeyenler mecbur gidecek ağdacılıkta da iyi para var yani hani olmayı düşünüyosan :79:bn kndı yontemlermle devam edım en ıysı canım alıstım zaten yanı gayet pratigimdir canımda oyle tatlı degıl ılerde agdacı falanmı olsam hamamlarda bööö
evet o bende de oluyor ama sanırım tüy köklerinin kalınlığından özellikle ilk alındığı zamanlarda oluyor sonra yavaş yavaş düzeliyorkıslar gelin bana ben çatır çutur alırım valla,para da istemez:))))
ayy durun düşündüm de bakamam galiba başkasının şeyine:) bacakları getirin ama:)))
ya bişe sorcam benim şeyim ağdadan sonra kaymak gibi olmuo,yani tüğ olmuo miss gibi ama batıklar var,kırmızı noktalar var
bacaklarım da fln hiç olmaz pürüzsüzdür ama şeyim sivilce varmış ta patlatmışım gibi
evet o bende de oluyor ama sanırım tüy köklerinin kalınlığından özellikle ilk alındığı zamanlarda oluyor sonra yavaş yavaş düzeliyor
hahahahahaha ayy çooook güldüümmmm canım illa ki bişeyler vardır ama araştırmak lazım ya da bu konuyla ilgili bi başlık aç istersen.... ay hala gülüyorum yaaa Allah iyiliğini versinya bende düzelmiyor,hep böyle hani cildi kendinden alerjik olanlar gibi...
artık karanlıkta kocaya kakalıyorum
ama bunu geçirecek bitkisel yağ,krem vs.. yokmu acep?
sir agdanin iyi oldugunu soyluyorlar
ben hazir agda bandi kullaniyorum, sir agdaya basliycam ama en yakin zamanda
pudrayi deneyin agriyi aliyor
hem de bolgeyi kuru tuttugundan daha kolay aliniyor killar
ben de bunu kk da ogrenmistim zaten
ilkinde belki kuafore gidebilirsiniz caniniz cok yanacak dogru ama sonra alisiyor insan
hem d eoyle rahatlik ki gercekten nasil guzel puruzsuz olup killar gidiyor goreceksiniz o zaman daha bir seviniyor insan
tamam jilet kolaylik oluyor ama hicbir zaman tertemiz goruntu olmuyor bir de kasinti korkunc..
agdadan sonra kalan kucuk kllari da epilasyon aletiyle alinca cok iyi oluyor
ilki zor olur ama alisinca hic problem yok inanin
beceremiyorum ya kaç kez ağda denedim yapış yapış kalıyo çekemiyorum bile artık böle dipleri kanıyo ya
tam bi işkence epilasyon aletiyle alıyorum üst kısmını ama tam o dudakların olduğu kısmı onla da alamıyorum..
mecbur tüy dökücü
ve epilasyon aletiyle aldığım kısım 3 haftada çıkarken tüy dökücüyle aldığım iç kısım 2 hafta sürmüyo çıkması iğrençç..
oof of kadın olmak çok zor zanaat:)
veet hazir agda bandini denedin mi
hic yapis yapis olmuyor pek ugrastirmiyor