• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital bölge tüy sorunu :(

kıslaaaar ben yıllarca bu işi aman acır aman dayanamam diye hep jiletle hallettim öyle kuaföre falan gidemem utanırım sonra kıl dönmesi oldu yani kesin ağda şart doktorun önüne geçmek m,i yoksa ağda mı karar aşamasından ağda galip çıktı ilk seferinde ödüm koptu acaba becerebilecekmiyim buradan bi arkadaşın tavsiyesiyle ve tarifleriyle veet hazır ağda bantlarını küçük şeritler halinde kesiyorum ütüyü fişe takıp yanıma alıyorum en düşük seviyeye getirip şeritleri onda ısıtıyorum bide elini çabuk tuttun mu tmam terleme işine de şu son bikaç seferdir çözüm buldum hani şu termo jeller var ya onları dolapta bekletim bir tülbente sarıp ağdayı yapıştırmadan önce bi süre genital bölgede tutuyorum böylece çok rahat oluyo bu arada genital bölge için epilatör pek tavsiye edilmiyomuş kıl dönmesi sebebiyle bu yüzden ondan da ürktüm

ilk gittiğimde ben de çok utanıyodum ama hiç öyle olmuyomuş o işler :) bi cesaret basar gidersin. veya sadece özel bölge için değilde komple ağda için git o zaman daha az utanırsın canım

:1: :1: madem çıkıcan masaya cıbıl cıbıl çık diyosun :1: ayy çok güldüm vala sağol canım. Bakalım inşallah bi cesaret giderim bigün ama tüylerin uzaması mı gerekiyo ve ne kadar uzaması gerekli ki :26:

:1: :1: madem çıkıcan masaya cıbıl cıbıl çık diyosun :1: ayy çok güldüm vala sağol canım. Bakalım inşallah bi cesaret giderim bigün ama tüylerin uzaması mı gerekiyo ve ne kadar uzaması gerekli ki :26:

iviittt cıbıl cıbıl çık hahahahh :52: yani evet biraz uzat işte orman gibi olunca gidersin :))))))

Ne çok açan varmış ağdacıya. Kendiniz alın eldivenle. Ne zamana kadar gideceksiniz ki ağdacıya? Kaç ağdacı olacak toplam?

Eldivenle alıştırın kendinizi. Tek tek bile alınabiliyor.

Ne çok açan varmış ağdacıya. Kendiniz alın eldivenle. Ne zamana kadar gideceksiniz ki ağdacıya? Kaç ağdacı olacak toplam?

pardon da ağdacıya açıp açmamamızdan sana ne ? namussuz bir iş yapıyormuşuz gibi yaklaşım sergilemeden önce yazdığınız şeyi bir tartın derim. ben ağdacıya açıyorum evet. çünkü canım çok tatlı, ve panik-atak hastasıyım. kendi ağdamı yapamıyorum kendi canımı yakamıyorum. kendime ağda yaparken dahi bayılabilen bir insanım. anneme 1 saatte aldırtıp bağırış çağırış eziyet çekmektense ağdacıya gidiyorum çünkü 5 dakikada alıyorlar ve yabancı ortam olduğu için gıkımızı çıkaramıyoruz. belki benim gibi ağdacıya AÇMAK zorunda olan bayanlar vardır.. düşünceli yazın lütfen.

Son düzenleme:

Arkadaşım kendimiz alabilsek alıcaz zaten bu yaşa kadar düşünmedik denemedik değiliz elbette ama olmayıncada olmuyor evde 2 saat eziyet çekmek yerine kuaförde hemen alınıyor ve İLK alanlar için daha avantajlı ki sonrakinde biraz olsun alışılmış oluyor kıl kökleri zayıflayana kadar, kendinde o cesareti bulana kadar gidilmeli kuaföre diyorum. Tek sorun utangaçlık.. Ağdacı adı üstünde bu işin ustası biz insanlar yaşadıkça meslekleri yaşıycak insanlardan biri aynı kasap gibi manav gibi insana hizmet ediyorlar.. Ne var ki bunda bu tepkiyi verecek???

Yorumunuz çok ilginç geldi...Ben de aksine keşke bu kadar utangaç olmasam da ağdacıya gidip kısa zamanda halletsem evde binbir türlü işkencelerle 3 4 saatte halletmesem diyenlerdenim...Herkesin kendi tercihidir yargılamak düşmez...
Her şey insanlar için ve her konunun bir uzmanı var.Bunları unutmamak gerektiğini düşünüyorum...

bir kuaför olarak; herkes ağdasını yapabilse yada saçını kesebilse manikürünü yapsa bizde bu YETENEĞİN bir anlamı kalmaz ...ve mesleğimiz biter..AYRICA BİZE AÇANLARLA DOKTORA AÇANLAR AYNI! zaten biz sadece tüylere odaklı işimizi yapıyoruz.bunun adı;TEMİZLİKTİR utanılacak birşey yok ortada...çok kızıyorum boyle düşünenlere...

Son düzenleme:
pardon da ağdacıya açıp açmamamızdan sana ne ? namussuz bir iş yapıyormuşuz gibi yaklaşım sergilemeden önce yazdığınız şeyi bir tartın derim. ben ağdacıya açıyorum evet. çünkü canım çok tatlı, ve panik-atak hastasıyım. kendi ağdamı yapamıyorum kendi canımı yakamıyorum. kendime ağda yaparken dahi bayılabilen bir insanım. anneme 1 saatte aldırtıp bağırış çağırış eziyet çekmektense ağdacıya gidiyorum çünkü 5 dakikada alıyorlar ve yabancı ortam olduğu için gıkımızı çıkaramıyoruz. belki benim gibi ağdacıya AÇMAK zorunda olan bayanlar vardır.. düşünceli yazın lütfen.

O zaman kendi sorununuzdan mesulsunuz. Tavsiye ettiğiniz kişide var mı o sorun? Neyi ne kadar biliyorsunuz ki? Eğer öyle geçerli "kişisel" bir sebebiniz varsa başkalarının aklını çelmeyin en azından. Ben burda bir yanlışlığı gördüm ve uyarıyorum. Namahrem bölge sonuçta.

kzlar lazer tüylerde azaltma yapıyo zaten genital bölgedeki tüyler daha koyu renkte oluyor lazer koyu renkli tüyleri daha çabuk görüyor.
biraz pahalı ben fırsat sitelerinden almıştım memnun kaldım şimdi %80 gitti diyebilirim:52::52::52:
tüm vucut gitmiştim bacaklarıma 10 seans kol altı genitalede 12 seans gittim acayip rahatım hamilelikten sonra 3-4 seans daha gidersem hiç kalmayack herhalde :26:
güvenilir bir yerde yaptırın inanın daha önce neden yaptırmadımki diye düşüneceksiniz:52::52::52::51:

O zaman kendi sorununuzdan mesulsunuz. Tavsiye ettiğiniz kişide var mı o sorun? Neyi ne kadar biliyorsunuz ki? Eğer öyle geçerli "kişisel" bir sebebiniz varsa başkalarının aklını çelmeyin en azından. Ben burda bir yanlışlığı gördüm ve uyarıyorum. Namahrem bölge sonuçta.

başkasının aklından size ne? kendi alabilse buraya yazıp fikir istemezdi. namahrem olabilir gidip elalemin adamına açmıyoruz herhalde. siz kendi yanlışlarınızla ilgilenin lütfen, burada milletin namahrem bölgesinin bekçiliğini yapmak size düşmez.

ağda nasıl yaptırıyorsunuz valla bravo ben ölürüm acıdan ya! büyük cesaret. benim dr.um genital bölgeye ağda tavsiye etmemişti, hassas bölge kıl dönmesi vs fena dert olur diye. ben de laser epilasyona başladım. tavsiye ederim. 3 seansta bitti, hem de az acıyor.

Arkadaşım kendimiz alabilsek alıcaz zaten bu yaşa kadar düşünmedik denemedik değiliz elbette ama olmayıncada olmuyor evde 2 saat eziyet çekmek yerine kuaförde hemen alınıyor ve İLK alanlar için daha avantajlı ki sonrakinde biraz olsun alışılmış oluyor kıl kökleri zayıflayana kadar, kendinde o cesareti bulana kadar gidilmeli kuaföre diyorum. Tek sorun utangaçlık.. Ağdacı adı üstünde bu işin ustası biz insanlar yaşadıkça meslekleri yaşıycak insanlardan biri aynı kasap gibi manav gibi insana hizmet ediyorlar.. Ne var ki bunda bu tepkiyi verecek???

Yorumunuz çok ilginç geldi...Ben de aksine keşke bu kadar utangaç olmasam da ağdacıya gidip kısa zamanda halletsem evde binbir türlü işkencelerle 3 4 saatte halletmesem diyenlerdenim...Herkesin kendi tercihidir yargılamak düşmez...
Her şey insanlar için ve her konunun bir uzmanı var.Bunları unutmamak gerektiğini düşünüyorum...

Neden utanıyorsunuz o zaman? Madem ayıp değil. Asıl sizin yorumlarınız ilginç. Demek ki fıtrata aykırı bir şey var ortada.

bir kuaför olarak; herkes ağdasını yapabilse yada saçını kesebilse manikürünü yapsa bizde bu YETENEĞİN bir anlamı kalmaz ...ve mesleğimiz biter..AYRICA BİZE AÇANLARLA DOKTORA AÇANLAR AYNI! zaten biz sadece tüylere odaklı işimizi yapıyoruz.bunun adı;TEMİZLİKTİR utanılacak birşey yok ortada...çok kızıyorum boyle düşünenlere...

Sağlık sorunu bir zaruret halidir. Aynı kefeye koymanız da enteresan olmuş. Herkes doktor mu da kendin tedavi etsin.

uyuzsirine de nickinin hakkını veriyor. Demek ki herkes kendinin nasıl olduğunu biliyormuş. :) Namahrem, adamlara karşı da olmaz. Bu kavramı bir öğrenin de..

Ben görevimi yapayım ve son kez uyararak gideyim. Namahrem bölgelerinizi kendiniz almaya gayret edin.

ağda nasıl yaptırıyorsunuz valla bravo ben ölürüm acıdan ya! büyük cesaret. benim dr.um genital bölgeye ağda tavsiye etmemişti, hassas bölge kıl dönmesi vs fena dert olur diye. ben de laser epilasyona başladım. tavsiye ederim. 3 seansta bitti, hem de az acıyor.

ya ben de doktora sormuştum sorun olmaz alabilirsiniz dedi.ben hatta zamanla dudakları sündürüyor diye duymuştum:)))) kendim alıyorum ve çok rahat alıyorum,lazer acıtır diye korkudan gidemiyorum,ne kadar tezatız:)

Buna 'akıl çelmek' değil ' Akıl Danışmak' denir. Ayrıca kimse burda kimsenin aklını çelmeye çalışmıyor ve burdaki herkes ( dar görüşlüler hariç) akıllarını çeldirmeyecek kadar aklı başında insanlar. Sizin yanlışlık dediğiniz namahrem dediğiniz buysa ne işiniz var bu forumda???

Neden utanıyorsunuz o zaman? Madem ayıp değil. Asıl sizin yorumlarınız ilginç. Demek ki fıtrata aykırı bir şey var ortada.

Sağlık sorunu bir zaruret halidir. Aynı kefeye koymanız da enteresan olmuş. Herkes doktor mu da kendin tedavi etsin.

uyuzsirine de nickinin hakkını veriyor. Demek ki herkes kendinin nasıl olduğunu biliyormuş. :) Namahrem, adamlara karşı da olmaz. Bu kavramı bir öğrenin de..

Ben görevimi yapayım ve son kez uyararak gideyim. Namahrem bölgelerinizi kendiniz almaya gayret edin.

Yalnız ben doktordan da annemden de utanırım:) Ayrıca mahrem dediğiniz herkesin kendi mahremidir.Siz kendiniz istediğinizi yapıyor olabilirsiniz ama bir başkası yapmıyor diye kimseyi hor görme ya da aşağılama girişiminde bulunamazsınız.İlginç olan kısım buydu sanırım anlamamışsınız...

hala görevimi yapayım diyor ya, hani mahalle maçlarında çocuklar der ya "Siz hepiniz, ben tek" valla bravo hiç güleceğim yoktu :52: :52: :52: :52: dan dun konuşan bambum ablanızı dinleyin kızlar oranızı buranızı açmayın ağdacılara :52:

Son düzenleme:
Back