kizlar acnelyse, expigment gibi kremler deriyi soyucu ozellikte..acnelysi doktor bana burnumdaki siyah noktalar icin vermisti..cildin hassasiyetine gore 2-3 gun surup 1-2 gun surmuyorsunuz, onu artik kendi cildinize gore siz ayarliyorsunuz, cok guzel soyuyor siyah nokta falan kalmiyor. yalniz aksamlari kullanin, surup gunese de cikmayin..cok fazla soydugu icin ayni zamanda cildi yenileyen, tamir eden bir baska kremle beraber kullanilmasi daha dogru olur..o yuzden genis bolgelere surecekseniz madecassolu da beraber kullanin derim ben, biri soyarken oteki onarir boylelikle cok fazla tahris olmuyor..yalniz gozle gorulur sekilde renk acar mi onu bilemiyorum, ama cildi yeniliyor. benim genital bolgemde ciddi anlamda bir koyuluk var, sanmiyorum ki o kadar etkili olsun..tenturdiyot denedim ben, gerci fazla kullanamadim ama belirli yerlerde sanki biraz acilma var gibi geldi bana, benimki cok koyu oldugu icin anlayamiyorum pek..duzenli olarak tekrar kullanmaya baslayacam, acilirsa haber veririm sizlere..