Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

tatlım ben msn kullanmıyorum malesef nasıl yapsak ki?

burdan devam edelim ozmn :) ya ben şey sorcam çok acıyo diye duymuştum zaten. emla kremi varmış seanstan 1 saat önce falan sürdüğünde acı hissedilmiyomuş acaba bi zararı olur mu ki bi bilgin var mı?

merhaba kızlar..bende genital için lazere başlamak istiyorum daha önce 5 seans alex ile yaptırdım ama sonuç alamadım..tenim esmer..diod lazer uygunmuş bana birde soprano xl cihazı iyimiş diyorlar..bu cihazla yapıran var mı aranızda yada benim gibi esmer olup ta bu kıllardan kurtulan varmı?

burdan devam edelim ozmn :) ya ben şey sorcam çok acıyo diye duymuştum zaten. emla kremi varmış seanstan 1 saat önce falan sürdüğünde acı hissedilmiyomuş acaba bi zararı olur mu ki bi bilgin var mı?

valla ne yalan söyleyim benim genital çok acıdı özellikle perine böölgesi zıplattı resmen emlayı bende kullanmayı düşünüyorum zararı yok.dr kendisi önerdi zaten bana.1 saat önceden sürüp streç filimle sarmak lazımmış

kızlar bekarım koltuk altıma ve bıyık bölgeme lazer yaptırıyorum lazer çok da memnunun artık kalmadı gibi ama genital bölgeye bi türlü cesaret edemiyorum ki en gerekli olan o çok zorlanıyorum almaya çalışırken ama hem utangaçlıktan hem de yumurtalıklara fln zarar gelir korkusundan bi türlü cesaret edemiyorum zarar gelmiyo diyo doktorlariçiniz rahat olsun diyolar ama işte... Genital bölge diyince nereleri alınıyo ve bi zararını gören ya da duyan oldu mu nolur rahatlatın beni:26:

Son düzenleme:

ohh çok iyi ozamn :) peki canm kaç seans oldu senin başlayalı.fark var mı? bi de bu doktorun adresini istesem senden?

ohh çok iyi ozamn :) peki canm kaç seans oldu senin başlayalı.fark var mı? bi de bu doktorun adresini istesem senden?

canım benim daha ilk seans yapıldı bayramdan sonra kontrol seansım var şimdilik azalma yok tabii ama dökülme var.saltak caddesinde iş bankasının üstünde 4. katta.dr ayşe narin.eski stil kuaförü biliyosan onun tam karşısında

Ben dört seansı bitirdim genitalde. Acısına dayanamam utanırım düşüncesi bende de vardı ama ortamı görünce hiçte öyle lolmadı. İlk iki seans emla sürdüm ama yapan kişi bana sürmesem de dayanabileceğimi söyledi ve son iki seans sürmedim ki iki de kontrol senası var bunların içinde. Dış kısımda öyle çok acı olmuyor. İçte oluyor biraz ben bazen yapan görevliyi durduruyorum ama geçiyor sonra zaten. Canım bu kadar tatlı olmasına rağmen ben bile yaptırıyorsam herkes yaptırabilir. Ayrıca genitalde sen nereye kadar istersen oraya kadar tutarlar. Alexe gidiyorum ben

saol canım ya brz olsun rahatladı içim bayramdan sonra gidip konuşucam doktorla bakalım :)

saol canım ya brz olsun rahatladı içim bayramdan sonra gidip konuşucam doktorla bakalım :)

canım ben hastanede çalışıyorum kadın doğum doktorlarımıza sordum yumurtalıklara zararı olmıcağını sölediler çünkü bu deriyle ilgiliymiş verdiği zarar olursa anca deriye olur bununda bi zararı yok zaten bende bayramdan sonra genital bölgeme ve koltuk altıma başlamayı düşünüyorum bendede utangaçlık var napcam bilmiyorum ama kilodu çıkartmadan yapması biraz daha insanı rahatlatıyo:44:

saol canım daha sonrasında rahat edebilmek için o utangaçlığı da yenicez mecburen :)

evet biliyorum canm çok teşekkür ederim. aklıma takılan bişey olursa rahatsız ederim

kızlar genital bölge için hangi makinayı kullanıyosunuz alex yakıyo diolar annem alexe gtmişti genital için yaktılar artık gtmiyo bn koltukaltnda bi sorun yaşamadım ama genital daha hassas sanki soprano xl öven de çok hangisine başlasam bilemedim :26:

Canim bende o merkeze gidecegim sizin sayenizde) sirf tatili rahat gecirmis olmak bile deger buna bence,hangi lazer cesidi oldugunu sorcam,bazilari alex bazilari diode diyor,orada ikiside var mi? Bide fiyat ne kadar vermistiniz,bitirme garantili dediler mi? Ay cok soru sordum ama tesekkurler simdiden

şimdiden hayırlı olsun o zman.. bi çok kişi epey memnun kaldık o merkezden.. ama orada sadece alex var .. bir de nd yag gibi bi alet var ama onu hiç denemedim ve araştırmadım, benim cilt tipim için en uygunu alex candela..

ben tüm vücut programına üyeyim.. yani tüm bacak+tüm genital+koltuk altı.. her seans için 500 TL veriyorum.. bitirme garantisinden bahsetmedik çünkü bitmesi çok mümkün değil milyonlarca kıl tüy var vücutta.. ne kdar azaltabilirsek kardır :)

sen de gidince memnun kalıp kalmadığını yaz gelişmeleri bildir :)

ben dün yaptırdım iç bölgede tüyler vardı orayada yaptı cnm çok acıdı sanırım içine lazer ışını geldi klitoris bölgesinede çok acıo yanıo şuan ne yapmam lazım böle bir durumla karşılaşan varmı .iç kısma ışın gelmesin diye içinizde bi önlem alan varmı soguk hava üfleyince hava etkisiyle zaten dudak içine atış geliyor sanki bu konuda yorum bekliyorum çok acil

önlem almadan oraya nasıl atış yaptılarki,hayret doğrusu ,peki lazeri yapanlar bişey demedimi bu duruma,
bidahaki sefer aliminyum folyoyla kapla orayı atış yaparken,ışın gelmez o zaman..şu an olan olmuş artık,klitorisinede madecassol sür iyi gelir...

folyoyu ilk kez duyuyorum.aynı yerde arkdaşımda yaptırıyor onunkinide kapamıyorlar ama onda bi sorun oluşmadı .herkes kapatıyormu yani orayı benmi yanlış yapıyorum:S

Son düzenleme:
folyoyu ilk kez duyuyorum.aynı yerde arkdaşımda yaptırıyor onunkinide kapamıyorlar ama onda bi sorun oluşmadı .herkes kapatıyormu yani orayı benmi yanlış yapıyorum:S

arkadaşlar merhaba ben emziren bir bayanım. lazer yaptırma istiyorum bıktım şu genitaldeki tüylerden ağdadan bana yardımcı olabilirmsiniz?
emzirirken epilasyon yapılabiliyormu?
bana önerebileceğiniz avrupa yakasında yerler varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…