Lekeler, Çiller Genital bölge esmerliği !!!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
dünya güzeli bi kız olsam kusursuz falan yani,,genital bölgem siyahımsı olsa ozman dert ederdimm..şimdii o kısma sıra gelene kdrr oooooooooooooooooo nereler var valla:)

arkadaşlar sakına o acnelyse denen kremi kullanmayın ben yüzüme kullandım zamanında deriyi soydugu dogruda altından çıkan bildiginiz kızıl et daha da bozuyo yani hemde cok sızlıyor ya bir de o bölgeyi düsünemiyorum dogrusu ya bu arada delimisiniz siz yani zannetmeyin evlenince kocanız oranın rengiyle ilgilenecek :) yani ben evliyim hic öyle bisey olmadı ve okuyunca cok güldüm şahsen :)))))

arkadaşlar sakına o acnelyse denen kremi kullanmayın ben yüzüme kullandım zamanında deriyi soydugu dogruda altından çıkan bildiginiz kızıl et daha da bozuyo yani hemde cok sızlıyor ya bir de o bölgeyi düsünemiyorum dogrusu ya bu arada delimisiniz siz yani zannetmeyin evlenince kocanız oranın rengiyle ilgilenecek :) yani ben evliyim hic öyle bisey olmadı ve okuyunca cok güldüm şahsen :)))))

şu an sadece popolin kullanıyorum.. sizinki şey buldu şeysizini arıyor gibi olmuş :roflol: çok güldüm :roflol: :roflol: :roflol:

saçmalamayın ya
limon ve tuzdan uzak durun
doğal amonyak abowwww
vallahi yandim diye o halde dışarıda çıkmazsınız:)
şakası bir yana
sakın yapmayın
doğla soyucu biryerde
kızartır ve yakar allah muhafaza
en değerli varlığımı tehlikeye atamam be:)
sizde öyle yapın...

şekerim esmer olsa nolur beyaz olsa nolur önemli olan saglıgında bi problem olmasın dimi ama yaw tek derdiniz bu olsun a.s.

hay ağzına sağlık canım ya ne güsel sölemişin başka derdinizmi kalmadı sizin alah aşkına insanlar ne dertlerle uraşıolar günah wallaa....dertsiz başınıza dertmi arıosunuz....

tentirdiyot sürün arkadaşlar bendede vardı bu problem bi yerden duymuştum ve uygulamaya başladım her gün yatarken bazen gün aşırı sürüyodum şu anda mükemmel bi şekilde rengi açıldı deneyin derim...

tendiyortmu ?? anacığım sonra başımıza bir hal gelmesin şunu birazaç nereye sürecez )))) :tomato:

tendiyortmu ?? anacığım sonra başımıza bir hal gelmesin şunu birazaç nereye sürecez )))) :tomato:

neresine sürmek istiyosan sürebilirsin alt kısımlarda dahil.ben bi yan etkisini görmedim arkadaşlar dediğim gibi rengi açıldı.herhangi bi tahriş ya da benzeri bişey olmadı bende.sadece hafiften üstündeki kirli deri döküldü zamanla.tam olarak doğrumudur bilmiyorum ama bu beyazlatıcı renk açıcı kremlerin içindede bir miktar tentürdiyot bulunuyomuş.

koltuk altı rengi açmak için suna dumankayanın bir tarifi var isterseniz deneyin kızlar bir yemek kaşığı yoğurt bir tatlı kaşığı piriç unu bir tatlı kaşıgı sirke bunları karışdırıp temiz koltuk altına sürün 15 dk bekletin ve ılık suyla yıkayın sonra kurulayın limon suyu sürün kuruduktan sonra talk putra sürün haftada iki kez uygulayın

expigmenti biliiyorum kızlar bende hatta bu yüzdeki lekeler içinde kullanılıyor burda önce yazılmış mı bakmadım ama

mrba kızlar sakın su acnelyse kremi kullanmayın.bende 1 hafta once burda okudum ve hemen gıdıp aldım saunda berbat durumdayım yanı soyulma oldu olmasına ama altından cıkan kızıl derı dah fazla tahrıs olup krarmaya basladı (şahdı şebelek oldu):1no2:.ve ayrı yeten az mıktarda yuzumde kı sıvılcenın ustune surdum suan berbat haldeyım butunyuzum tahta gıbı oldu resmen aman aman sakın kullanmayın yarın cildiyeye gıdıcem :)extra bı ılac verırse acması ıcın iletirim sizlerekaydirigubbakcemile3

keşke dr a sormadan kullanmasaydınız.. kaş yapalım derken göz çıkardık.. umarım drun vereceği ilaçlar işe yarar en kısa zamanda toparlanır.. gelişmelerden haberdar et bizi...çok geçmiş olsun.. a.s.

mrb kızlar, yazılanları okudum da bende su tenturdıyotu denemek istiyorum yalnız ciltte bıraktığı kırmızı renk nasıl geçiyor? zamanla geçiyordur herhalde ama istesek geçirmenin bir yolu yok mu?

kolay cıkıyor yanıi dıyorsun, gerci zaten soyulma yapıyorsa deriyle birlikte kırmızılıkta gidecektir. ben deniyecem bakalım tenturdıyotu..tuzlucerez pişik kremi nasıl gidiyor, var mı bir açılma?

kizlar benim bogazim agriyinca tenturiyon suruyorum cok iyi geliyor ama turuncu lekesi 1 ay cildimden gitmiyor.simdi o bolgeyede surersem rengi 1 ay daha da berbat olmaz mi?

bogaza suruldugunu de ilk defa duyuyorum ya peki bogazina surdugunde renk acilmasi oluyor mu? farkettin mi ole bise?

koltuk altı rengi açmak için suna dumankayanın bir tarifi var isterseniz deneyin kızlar bir yemek kaşığı yoğurt bir tatlı kaşığı piriç unu bir tatlı kaşıgı sirke bunları karışdırıp temiz koltuk altına sürün 15 dk bekletin ve ılık suyla yıkayın sonra kurulayın limon suyu sürün kuruduktan sonra talk putra sürün haftada iki kez uygulayın
Benm böle bi problemim yok ama nacizane yukarıda sonayın verdiği tarif tendürdiyottan daha risksiz değilmi sizce de? Yani belki tend. leke kırmızı bi leke yapablr bence önce bu tarifi deneyn kızlarsengözlerimebaksanab

X