Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

Genel anlamda beyaz olmama rağmen genital bölgem baya koyu renk, eğer Alex ysptırırsm yanar adım gibi eminim.. Diode normalde koyu tene uyuyor ama o bölgeye olurmu... Genital bölge koyuluğu olup hngi lazer yaptırdınız bilgisi olan varmı....

Benimde genital köyü ama Alex yaptırıyorum. Baya da etkili oldu. Koyuluk içinde bı sprey önermişti bana renk açıcı ama çok pahalıydı alamadım. O tarz ürünler alabilirsin

Benimde genital köyü ama Alex yaptırıyorum. Baya da etkili oldu. Koyuluk içinde bı sprey önermişti bana renk açıcı ama çok pahalıydı alamadım. O tarz ürünler alabilirsin

Tşkler, hngi. Alex acaba çünkü yaptırdığım yer cynosure Alex ve üst bacağa dahildi bikini kenarı olur ya hni, orasuda esmerdi ve orda yanık oluştu.. Nerde yaptırdığını öğrenebilirmim..

Tşkler, hngi. Alex acaba çünkü yaptırdığım yer cynosure Alex ve üst bacağa dahildi bikini kenarı olur ya hni, orasuda esmerdi ve orda yanık oluştu.. Nerde yaptırdığını öğrenebilirmim..
Makinenin adına dikkat etmedim valla. Bakırköy de bı yerde yaptırıyorum. İş yerinin adını vermek yasak mı bilmiyorum da.

Ciddi bir yanık olmamıştır umarim ne yaptınız tedavi için çok geçmiş olsun. Kabuklanma oldu mu yoksa direk renk mi koyulasti

Ciddi bir yanık olmamıştır umarim ne yaptınız tedavi için çok geçmiş olsun. Kabuklanma oldu mu yoksa direk renk mi koyulasti

Tşk ederim. Hametan sürüyorum ama aynı şimdilik.. Yanık değilde nası desem, düşeriz dizimiz böyle hafif kırmızı yara gibi olur ya öyle ama Alex yanığı geçermiş.. Diode yanığı işin dermatologa gdmelymş.

Umarım iz kalmaz. Madecassol de kullanabilirsiniz onuda tavsiye ediyorlar genelde. Birkaç gün içinde kizarikliklar geçer diye umuyorum

Merhabalar.
Ben hiç yaptırmadım ama tüm vücut yaptırmak istiyorum nerdeyse bütçemin yettiği kadar.

Lazer hakkında hiç bir fikrim yok.
Cihaz tercihlerini neye göre yapıyosunuz, farkı nedir ?
Ve birde bunların seçimini ordaki uzman yapmıyormu?
Yardımcı olursanız sevinirim korkudan cesaret edemiyorum

Ten rengin ne hangi bölge kıl tüy yoğunluğun nasııl bunları yazda yardımcı olalım..

Kızlar Bahçelievler bakırköy şirievlere yenibosna civarında temiz sonuç veren bir yer var mı bilginiz var mı yer bulamıyorum çıldırıcam ya nereye baksam kötü yorum çok mutsuzum
Kumral ten koyu kıllar var Alexndride olucak
Çene için iğneli istiyorum offf

Kıl köküne ve ten rengine göre cihaz seçiliyor.Uzman öneride bulunacaktır kalın siyah kıllar beyaz ten için genelde alexandrite önerilir.Ben lazerimi özel clnc medilife da yaptırmıştım %80 azalma oldu tekrarlama gibi bi durum yok.Klinik ve hastaneleri tercih etmenizi öneririm güzellik salonlarına nekadar giderseniz gidin hiç bitmeyecek çünkü.

Güzellik merkezlerine güvenmiyorum.
Araştırmadanda gitmemek lazım yanıktan lekeden çok korkuyorum.
Hangi ildesiniz

Güzellik merkezlerine güvenmiyorum.
Araştırmadanda gitmemek lazım yanıktan lekeden çok korkuyorum.
Hangi ildesiniz
Ankaradayım Mehmet Akgün'ün kliniğine gittim baya zaman geçti gerçi yenilenme olmadı şükür.Güzellik merkezlerinde genelde çalışanlar bir daha ki seansa işten ayrılmış oluyorlar sonra yeni gelen acemi oluyor ve yanıklar oluşuyor.Kremsiz güneşte kalmazsanız birde dikkat etmek lazım sorun olmadı bende hiç.

Aradığın iğneliyse öneri verebilirim ama anadolu yakasında.Lazer konusunda epidermi övenler de var tabi tam tersi olanlar da.Ben epiderme hiç gitmedim ama araştır derim

radığın iğneliyse öneri verebilirim ama anadolu yakasında.Lazer konusunda epidermi övenler de var tabi tam tersi olanlar da.Ben epiderme hiç gitmedim ama araştır derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…