Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

selam kızlar.. bende lazer ile tüm vücut düşünüyorum hatta anlaştım bi yerle tüm vücut 350 tl dediler seansına. ammaa korkuyorum acırmı diye bide bitermi bitmezmi. kafam çok karıştı...

Merhaba,
Hangi merkezle anlaştınız acaba? Ben de İzmir'deyim...
Sonuçları ve görüşlerinizi ileriki dönemlerde de bizimle paylaşabilir misiniz? =)

Teşekkürler..

Merhaba,
Hangi merkezle anlaştınız acaba? Ben de İzmir'deyim...
Sonuçları ve görüşlerinizi ileriki dönemlerde de bizimle paylaşabilir misiniz? =)

Teşekkürler..

tınaztepede özel bir hastane... ama nette ismine pek rastlamadım.. bir hafta sonra yazarım :)) tabi korkup gitmemezlik yapmazsam :)

Kızlar ilk seansıma gittim geçen perşembe günü .Aslında seansı 55 lıraya yaptıracaktım fakat bitene kadar 325 lira deyınce daha uygun geldi ve paket aldım.Normalde jılet kullanıyodum zaten ıkı gunde çıkıyolardı lazerden sonra 6 gunde daaha yenı çıkmaya başladı tüyler

Son düzenleme:
bende izmirde yaptırıyorum arkadaşlar bacak koltukaltı genital bölge 1500 bitene kadar genital bölge dışında iyi urumda ama daha bitmedi bu senede devam edecek

seans başı ücret alanlar açıkcası bana pahalı geldi çünkü kısa sürede sonuç alamayacagımı biliyorum kıl köklerim hem çok yogun koyu renkli hesapladım seans başı gidecegim bir yere her ay yüklü bir miktar gidecekti

bende dün başladım alex le k.altı+genitale genital çok acıyor ama dayanıcam artık

merhaba. mesaj atmışsın çok teşekkür ederm öncelikle cevap yazdığınız için. açıkçası cihazlar hakkında hiçbi bilgim yok hangisi daha iyi falan diye. bu bahsettiğinz nasıl iyi mi. özelden msj atamıyrm da msn adresimi yazıyorum eklerseniz sevinirim ordan sorularımı yöneltebilirm :) mail adresim: esra_candemir_90@hotmail.com

bekle cnm ben bekledim gerisin geriye aynen çıktı işe yarayıp yaramadıgını anlarsın

teşekkür ederim cevap için.
bekledim,zaten ramazan girdi araya.oruçluyken gitmek uygun olmaz diye yaptırmadım.sonuç 4. seans olmasına rağmen,hepsi tamamen çıktı.
işe yaramamış mı yani?
başka bir merkeze mi yönelmeliyim yoksa olağan bir durum mu acaba?
küçük şehirdeyim,pek alternatif yok zaten.
Derman Hastanesini biliyorsunuzdur,pek çok şehirde var sanırım.diğer bir seçeneğim orası,orda yaptıran var mı acaba?

tatlım ben msn kullanmıyorum malesef nasıl yapsak ki?

ben de o tıp merkezine gidiyorum ve çok memnunum, çok kaliteli yapıyorlar işlerini.. 3. seansım bitti ve şimdiden çok rahatım

oley benimle aynı yerde yaptıran birini buldum sonunda :)evet bende memnunum yani yaptırırken cok rahatım saolsunlar
benimde 3. seansım mayıs 6da bitti gidemedim temmuzdakine ve suan eski haline döndü gibi geliyor sende varmı azalma arkadasım 5 den sonra bekle azalma dio ama ben emin olamıyorum

ben tüm vücut gidiyorum, koltukaltmdakiler çok inceldi, genital üst kısım 2 ay oldu neredeyse hiç çıkmadı sadece alt kısımda var hala ama yoğunluğu azaldı.. bacaklarda da gayet rahatım...

seans aralıklarına dikkat et aksatma bence, en iyi sonuç için kılların gelişim evresini hesaplayıp ona göre veriyorlar bi dahaki seansın gününü.. sen nerene yaptırıyorsun ve kaça? acaba aynı fiyata mı yaptırıyoruz

Arkadaşlar benim merak ettiğim şu.Bi arkadaşımdan genital bölge için lazer yapılırken çamaşır çıkartılıp beline havlu dolayarak oraya bakmadan ışın tutulduğunu duymuştum.Bu lazeri ben de yaptırmak istiyorum ama o bölgenin görülmesinden çekiniyorum.Bi de çok afedersiniz alt kısımlar ve popo kısmına da yapılıyor mu bi zararı var mı?:26:

o anlattığın havlu ile yapılan uygulamayı daha önce hiç duymamıştım
pek de mantıklı gelmedi.

benim koltuk altı için gittiğim yerde, üst bölge ve üst+alt bölge diye iki fiyat vardı.
demek iki şekilde de yapılabilir.

utanmana gerek yok bence. Allah korusun elden ayaktan kesildiğimizde bu işi birilerine yaptırmak zorunda kalacağız.
2 ay önce ananem idrar yolu ile ilgili bir ameliyat oldu, kıllarını almamız gerekti. inan o zaman ki utanç daha farklı bir durum.
hee islami boyutu için diyorsan ona karışamam. herkesin kendi görüşleri...

hemen cvp verdiğin için cok tesekkürler :)
ben ust bacak paketi aldım üst bacagım koltuk altı ve genital yaptırıyorum.normalde o dönguye dikkat ediyodum ama suan ankarada degilim ondan gidemedim bide regl öncesine getirmiyodum belki ondan oldu . benim koltuk altım cok inceldi ve 2 ayı gecince cıkıyo ve o surede cok rahat ediyorum.sence benmi acele ediyorum herkesin 5. seanstan sonra cıkmamıs benim daha 3. seansım ama azalması lazımdı dimi ?senin azaldımı gözle görülür biçimde ?

Son düzenleme:

ben de regl öncesine getirmem, regl sonrası daha iyi etki eder diye duymuştum, reglm'den bir hafta sonra giderim hep lazere.. mesela haftaya yine seansım var..

benim genitalde çok büyük bi azalma oldu, yüzde 70-80 azaldı diyebilirim, hatta azalmak değil de, kelleşti resmen.. çıkmıyor çoğu bölgede 2 ay olmasına rağmen.. koltukaltım da siyah siyah kalındı ama şimdi incecik tüy halindeler, 2 aylık uzamış haliyle bile askılıyla gezebiliyorum yani hiç belli olmuyor..

acele etme bence de, bi de elinden geldiğince aksatmamaya çalış.. ankarada değilsen bulunduğun şehirde alex candela bulup devam et seansına, o kadar çok para döküyoruz ve acı çekiyoruz ki, boşa giderse çok üzülürüm..

bi de üst bacaktan geç sonuç alınır diyorlar, benim alt bacak da daha iyi sonuç alıyor gibiyim, üst bacak da incecik tüyler halinde, bu yazı kılsız tüysüz çok rahat geçirdim daha seanslarım bitmemesine rağmen..

darısı başına canım

(bir de bi uyarı yapayım, seanstan çıktıktan sonra bolca bepantol sürüyorsun ya, o kremleme işine bir hafta boyunca devam et.. uzmandan öğrendiğim kadarıyla atış yapılan bölge ne kadar nemli olursa o kadar iyi sonuç alırsın dedi, kurumaması gerekiyormuş cildin, bir tek popo arana ve genitale krem sürmene gerek yok bacaklarını bol bol kremle dedi uzman kadın)

bu da benden bir tavsiye

kızlar ben koltukaltıma lazer alexandrite yaptırmştm 3 seans oldu resmen yok oldu hepsi şimdi genital bölgeme yaptırmk istiyorum kıllar kalın ve sert çıkıyo acaba gene aynı cihazamı gideyim yoksa ütüleme yöntemi çıkmış şimdi ben özel hastanede gidiyorum lazere kadın ütülemenin sadece zayf tüylere etki ettiğini çok iyi olmadığını söyledi ne önerirsiniz acaba

kılların sert ve siyahsa kesinlikle alexe devam et iyi sonuç alırsın....

bu ay'ın en etkili epilasyon tarihi 9 ağustostu ben o gün gidip yaptırdım ve bugüne kadarki en az acıyı hissettim nerdeyse yok denecek kadar azdı ve tüylerin yok olması için en etkili günmüş(ama her ay tarihler değişiyor tabi) size de tavsiyem her ay Aycangül'ün verdiği tarihleri takip edip o günde yaptırın hem tüyleriniz daha çok etkilenir hemde acıyı çok az hissedersiniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…