bende genital bikini ve kolaltı yaptırıyorum. 3. seans oldu ve kıllar o kadar inceldi ve rengi de açıldı ki anlatamam . 4 ya da 5 seansta biter dediler ve bitecek gibi görünüyor. acayip rahatlık yani ben 3-4 aydır hiç uğraşmıyorum, doğu düzgün cıkmıyorlar bile.
Hangi tip lazerle yaptıryorsun? IPL mi, alex mi, diod mu?
alex canım..................
bende genital bikini ve kolaltı yaptııyorum. 3. seans oldu ve kıllar o kadar inceldi ve rengi de açıldı ki anlatamam . 4 ya da 5 seansta biter dediler ve bitecek gibi görünüyor. acayip rahatlık yani ben 3-4 aydır hiç uğraşmıyorum, doğu düzgün cıkmıyorlar bile.
hangi sistem epilasyon canım?
Forumdaki arkadaşlardan biri lazer sonrası adet gecikmesi yaşamış, sende de oldu mu öyle bir durum?
yok canım yaşamadım aynı seyrinde gitti benimki.
Tabiki tüm deriye uygulanıyor.bikini bölgesi diyince ne geliyor aklına.dışarda kalan kısımmı.anal bölge genital bölge heryer yani.
Lazerle uygulama yapıldıktan sonra hamilelik döneminde tekrar çıkıyormuş tüyler,bi arkadaşımın arkadaşı yaşamış bu durumu birebir sizlerde böyle bir şey duyan göre oldu mu acaba boşa mı para veriyoruz biz şimdi
İç kısımlara da uygulatıyor musun? sadece bikini bölgesi mi?
IPL tipi lazerde tekrar çıkıyor diye duydum ben de. Alex ve diodda duymadım. Ama hamilelik döneminde hormonların etkisi ile kalan ayva tüyleri sertleşebilir tabii. Kökü lazerle yakılan tüylerin yeniden çıkma ihtimali yok.
sadbuttrue hamilelikte hormonlar nedeniyle tekrar çıktığını ben de okudum ama tamamen geri döndüğünü yazana denk gelmedim, sen yine de bi sonraki seansa gittiğinde sor istersen.
VE arkadaşlar çok kötü bi şey oldu bi hafta önce bana. ipl i lazer sanıp gittiğim 3.seansta genital bölgemi yaktılar. yaktılar derken 1. 2. derece yanık falan değil, karardı yani. ipl nin lazer olmadığını ve etkisinin bikaç aylık olduğunu öğrendiğim için devam etmiycem kesinlikle ama bu karartı nasıl geçicek başına böyle bi şey gelen ya da tavsiye edebileceği bi yöntem bi krem olan var mı? tuvalete banyoya her gidişimde kafayı yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?