hemen cvp verdiğin için cok tesekkürler :)
ben ust bacak paketi aldım üst bacagım koltuk altı ve genital yaptırıyorum.normalde o dönguye dikkat ediyodum ama suan ankarada degilim ondan gidemedim bide regl öncesine getirmiyodum belki ondan oldu . benim koltuk altım cok inceldi ve 2 ayı gecince cıkıyo ve o surede cok rahat ediyorum.sence benmi acele ediyorum herkesin 5. seanstan sonra cıkmamıs benim daha 3. seansım ama azalması lazımdı dimi ?senin azaldımı gözle görülür biçimde ?
ben de regl öncesine getirmem, regl sonrası daha iyi etki eder diye duymuştum, reglm'den bir hafta sonra giderim hep lazere.. mesela haftaya yine seansım var..
benim genitalde çok büyük bi azalma oldu, yüzde 70-80 azaldı diyebilirim, hatta azalmak değil de, kelleşti resmen.. çıkmıyor çoğu bölgede 2 ay olmasına rağmen.. koltukaltım da siyah siyah kalındı ama şimdi incecik tüy halindeler, 2 aylık uzamış haliyle bile askılıyla gezebiliyorum yani hiç belli olmuyor..
acele etme bence de, bi de elinden geldiğince aksatmamaya çalış.. ankarada değilsen bulunduğun şehirde alex candela bulup devam et seansına, o kadar çok para döküyoruz ve acı çekiyoruz ki, boşa giderse çok üzülürüm..
bi de üst bacaktan geç sonuç alınır diyorlar, benim alt bacak da daha iyi sonuç alıyor gibiyim, üst bacak da incecik tüyler halinde, bu yazı kılsız tüysüz çok rahat geçirdim daha seanslarım bitmemesine rağmen..
darısı başına canım
(bir de bi uyarı yapayım, seanstan çıktıktan sonra bolca bepantol sürüyorsun ya, o kremleme işine bir hafta boyunca devam et.. uzmandan öğrendiğim kadarıyla atış yapılan bölge ne kadar nemli olursa o kadar iyi sonuç alırsın dedi, kurumaması gerekiyormuş cildin, bir tek popo arana ve genitale krem sürmene gerek yok bacaklarını bol bol kremle dedi uzman kadın)
bu da benden bir tavsiye