veee nihayet yaptırdım... hemde tüm vücut.. ben daha çok acır diye düşünüyordum ama acımadı çok fazla.(dudak üstü hariç) bir hafta oldu daha yeni dökülmeye başladı.. amma o kadar bıkmışım ki şimdilik sabırlıyım.. hani üç ayda bir çıksa bile razıyım ki 2,5 ayda birmiş seansım. 15 gün sonra kontrol seansım var. sonrasında rahatmışım 2 ay. bende de alex kullandılar. en azından hava üflediği için daha az acıdı. bakalım beklicem görcem...ama özellikle yüz bölgesinde bir hafta kılsız dolaşmak bile büyük bir rahatlıkmış :))))
Merhaba,
Özel msj hakkınız varsa gittiğiniz yerin adını bana yazabilir misiniz?
Yoksa da buradan kabaca adres tarifi yaparak yardımcı olursanız çok sevinirim :)
Bir de genel anlamda tüm vücut için ilk seans sonrası durum ve memnuniyetin nasıl belirtebilir misin?
Çok teşekkürler.. =)
Ben özel bölge için 3 yıl boyunca lazer epilasyona gittim ama sadece beni yordu ve biraz azalma oldu kesinlikle bitmiyor bide bana bitirme garantili demişlerdi ama estetisyen artık bırakmalıyız bitmiyor diyerek şanslarımız bitirdik
Canim bende o merkeze gidecegim sizin sayenizde) sirf tatili rahat gecirmis olmak bile deger buna bence,hangi lazer cesidi oldugunu sorcam,bazilari alex bazilari diode diyor,orada ikiside var mi? Bide fiyat ne kadar vermistiniz,bitirme garantili dediler mi? Ay cok soru sordum ama tesekkurler simdiden
Kızlar koltuk altı başlığında da yazmıştım. Ben koltuk altı ve genital için İstanbul Bağdat Caddesi'nde ki bir merkeze gidiyorum. Çok memnunum. Şubat ayında başladım. Fakat ben 2-3 ayda bir gidiyorum. Fırsatım olmuyor yada unutuyorum. Normalde mesela bugün mü gittim 15 gün sonra kontrol atışım oluyor. Ondan 40 gün sonraya veriliyor diğer randevum. Seans aralarında acil bir işim varsa jiletle de alabiliyorum. Mesela 4 Ağustosta gitmem gerekiyordu tatildeydim geldim ve hala seansıma gitmedim. Bu arada 2-3 defa jiletle de aldım. Ekim'de gideceğim inşallah kaçırdığım seansıma. Yani kılsız geziyorum da denilebilir. Çok memnunum
bende koltu altı ve genital bölge için gitmeyi düşünüyorum ama genital bölge için ileride çocuk olmayacağı gibi söylentilerde var sizin bu konudaa ki bilgilerinizi öğrenebilir miyim
Ben de duydum fakat kesin bir bilgi olarak hiçbir yerde görmedim.
bende koltu altı ve genital bölge için gitmeyi düşünüyorum ama genital bölge için ileride çocuk olmayacağı gibi söylentilerde var sizin bu konudaa ki bilgilerinizi öğrenebilir miyim
Emla krem kullan canım çok faydası oluyo 5 tüpe 57 tl veriyosun bir tüp bir seansa anca yetiyo ama değer yani. Zaten 1.5-2 ayda bir gidiyosun bazen daha uzun sürede çıkıyo kıllar o yüzden senede bi kere almak yetiyo :) Sürdükten sonra en az yarım saat bekle zaten anlarsın ne zaman uyuştuğunuben bugun ilk defa gittim canım çok acıdı kızlar genitalde..ama birşekilde dayanıyorsunuz..ben bugune kdr hep jilet kullandım,oyuzden kıl köklerim çok kalınlaşmış haliyle çok acıdı.ama kılsız gezmek isteyen herkes dayanabilir.
Kızlar ben genitalime yaptırdım 10 kereden fazla 3 farklı makinada biri jelliydi adını bilmiyorum diğerleri alex ve nd-yag. 4 aylık evliyim ve hamileyim :) Yeterli olmuştur herhalde :) Benim gibi bir sürü arkadaşım da çocuğu oldu...
Emla krem kullan canım çok faydası oluyo 5 tüpe 57 tl veriyosun bir tüp bir seansa anca yetiyo ama değer yani. Zaten 1.5-2 ayda bir gidiyosun bazen daha uzun sürede çıkıyo kıllar o yüzden senede bi kere almak yetiyo :) Sürdükten sonra en az yarım saat bekle zaten anlarsın ne zaman uyuştuğunu
iyi geceler kızlar,mesajlarınızı okudum yorum yapmak isteedim,dün 8.seansıma gittim 5 seans alexe girdim daha sonra diod lazere..seansım yaklaştıkça strese giriyordum çok acıyacak diye,tabiki ağrı kişiden kişiye göre değişir ama jelle yapılan her zaman daha çok ağrı verdi bana,sonuç tüylerim inceldi koltuk altım neredeyse bitti diyebilirim ama genitalde aşağı kısımlarda hala çıkıyor,sert değil ama var alınmadan durulmaz şekilde..9.seans randevumu aldım,özel bi hastahanede yaptırıyorum memnunum ve çok arkadaşımı da götürdüm oraya ama sanırım ne yaparsak yapalım tamamen bitmeyecek..esmer tenliyim ve yıllarca ağda yaptırdım belki dezavantajım budur,epilasyona başlayacak arkadaşlara bilgi vermek istedim 9.seansına gidecek biri olarak çok büyük sonuçlar beklemeyın derım azalıyor inceliyor ama 2-3 ayda uyuyanlar çıkıyor zaten hastahanede bitecek garantisi vermiyor,umarım kurtuluruz bi an önce,(emla kremin zararlı olduğunu duymuştum eniştem doktor onu da kullanmadım 2.seanstan itibaren)umarım bu çektiğim acılarla kalmamhepinize geçmiş olsun kızlar.
cnm selam,dozunu inan bilmiyorum esmer tenlerde dozunu arttırıyorlar diye duymuştum ama o kadar ağrı çekince yuksek dozda olduğunu düşünüyorum,evet her yere arkaya öne dudakların iç kısımlarına yani tek bi noktada tüy kalmayacak şekilde uyguluyorlar canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?