Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

denizlide yaptıran vrmı memnun kalan . bide şey ben bi yerle görüştüm 790 tl ye genital+ yarım bacak+ koltukaltı bitene kadar ypıcaklarmış cihazınn adını bilmiyorum ffakat kız gayet kesin konuşuyo içerisi çok ama çok güzel bi mekan ama erkek ler falanda vardı azcık korktum bilemedimki yaaa :44:

arkadaşlar merhaba,
ben genital ve koltuk altı için 5 seans gittim,cihaz alexandrite idi,okudum yani üzerinde kendileri de söyledi,ama hava falan üflemiyordu.
geçenlerde koltukaltı için başka bir merkeze gittim,onlarınki soğuk hava üfleyen.
her ikisi de son çıkan cihaz olduğunu söylüyor,sonuncu gittiğim açık renk tüyleri bile görüyor vs dedi.
sizce hangisine devam etmeliyim?
hava üfleyen daha çok yaktı sanki canımı bu arada.sonuçta ise bir değişiklik göremedim.

merhaba arkadaşlar ; okuduğum yazılar içinde bi müddet bıraktım eskisi gibi çıktı diyenler var. bence bu arkadaşlar lazer (Alexandrite, Diode, Nd:Yağ) yerine IPL yaptırıyorlar diye düşünüyorum. çünkü IPL foto ışık ile yapılıyor ve ağdadan bir farkı yok yani sürekli olarak tüyler çıkmaya devam ediyor verdiğiniz paralar boşa gidiyor. Hangi tür lazer uygulandığını sorun bence. sormaktan cekinmeyin çünkü bu bizim en doğal hakkımız sonucta. ayyy inşallah hepimiz kurtuluruz kıllardan :))

Arkadaslar bilen varsa lutfenn cevaplasın i too piel ellipsel diye bı marka var mı yada buda mı IPL?? kafam Cook karıştı 4 seans alex. gittim tamam azalma oldu ama şimdide cılız sekilde çıkıyor...

aman canım IPL yaptırma onun yerine Diode devam et derim ben. IPL ağdanın gelişmiş bir versiyonu çünkü :)

merhaba istanbuldaysa hastahanenin adını mesajdan paylaşabilir misiniz acaba? :) bu arada siz iyi dayanmışsınız ağda yaparak ben bu zamana kadar jilet yaptım hep ve fena korkmaktayım kökleri sağlam olduğu için ne derce acıtır ve uygulama uzun sürer mi diye..

bu arada söylerken çekiniyorum ama genital bölgemde iç dış dudaklar biraz dışarıya dönük acaba bu normal mi yani cinsel hayatı aktif insanlarda zamanla deforme olmaya bağlı dış dudaklarlar genişler ama ben henüz 18'im ve cinsel hayatım aktif değil doğal olarak biraz daha ortada dış dudaklar.. bu normal mi acaba yani etrafımdaki insanlara 'sizinki de öyle mi?' diye sormaktan çekindiğimden doğal olarak burada paylaşmak istedim anormal bir görüntü değildir değil mi? sırf buyüzden bile çekiniyorum genital için epilasyona..

kızlarr kusura bakmayın biraz geç cevap veriyorum,ben mersindeyim özel bır hastahenede yaptırıyorum etrafımda çok arkadaşım yaptırdı evlendiler çocukları oldu,araştırdım gitmeden önce tabiki bı de etrafımda yakınlarımda görunce bi sıkıntı olmadıgını yaptırmaya karar verdim,9.seansım olacak herhangı bı kistlik durum yada benzerı bı sıkıntı gömedım açıkçası..ama tabıkı yaptırdıgınız yer kullanılan alet ve dozu önemli gitmeden önce bunları bılıyorum araştırmak için sizde mutlaka iyi bir yer olmasına dikkat edin

İzmirde gerçekten kaliteli ve güvenilir bi yer bilen var mı acaba? Kaş yapalım derken göz çıkarmak istemiyorumda :44:

Arkadaslar lazer epilasyondan bir iki gün sonra regl olmam gerekiyordu normalde ama bir hafta gecikti sizce lazerle bi ilgisi olabılr mı ?? cevap yazarsanız sevınırım ılk kez boyle gun oynadı cnku :/ acaba zarar falan mı gordum

Lzer epilasyonun ilk seansında acıma cok az olur cunku atıs hızını en aza ayarlıyorlar vucut alıssın dıye ama 2.seansta ınanılmaz acıyo ben de ılk seansta bı sey hıssetmedm ama 2. seansta resmen cıglık attm bırakın olmıycam dedım kadına sabret sık dısını dedı kadn haha. genıtal ozellkle cıglık attrdı resmen boyle bı acı yok sonra emla krem sur dedı 3.seansımda emlayla gitcem

Son düzenleme:

ben de lazer epilasyon yaoüptırcam

Lazer epilasyonunun zararlı mı diye araştırdım fakat bir kaç jinekolağa sordum her hangi bir sıkıntısı olmadığı söylendi.
Bende yaptırmaya başladım.Vee çok memnunum :)) herkese tavsiye ederimm. özellikle evli olanlara

Ben de bugün ilk seansımı yaptırdım.Ama canım çok yandı zor dayandım.Devam edip etmeme konusunda çekincelerim var açıkçası.

kızlar benimde ilk seanstan iki hafta geçti tam,genel bir dökülme var(tekte tükte kalanlar var) ancak
sadece bir yerde bozuk para büyüklüğünde dökülme olmadı,normal bir durum mu bu?

kızlar genitale lazer uygulaması çok can yakıyor mu ? Yaptırıcam da utanıyorum bir de nereye kadar yapılıyor lazer sadece üst kısım mı alta da yapıyorlar mı ?

Evet ben de bir jinekologa ve bir cildiye uzmanına danıştım, sık yapılmadığı sürece rahim ve yumurtalıklara zararı yokmuş. Bir de gebelikte önermiyorlar.

Bence evli isen bir gebelik testi yaptırmalısın. Lazer ışınlarının yumurtalıklara kadar ulaşmasının imkansız olduğunu söylüyor doktorlar. Olmazsa bir kadın doğum uzmanına görün, ben de merak ettim şimdi

kılar bende DÜŞÜNÜYORUM AMA CİDDİ ANLAMDA ÇOK ÇEKİNİYORUM BUNU NASIL YENEBİLİRİM. BU DUYGUYUYENİP FİYAT VE GÜVENİLİR TİTİZ YER ARAŞTIRMASINA GİRİŞMEK İSTİYORUM

Bende bugun ilk defa ozel bolgeme lazer yaptirdim. Diode kullaniyo gittigim merkez.
Gitmeden 20 dakika oncesinde emla kremini surdum. Meger bir saat once surulup iyice bekletmek lazimmis,
Herneyse, cok korkuyodum pazartesi gunude bacaklarimi emla krem kullanmadan yapti,
baya canim yanmisti. Kiz bakti fazla tuy yok, cok canin acimaz dedi, ayarida bacaklardan tabi biraz daha dusuk yapti.
Korktugum kadar yoktu valla, cok daha canim acicak zannetmistim.
Insallah bir kac seanslada tamamen kurtulurum ya..

Eğer esmer tenli değilsen genitale alex yaptır derim diod lazer daha derine indiği için daha fazla ağrı yapıyormuş. Bir de diod lazerde alet cilde değiyor, alex de değmiyor birkaç cm uzaktan atış yapılıyor, hani hijyen açısından da daha iyi. Ama ten rengin esmerse alex de yanık riski daha fazlaymış. Ben epeyce araştırdım da konuyu, paylaşmak istedim öğrendiklerimi.

Beyaz tenliyim, ama yasadigim sehirde diode disinda baska alet kullanani gordum,
Arastirdimda. 3 buyuk yer var, ucundede ayni makine kullaniliyor.
1 ay sonra Istanbula tatile gidecegim, aceba ordada bir kere alexi denesemmi..
Ama iste ya tuylerin koku cok derindeyse, ipl zaten derine inmedigi icin ise yaramadi bir cok arkadasimda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…