• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital bölge tüy sorunu :(

ağda nasıl yaptırıyorsunuz valla bravo ben ölürüm acıdan ya! büyük cesaret. benim dr.um genital bölgeye ağda tavsiye etmemişti, hassas bölge kıl dönmesi vs fena dert olur diye. ben de laser epilasyona başladım. tavsiye ederim. 3 seansta bitti, hem de az acıyor.

lazerin genital bölgeye uygulanmasına hoş bakmayanlardanım şahsen korkuyorum laserden sonuçta ışın veriliyor ve yumurtalıklara zararı olabilir diye düşünüyorum ileride anneliği çok isteyen biri olarak ben korkuyorum.

Neden utanıyorsunuz o zaman? Madem ayıp değil. Asıl sizin yorumlarınız ilginç. Demek ki fıtrata aykırı bir şey var ortada.

Sağlık sorunu bir zaruret halidir. Aynı kefeye koymanız da enteresan olmuş. Herkes doktor mu da kendin tedavi etsin.

uyuzsirine de nickinin hakkını veriyor. Demek ki herkes kendinin nasıl olduğunu biliyormuş. :) Namahrem, adamlara karşı da olmaz. Bu kavramı bir öğrenin de..

Ben görevimi yapayım ve son kez uyararak gideyim. Namahrem bölgelerinizi kendiniz almaya gayret edin.

eger demek istedğimi BEYNİNİZDE yorumlasanız demek ıstediğimi anlardınız..ben tedaviden bahsetmedim,ama oyle anladıysanız diyecek birşeyim yok..şirine uyuzmu bilmem ama ;
sizin nickinizde TAŞDEVRİNDEKİ BAMBAM'dan esinlenilerek takılmış sanırım eski çağlardan yakışmış tebrikler...:42:

evet genital bölge dine göre aynı cinse haramdır bu tüm dini kitaplarda yazar.
bunu söylemek niye dar görüşlülük olsun ki
arkadaş bildiği dini bir bilgiyi üzerine düştüğü için bildirmiş uyan uyar uymayan uymaz
bunu dile getirmek neden insanları rahatsız etmiş ilginç

konuyu açan arkadaş o bölge hassas olduğu için çevrenden yapabilecek birine ya da kuaföre ağda yaptır bence
ya da lazer epilasyon da yapılabiliyormuş
uzman tv de bir videoda uzman doktor genital bölgeye yapılan lazerin zararı yoktur diyor.

ya ben de doktora sormuştum sorun olmaz alabilirsiniz dedi.ben hatta zamanla dudakları sündürüyor diye duymuştum:)))) kendim alıyorum ve çok rahat alıyorum,lazer acıtır diye korkudan gidemiyorum,ne kadar tezatız:)

valla ben de bir kere kıl dönmesi oldu, ben sivilce zannettim, dedim ne alaka burada nasıl sivilce çıkar. neyse, sonra dr.a gitmiştim rutin muayene için, dr. hassas bölge, tüyler de doğal olarak daha kalın, ya traş et - hani trimmer lar varya onlarla - ya da laser dene, ağda tavsiye etmiyorum demişti. gerçi ağda zamanında bende bacağımda da oluyordu batıklar vs.

lazerin genital bölgeye uygulanmasına hoş bakmayanlardanım şahsen korkuyorum laserden sonuçta ışın veriliyor ve yumurtalıklara zararı olabilir diye düşünüyorum ileride anneliği çok isteyen biri olarak ben korkuyorum.

dr. yumurtalıklara bir zararı olmadığını söyledi ben de başladım yaptırdım laser. tabi ki laser epilasyon çok da eski bir uygulama değil, yani bundan 10-15 sene sonra ne etkisi olur ya da çıkar mı bilemem ama o kadar fenalık gelmişti ki. ben kumralım, ten beyaz ama gayet gür saçlı gür tüylü bir tipim baktım baş edemicem. bir de her ağda da makinadan sonra kızarır, şişer, sivilce olur..vs bunalıp gittim lasere

valla ben de bir kere kıl dönmesi oldu, ben sivilce zannettim, dedim ne alaka burada nasıl sivilce çıkar. neyse, sonra dr.a gitmiştim rutin muayene için, dr. hassas bölge, tüyler de doğal olarak daha kalın, ya traş et - hani trimmer lar varya onlarla - ya da laser dene, ağda tavsiye etmiyorum demişti. gerçi ağda zamanında bende bacağımda da oluyordu batıklar vs.

doktordan doktora fark var işte hangisi doğru bilemiyoruzki...o batıklar oluyor ve kızarıyor sonra kocaman sivilceye bilem dönüyor,ben bazen elime alıyorum iğneyi içindeki tüğü çıkarıyorum ve sonrası kan....ama alıştım,jiletle de durumum aynıydı ağdaylada aynı...lazerden korkuyorum,ama bi tane çocuğum olsun yaptırcam....gerçi çocuk olmasına engel değil diyorlar ama evham işte benimkisi...

Neden utanıyorsunuz o zaman? Madem ayıp değil. Asıl sizin yorumlarınız ilginç. Demek ki fıtrata aykırı bir şey var ortada.

Sağlık sorunu bir zaruret halidir. Aynı kefeye koymanız da enteresan olmuş. Herkes doktor mu da kendin tedavi etsin.

uyuzsirine de nickinin hakkını veriyor. Demek ki herkes kendinin nasıl olduğunu biliyormuş. :) Namahrem, adamlara karşı da olmaz. Bu kavramı bir öğrenin de..

Ben görevimi yapayım ve son kez uyararak gideyim. Namahrem bölgelerinizi kendiniz almaya gayret edin.

Ya arkadaş namahrem ırt zırt şu bu.Herkesin kendi tercihi.Ya bazen inanılmaz sinirleniyorum bu tavırlarınıza.Ağdayı bilemem,ağda tecrübem yok çünkü.Ne kendime ne başkasına yaptırdım.Lazer e gelince daha yeni başladım henüz ne iyi ne de kötü bir yorumum yok.Bilmiyorum çünkü ne olacak.Lazer i de kendimiz yapamayacağımıza göre.İlersini de düşünmek lazım,Allah korusun hastalık var,yaşlılık var ya da hamilelik buna benzer şeyler.Yani oramızı kendimizin temizleyemeceği bazı kötü durumlar.Allah korusun..Bilmem anlatabiliyor muyum?Sen yaptırma ,açma o zaman.Herşeyi de görev bilmeyin kendinize.Sizi kim görevlendirdiyse artık ya da görev aşkıyla yanıyorsanız varsa bir mesleğiniz onu icra ediniz.Eğer işinizle alakalı bir durumumuz olursa gelir danışırız size.Ok?Sağolun şimdiden.Bay.

Son düzenleme:
ayol ne tuhafsınız yahu! mılletın namus bekcılıgı sıze mı kaldı herkes kendınden mesuldür ustelık bayanlar tovbe kuafrle ılıskıye mı gırıyorlar sankı? . kk'da cogu bayan namus bekcılıgı yapıyor ona gore konunuzu acın e mi:1: yoksa döverler bak demedı demeyın

bayanlar sakin.. hani sadece iyi niyetiyle söyledi diye düşünüyorum.. bu kadar irdelemeyin derim. bazen söylemekle yazmak arasında fark var hepimiz bir hata yaparız yazarken ya da yapmadığımızı düşünürüz çünkü anlamlar farklıdır. he şöyle birşeyde var kadına bile günah derler. ama herkesin kendi düşüncesi.

benim o konuda tecrübelerim şöyle..

jilet
ardından eldiven
sonra makine ile

tabi eldiven ve makinede hem kanıyordu hemde acıyordu ama hep batık oluyordu ve en son şimdi lazere gidiyorum
4. seansım özel hastanede gidiyorum
üst bölgede hiç çıkmıyor alt bölgelerde seyrek tüyler var hiç çıkmayacakmış.
acısı derseniz acıyo abicim hemde öle böle değil :D:D ya da bana öyle geliyor ama sonra o rahatlık varyaaa işte ikinci üçüncü seansta kahkaha atıyorsunuz acırken
çünkü içimden hem rahat olcan dayan diyorum hemde kızıyorum ama temizlik sağlıktır

evet genital bölge dine göre aynı cinse haramdır bu tüm dini kitaplarda yazar.
bunu söylemek niye dar görüşlülük olsun ki
arkadaş bildiği dini bir bilgiyi üzerine düştüğü için bildirmiş uyan uyar uymayan uymaz
bunu dile getirmek neden insanları rahatsız etmiş ilginç

konuyu açan arkadaş o bölge hassas olduğu için çevrenden yapabilecek birine ya da kuaföre ağda yaptır bence
ya da lazer epilasyon da yapılabiliyormuş
uzman tv de bir videoda uzman doktor genital bölgeye yapılan lazerin zararı yoktur diyor.

bildiği dini bir bilgiyi bizimle paylaşmak ayrı bir şeydir, ağda yaptırıyoruz diye kınayıp namussuzca bir iş yapıyormuşuz gibi "ne çok açtıran varmış ağdacıya" diye hakaretler etmesi çok çok ayrı bir şeydir.

şimdi ben genital bölge için bende kuaföre gitmek istiyorum ama bana pek hijyenik gelmiyor... ben bir kez yüzümü aldırmaya gitmiştim baktım kadın yeni bir spatula çıkarıyor bu iyi güzel de bu spatulayıda neticede o ağda kavanozunun içine sokuyor. demem o ki o ağda kavanozuna giren çıkan bir sürü spatula var ve bu durum bana iğrenç geliyor...
esas sorum şu: bu benim gittiğim yerden mi kaynaklanıyor yoksa genel bir durum mu? kişiye özel ağda kavanozları vs var mıdır:44::44::44:

benim bu konuda hiçbir fikrim yok ama kuaförler yerine hastanelere gidilmesini öneriyorlar :)

şimdi ben genital bölge için bende kuaföre gitmek istiyorum ama bana pek hijyenik gelmiyor... ben bir kez yüzümü aldırmaya gitmiştim baktım kadın yeni bir spatula çıkarıyor bu iyi güzel de bu spatulayıda neticede o ağda kavanozunun içine sokuyor. demem o ki o ağda kavanozuna giren çıkan bir sürü spatula var ve bu durum bana iğrenç geliyor...
esas sorum şu: bu benim gittiğim yerden mi kaynaklanıyor yoksa genel bir durum mu? kişiye özel ağda kavanozları vs var mıdır:44::44::44:

ne yani yaaaa aynı cinse haram da karşı cinse helal mi :DDD ya sabır yaaa anlamıyorum yeminle..

Back