kılar bende DÜŞÜNÜYORUM AMA CİDDİ ANLAMDA ÇOK ÇEKİNİYORUM BUNU NASIL YENEBİLİRİM. BU DUYGUYUYENİP FİYAT VE GÜVENİLİR TİTİZ YER ARAŞTIRMASINA GİRİŞMEK İSTİYORUM
Cekinmemek elde degil, valla bende cok utandim s,kildim.
Ama yani kendini iyice temizledikden sonra utanilcak birsey yok aslinda.
Orda calisanlar neler goruyo neler..
ayy iğrenç bir durum esasen ama malesef mecburuz:26: bir de emla krem sürecek kadar acıyor mu ya korkuttunuz beni.. beyaz tenimde siyah kalın kılım için alex düşünüyorum ben umarım çabuk biter hem yoğun hem kalın öyle ağda da çok vurmadığım için4 5 seansa biter mi acaba ?
kızlar genitale lazer uygulaması çok can yakıyor mu ? Yaptırıcam da utanıyorum bir de nereye kadar yapılıyor lazer sadece üst kısım mı alta da yapıyorlar mı ?
kizlar koltuk alti icin lazer gercekden cok güzel sonuc veriyor fakat acisi var.. IPL diye bir lazer yöntem.. var oda daha acisiz fakat sonuc lazerde ki gibi degil diyorlar.. hic IPL yaptiran oldumu ?? heryeri acisiz tüylere veda düsüncesi bile güel
Bence evli isen bir gebelik testi yaptırmalısın. Lazer ışınlarının yumurtalıklara kadar ulaşmasının imkansız olduğunu söylüyor doktorlar. Olmazsa bir kadın doğum uzmanına görün, ben de merak ettim şimdi
valla pembiş 2.seansımı bitirdim ıpl de ama dokulmem cok az oldu S:S:S ben bosa para verdim heralde kıllarım aynı duruo nolcak blmıorm
hadi yaaa ... belki normaldir dicem ama niye öyle olsun ki ... gittigin yerde cok önemli olmadi degistir yerini .. bende seviniodum IPL de cok aci yok diye ama sonuc önemli napcaz bu killari ... koltaltini nomal lazer yaptirtim 6 seanda bitti .. ama yüz icin aynisi seydi dicemem üst dudak falan bosuna aci cekdim -.-
valla pembis benm 2.seansta bir canım acıdıki cıglıgı bastım genıtalde fecıııııııı dedım yapma bırako neydı oyle smdı 3.seansta emla kremle gitcem kadın bastırarak yapamadı mı anlamadımki dokulmem cok cok az oldu yani ( bakalm daha 7 seansım var bıtmezse alexe gidicem halledıcem kılları :S
valla canım bende utana sıkıla gıdıorm 2 seans gittm genitalin altını üstünü yapıolarrrr heryerini ayrıca popoyuda donuosun elınle acıosun bı de o arayıda yapıolar hakkaten kasılıo ınsan cok utandm :))))
bbi aşabilsem bu duyguyu gidicem çünkü agdyı beceremıyorum:) makinada canımı yakıoo jiletde kullaanmak istemıyorum..seansını kaça yaptırdınız peki ??? fiyat araştırmasıda yapmış olayım:) birde bikniye ve koltuk altına tekmi yapsam genitaal kalsamı diyorum? sora açmışken o duyguyu yenmeye çalışmışke odamı aradan çıksa diyorumsizce?
yok canım evli degilm ve hyatımda ilk kez adetim gecikti hemde 10 gün... arkadasımında 1 ay :S ıkmzde aynı gun lazere basladık ve ıkmzde de ılk kez bu kadar gecktı... neyse ki ben oldum ama arkdsm hala olamadı... bicok kiside bu dertten muzdarip onlarında gecıkms yanı lazer etkılıyo hormonları.. bu bi gerçek
kızlar merhaba,
öncelikle şunu söylemek istiyorum.. herkesin bünyesi, vücut yapısı , ten rengi... vs.. vs.. farklıdır. kullandığımız ilaçlar bile öyle değil mi kimimize iyi geliyor kimimize gelmiyor...
yani bende lazer e başlıyacağım ve inanılmaz araştırdım herkes farklı bişi söylüyor.. doğal olarak da tedirgin oluyorsun .. o yüzden birinin memnun kaldığı bişeyden bende memnun kalacagım diye birşey yok :)
izmirde yaşıyorum ve nihayet başlıyacağım bende lazere IPL olanını tercih ettim . aslında açık tenliyim kaşım gözüm siyah ama tenim beyaz , tüy değil bendekiler '' KIL'' lar siyah ve kalın .. normalde ağda yaptırıyorum ve çok çabuk çıkıyor benimkiler. bakalım sonucnu bütün seanlar bittikten sonra göreceğiz.....
acı oluyor diyorlar.. tırsıyorum birazcıkbide kaç seansda biter acaba.. herkesde farklı seanslarda biter ama sizce bu şekilde olupda kaç seansda biter
bu arada özel bölge ve bacak için gideceğim..
bbi aşabilsem bu duyguyu gidicem çünkü agdyı beceremıyorum:) makinada canımı yakıoo jiletde kullaanmak istemıyorum..seansını kaça yaptırdınız peki ??? fiyat araştırmasıda yapmış olayım:) birde bikniye ve koltuk altına tekmi yapsam genitaal kalsamı diyorum? sora açmışken o duyguyu yenmeye çalışmışke odamı aradan çıksa diyorumsizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?