- 12 Aralık 2008
- 165
- 0
- 41
-
- Konu Sahibi tuzluçerez
Ben koltuk alti ve bikini bolgesi icin acnelyse krem kullaniyorum cok iyi bi krem bence.
işe yaryormu peki bnmde böyle bir sorunum var malesef :1no2:
tuzluçerez
seninle sorunlarımız hep mi aynı ya anlamıyorum
bende buna benzer bir konu açmıştım
tentürdiotu bende deniycemmm
allahım inşallah işe yarar ya
ben çok çok çekiniyorum
heryerim pamuk,orası kara elmasss:):):)
Ben koltuk alti ve bikini bolgesi icin acnelyse krem kullaniyorum cok iyi bi krem bence.
acnelyse nin içerik maddesi nedir yan etkisi varmı ve nerden temin ederim çok sordum kusura bakma ama işe yarıyor diyince sen,, bnde merak ettim şimdi ...CADIARZU ha birde genital bölgede rahatlıkla kullanılıyormu sakıncası yoktur umarımm :1rolleyes::bbo:
canım bacaklarım için demişsinde anlamadım :uhm: genital bölge ve kolaltı için renk bozukluğu ile ilgili olarak mı kullanıyosun ...
kızlar bebeklere kullandığımız pişik kremi popolin kullanabilirsiniz. sürdüğünüz anda farkı göreceksiniz. sürekli kullanımda giderek renk açılıyor vede ipek gibi yumuşacık oluyor. yan etkisi filanda yok.
bu yaşta pudaralanacağım hiç aklıma gelmezdi.. :roflol: sen ne kadar kullandın acaba :uhm: belirgin şekilde renk açıyo mu acaba? gündüz pudra akşam tendürdiyot max etki yaratabilirmiyim acaba :teytey: bugünden itibaren başlıyorum.. gelişmeleri yazarım..dimyat a pirince giderken evdeki bulgurdan olmayız inşallah
bu yaşta pudaralanacağım hiç aklıma gelmezdi.. :roflol: sen ne kadar kullandın acaba :uhm: belirgin şekilde renk açıyo mu acaba? gündüz pudra akşam tendürdiyot max etki yaratabilirmiyim acaba :teytey: bugünden itibaren başlıyorum.. gelişmeleri yazarım..dimyat a pirince giderken evdeki bulgurdan olmayız inşallah
ay sana bayılıyorum ben ya
çok tatalısın sen
canım arkadaşımkaydirigubbakcemile5
canım popolin pudra değil, pişik kremi ama pudrayı da ben tavsiye etmiştim bir başka topikte.
ben en başından beri hep ağdadan sonra bikini bölgesine ve koltukaltına pudra sürerim. hiç renk sorunum olmadı esmer olmama rağmen. a.s
teşekkür ederim canım o senin güzelliğin Şeniz
bugün genital bölge için lazere gittim.. biraz yanma var.. o yüzden bugün bişey sürmüycem.. yarın başlarım artık :teytey: sen başladın mı canım