Arkadaslar bilen varsa lutfenn cevaplasın i too piel ellipsel diye bı marka var mı yada buda mı IPL?? kafam Cook karıştı 4 seans alex. gittim tamam azalma oldu ama şimdide cılız sekilde çıkıyor...
iyi geceler kızlar,mesajlarınızı okudum yorum yapmak isteedim,dün 8.seansıma gittim 5 seans alexe girdim daha sonra diod lazere..seansım yaklaştıkça strese giriyordum çok acıyacak diye,tabiki ağrı kişiden kişiye göre değişir ama jelle yapılan her zaman daha çok ağrı verdi bana,sonuç tüylerim inceldi koltuk altım neredeyse bitti diyebilirim ama genitalde aşağı kısımlarda hala çıkıyor,sert değil ama var alınmadan durulmaz şekilde..9.seans randevumu aldım,özel bi hastahanede yaptırıyorum memnunum ve çok arkadaşımı da götürdüm oraya ama sanırım ne yaparsak yapalım tamamen bitmeyecek..esmer tenliyim ve yıllarca ağda yaptırdım belki dezavantajım budur,epilasyona başlayacak arkadaşlara bilgi vermek istedim 9.seansına gidecek biri olarak çok büyük sonuçlar beklemeyın derım azalıyor inceliyor ama 2-3 ayda uyuyanlar çıkıyor zaten hastahanede bitecek garantisi vermiyor,umarım kurtuluruz bi an önce,(emla kremin zararlı olduğunu duymuştum eniştem doktor onu da kullanmadım 2.seanstan itibaren)umarım bu çektiğim acılarla kalmamhepinize geçmiş olsun kızlar.
Koltuk altı için epilasyona başladım, bazı arkadaşlar acıdığını söylemişti ama ben hemen hemen hiç birşey hisstmedim. Klima altında yapıldı epilasyon işlemi zaten makina da soğuk hava üflüyor, hiç bir şey hisstemedim. Ayarı mı düşüktü acaba diye düşünüyorum. Bu konuda tecrübeli arkadaşlara sormak isterim, ayarın yüksek veya düşük oluşu acıma hissini etkiliyor mu?. Bir de koltuk altı acımadıysa acaba, genital bölge için gitsem o bölge de çok acımaz mı???
slm arkadaşlar ben dudak üstüne:10 tl. kol altına:20 tl veriyorum.... ve uzaman doktor yapıyo.... bundan önce sadece dudak üstüne gidiyordum ve 4 seansa 100 tl verdim hiç bi değişiklik olmadı bi arkadaşımın tavsiyesiyle buraya başladım ve daha ilk seansta dudak üstü ve kol altı süper(meger daha önce gittiğim yer ışın veriyormuş sadece).... şimdi genital bölgeyi istiyorumm onunda fiyatı genital ve çevresi:70-80tl....
Lazer epilasyonunun zararlı mı diye araştırdım fakat bir kaç jinekolağa sordum her hangi bir sıkıntısı olmadığı söylendi.
Bende yaptırmaya başladım.Vee çok memnunum :)) herkese tavsiye ederimm. özellikle evli olanlara
Arkadaslar lazer epilasyondan bir iki gün sonra regl olmam gerekiyordu normalde ama bir hafta gecikti sizce lazerle bi ilgisi olabılr mı ?? cevap yazarsanız sevınırım ılk kez boyle gun oynadı cnku :/ acaba zarar falan mı gordum
Bende bugun ilk defa ozel bolgeme lazer yaptirdim. Diode kullaniyo gittigim merkez.
Gitmeden 20 dakika oncesinde emla kremini surdum. Meger bir saat once surulup iyice bekletmek lazimmis,
Herneyse, cok korkuyodum pazartesi gunude bacaklarimi emla krem kullanmadan yapti,
baya canim yanmisti. Kiz bakti fazla tuy yok, cok canin acimaz dedi, ayarida bacaklardan tabi biraz daha dusuk yapti.
Korktugum kadar yoktu valla, cok daha canim acicak zannetmistim.
Insallah bir kac seanslada tamamen kurtulurum ya..
Eğer esmer tenli değilsen genitale alex yaptır derim diod lazer daha derine indiği için daha fazla ağrı yapıyormuş. Bir de diod lazerde alet cilde değiyor, alex de değmiyor birkaç cm uzaktan atış yapılıyor, hani hijyen açısından da daha iyi. Ama ten rengin esmerse alex de yanık riski daha fazlaymış. Ben epeyce araştırdım da konuyu, paylaşmak istedim öğrendiklerimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?