- 29 Temmuz 2012
- 38
- 0
- 16
tatlım ben msn kullanmıyorum malesefnasıl yapsak ki?
burdan devam edelim ozmn :) ya ben şey sorcam çok acıyo diye duymuştum zaten. emla kremi varmış seanstan 1 saat önce falan sürdüğünde acı hissedilmiyomuş acaba bi zararı olur mu ki bi bilgin var mı?
valla ne yalan söyleyim benim genital çok acıdı özellikle perine böölgesi zıplattı resmenemlayı bende kullanmayı düşünüyorum zararı yok.dr kendisi önerdi zaten bana.1 saat önceden sürüp streç filimle sarmak lazımmış
ohh çok iyi ozamn :) peki canm kaç seans oldu senin başlayalı.fark var mı? bi de bu doktorun adresini istesem senden?
kızlar bekarım koltuk altıma ve bıyık bölgeme lazer yaptırıyorum lazer çok da memnunun artık kalmadı gibi ama genital bölgeye bi türlü cesaret edemiyorum ki en gerekli olan o çok zorlanıyorum almaya çalışırkenama hem utangaçlıktan hem de yumurtalıklara fln zarar gelir korkusundan bi türlü cesaret edemiyorum zarar gelmiyo diyo doktorlariçiniz rahat olsun diyolar ama işte... Genital bölge diyince nereleri alınıyo ve bi zararını gören ya da duyan oldu mu nolur rahatlatın beni:26:
saol canım ya brz olsun rahatladı içim bayramdan sonra gidip konuşucam doktorla bakalım :)Ben dört seansı bitirdim genitalde. Acısına dayanamam utanırım düşüncesi bende de vardı ama ortamı görünce hiçte öyle lolmadı. İlk iki seans emla sürdüm ama yapan kişi bana sürmesem de dayanabileceğimi söyledi ve son iki seans sürmedim ki iki de kontrol senası var bunların içinde. Dış kısımda öyle çok acı olmuyor. İçte oluyor biraz ben bazen yapan görevliyi durduruyorum ama geçiyor sonra zaten. Canım bu kadar tatlı olmasına rağmen ben bile yaptırıyorsam herkes yaptırabilir. Ayrıca genitalde sen nereye kadar istersen oraya kadar tutarlar. Alexe gidiyorum ben
saol canım ya brz olsun rahatladı içim bayramdan sonra gidip konuşucam doktorla bakalım :)
saol canım daha sonrasında rahat edebilmek için o utangaçlığı da yenicez mecburen :)canım ben hastanede çalışıyorum kadın doğum doktorlarımıza sordum yumurtalıklara zararı olmıcağını sölediler çünkü bu deriyle ilgiliymiş verdiği zarar olursa anca deriye olur bununda bi zararı yok zaten bende bayramdan sonra genital bölgeme ve koltuk altıma başlamayı düşünüyorum bendede utangaçlık var napcam bilmiyorum ama kilodu çıkartmadan yapması biraz daha insanı rahatlatıyo:44:
saol canım daha sonrasında rahat edebilmek için o utangaçlığı da yenicez mecburen :)
canım benim daha ilk seans yapıldı bayramdan sonra kontrol seansım var şimdilik azalma yok tabii ama dökülme var.saltak caddesinde iş bankasının üstünde 4. katta.dr ayşe narin.eski stil kuaförü biliyosan onun tam karşısında
Canim bende o merkeze gidecegim sizin sayenizdeben de regl öncesine getirmem, regl sonrası daha iyi etki eder diye duymuştum, reglm'den bir hafta sonra giderim hep lazere.. mesela haftaya yine seansım var..
benim genitalde çok büyük bi azalma oldu, yüzde 70-80 azaldı diyebilirim, hatta azalmak değil de, kelleşti resmen.. çıkmıyor çoğu bölgede 2 ay olmasına rağmen.. koltukaltım da siyah siyah kalındı ama şimdi incecik tüy halindeler, 2 aylık uzamış haliyle bile askılıyla gezebiliyorum yani hiç belli olmuyor..
acele etme bence de, bi de elinden geldiğince aksatmamaya çalış.. ankarada değilsen bulunduğun şehirde alex candela bulup devam et seansına, o kadar çok para döküyoruz ve acı çekiyoruz ki, boşa giderse çok üzülürüm..
bi de üst bacaktan geç sonuç alınır diyorlar, benim alt bacak da daha iyi sonuç alıyor gibiyim, üst bacak da incecik tüyler halinde, bu yazı kılsız tüysüz çok rahat geçirdim daha seanslarım bitmemesine rağmen..
darısı başına canım
(bir de bi uyarı yapayım, seanstan çıktıktan sonra bolca bepantol sürüyorsun ya, o kremleme işine bir hafta boyunca devam et.. uzmandan öğrendiğim kadarıyla atış yapılan bölge ne kadar nemli olursa o kadar iyi sonuç alırsın dedi, kurumaması gerekiyormuş cildin, bir tek popo arana ve genitale krem sürmene gerek yok bacaklarını bol bol kremle dedi uzman kadın)
bu da benden bir tavsiye
Canim bende o merkeze gidecegim sizin sayenizde) sirf tatili rahat gecirmis olmak bile deger buna bence,hangi lazer cesidi oldugunu sorcam,bazilari alex bazilari diode diyor,orada ikiside var mi? Bide fiyat ne kadar vermistiniz,bitirme garantili dediler mi? Ay cok soru sordum ama tesekkurler simdiden
folyoyu ilk kez duyuyorum.aynı yerde arkdaşımda yaptırıyor onunkinide kapamıyorlar ama onda bi sorun oluşmadı .herkes kapatıyormu yani orayı benmi yanlış yapıyorum:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?