iyi geceler kızlar,mesajlarınızı okudum yorum yapmak isteedim,dün 8.seansıma gittim 5 seans alexe girdim daha sonra diod lazere..seansım yaklaştıkça strese giriyordum çok acıyacak diye,tabiki ağrı kişiden kişiye göre değişir ama jelle yapılan her zaman daha çok ağrı verdi bana,sonuç tüylerim inceldi koltuk altım neredeyse bitti diyebilirim ama genitalde aşağı kısımlarda hala çıkıyor,sert değil ama var alınmadan durulmaz şekilde..9.seans randevumu aldım,özel bi hastahanede yaptırıyorum memnunum ve çok arkadaşımı da götürdüm oraya ama sanırım ne yaparsak yapalım tamamen bitmeyecek..esmer tenliyim ve yıllarca ağda yaptırdım belki dezavantajım budur,epilasyona başlayacak arkadaşlara bilgi vermek istedim 9.seansına gidecek biri olarak çok büyük sonuçlar beklemeyın derım azalıyor inceliyor ama 2-3 ayda uyuyanlar çıkıyor zaten hastahanede bitecek garantisi vermiyor,umarım kurtuluruz bi an önce,(emla kremin zararlı olduğunu duymuştum eniştem doktor onu da kullanmadım 2.seanstan itibaren)umarım bu çektiğim acılarla kalmam
hepinize geçmiş olsun kızlar.