selam kızlar.. bende lazer ile tüm vücut düşünüyorum hatta anlaştım bi yerle tüm vücut 350 tl dediler seansına. ammaa korkuyorum acırmı diye bide bitermi bitmezmi. kafam çok karıştı...
Merhaba,
Hangi merkezle anlaştınız acaba? Ben de İzmir'deyim...
Sonuçları ve görüşlerinizi ileriki dönemlerde de bizimle paylaşabilir misiniz? =)
Teşekkürler..
tınaztepede özel bir hastane... ama nette ismine pek rastlamadım.. bir hafta sonra yazarım :)) tabi korkup gitmemezlik yapmazsam :)
bende dün başladım alex le k.altı+genitale genital çok acıyor ama dayanıcam artık
bekle cnm ben bekledim gerisin geriye aynen çıktı işe yarayıp yaramadıgını anlarsın
merhaba. mesaj atmışsın çok teşekkür ederm öncelikle cevap yazdığınız için. açıkçası cihazlar hakkında hiçbi bilgim yok hangisi daha iyi falan diye. bu bahsettiğinz nasıl iyi mi. özelden msj atamıyrm da msn adresimi yazıyorum eklerseniz sevinirim ordan sorularımı yöneltebilirm :) mail adresim: esra_candemir_90@hotmail.com
ben de o tıp merkezine gidiyorum ve çok memnunum, çok kaliteli yapıyorlar işlerini.. 3. seansım bitti ve şimdiden çok rahatım
oley benimle aynı yerde yaptıran birini buldum sonunda :)evet bende memnunum yani yaptırırken cok rahatım saolsunlar
benimde 3. seansım mayıs 6da bitti gidemedim temmuzdakine ve suan eski haline döndü gibi geliyor sende varmı azalma arkadasım 5 den sonra bekle azalma dio ama ben emin olamıyorum
Arkadaşlar benim merak ettiğim şu.Bi arkadaşımdan genital bölge için lazer yapılırken çamaşır çıkartılıp beline havlu dolayarak oraya bakmadan ışın tutulduğunu duymuştum.Bu lazeri ben de yaptırmak istiyorum ama o bölgenin görülmesinden çekiniyorum.Bi de çok afedersiniz alt kısımlar ve popo kısmına da yapılıyor mu bi zararı var mı?:26:
hemen cvp verdiğin için cok tesekkürler :)ben tüm vücut gidiyorum, koltukaltmdakiler çok inceldi, genital üst kısım 2 ay oldu neredeyse hiç çıkmadı sadece alt kısımda var hala ama yoğunluğu azaldı.. bacaklarda da gayet rahatım...
seans aralıklarına dikkat et aksatma bence, en iyi sonuç için kılların gelişim evresini hesaplayıp ona göre veriyorlar bi dahaki seansın gününü.. sen nerene yaptırıyorsun ve kaça? acaba aynı fiyata mı yaptırıyoruz
hemen cvp verdiğin için cok tesekkürler :)
ben ust bacak paketi aldım üst bacagım koltuk altı ve genital yaptırıyorum.normalde o dönguye dikkat ediyodum ama suan ankarada degilim ondan gidemedim bide regl öncesine getirmiyodum belki ondan oldu . benim koltuk altım cok inceldi ve 2 ayı gecince cıkıyo ve o surede cok rahat ediyorum.sence benmi acele ediyorum herkesin 5. seanstan sonra cıkmamıs benim daha 3. seansım ama azalması lazımdı dimi ?senin azaldımı gözle görülür biçimde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?