- 28 Ağustos 2008
- 7.231
- 9
- Konu Sahibi tuzluçerez
dünya güzeli bi kız olsam kusursuz falan yani,,genital bölgem siyahımsı olsa ozman dert ederdimm..şimdii o kısma sıra gelene kdrr oooooooooooooooooo nereler var valla:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar sakına o acnelyse denen kremi kullanmayın ben yüzüme kullandım zamanında deriyi soydugu dogruda altından çıkan bildiginiz kızıl et daha da bozuyo yani hemde cok sızlıyor ya bir de o bölgeyi düsünemiyorum dogrusu ya bu arada delimisiniz siz yani zannetmeyin evlenince kocanız oranın rengiyle ilgilenecek :) yani ben evliyim hic öyle bisey olmadı ve okuyunca cok güldüm şahsen :)))))
şekerim esmer olsa nolur beyaz olsa nolur önemli olan saglıgında bi problem olmasın dimi ama yaw tek derdiniz bu olsun a.s.
tentirdiyot sürün arkadaşlar bendede vardı bu problem bi yerden duymuştum ve uygulamaya başladım her gün yatarken bazen gün aşırı sürüyodum şu anda mükemmel bi şekilde rengi açıldı deneyin derim...
limon tuz daha çok tahriş edip kızartıp leke yapmaz mı yaw kafamçokkarıştı siz nasıl kullandınız.. her gün mü sürdünüz...
tendiyortmu ?? anacığım sonra başımıza bir hal gelmesin şunu birazaç nereye sürecez )))) :tomato:
Benm böle bi problemim yok ama nacizane yukarıda sonayın verdiği tarif tendürdiyottan daha risksiz değilmi sizce de? Yani belki tend. leke kırmızı bi leke yapablr bence önce bu tarifi deneyn kızlarsengözlerimebaksanabkoltuk altı rengi açmak için suna dumankayanın bir tarifi var isterseniz deneyin kızlar bir yemek kaşığı yoğurt bir tatlı kaşığı piriç unu bir tatlı kaşıgı sirke bunları karışdırıp temiz koltuk altına sürün 15 dk bekletin ve ılık suyla yıkayın sonra kurulayın limon suyu sürün kuruduktan sonra talk putra sürün haftada iki kez uygulayın