Lekeler, Çiller Genital bölge esmerliği !!!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
off tavsiye veren arkadaş bir cevap yaz lütfen turuncu leke değil resmen iyice karardı yıkadıkça düzeliyo mu ilk başlarda böyle mi oluyo

yıkadıkça düzelir merak etme.2 yada 3 gün arayla sür sonra derinin hafif hafif banyo yaparken soyulduğunu görüceksin

kizlar ya ben surdum tenturdiyot ama soyulma falan yok, kararma da yok..turuncu kirmizimsi bir renk oluyor, her aksam surdum, renkte koyulasma falan olmadi..banyo yaparkende zaten direk gidiyor kirmizilik, hafifte bir keseleyince hic kirmizilik falan kalmiyor, eski ten rengine donuyor, soyulma falan da olmadi..ilk baslarda sanki aciliyormus gibi hissettim ama acilmiyor ya..hem soyulma da olmuyor kii, yani kirmizi kirmizi tenturdiyotlar cikiyor keseleyince ama derimle birlikte diil..

kendi kendime geliştirdiğim bir yöntemi yazayım,yaklaşık bir haftadır yapıyorum ve pamuk gibi oluyor.

Ben de sarışın olmama rağmen genital bölgemde hafif esmerlik farkediyordum ve kafaya takıyordum,yaklaşık bir hafta önce duş alırken aklıma geldi yüzüme uyguladığım kil maskesi vardı peeling etkili onu genital bölgeme sürdüm tabi alt taraflara değil,bikini bölgesine duştan cıktıp kremlendikten sonra bebe pudrasını boca ettim, ağda yaptırmama rağmen bazen kıl dönmesi yüzünden bir kac sivilce olurdu bikini bölgemde görüntü olarak da beni cok rahatsız ederdi, bir haftadır sabahları giyinmeden önce bebe pudrasını boca edip ic camaşırımı giyiyorum ,üstüme başıma bulaşmıyor zaten cilt emiyor onu,ve akşamları duştan cıktıktan sonra dikkat etmeye başladım kıl dönmesinden kaynaklanan sivilceler yok oldu ve rengi acıldı, benim de moralim yerine geldi hihoyyyt
umarım size de faydası olur kızlar

merhaba dediğini uygulayacağım ama sadece beyaz kili su ile karıştırıp kullanacağım ve umarım bif aydası olur dahada artık bana gına geldi yani.
neden Türkiye de herşey zor çok zor anlamıyorum.
ben 1 sene kadar önce arkadaşlar, bir kadın dergisinde bir yazı gördüm bu bizdeki genital bölge sorununa ilişkin. şöyle yazmışlar amerikada bu sorun için doktorlar gerekli hapı+kremlerinş vs. veryorlarmış.ve rengi eski haline dönüyormuş.deergiye eve gidince gene göz atıcam ve sizlere olduğu gibi aynen yazıcam. yalnız sorum şu ben bunu araştırmıştım bırakın burdaki doktorların bimesini- ya da estetik güzellik merkezlerinin bilmesini ki hiçbirşeyden haberleri yok :KK43: , amerikaya seyahat eden bi arkadaşımız varsa nolur verelim parası neyse bizede getirsin şu tedaviyi. artık bende psikoloji diye birşey kalmadı. karartı öyle bir yayıldıki beni depresyona soktu. yaşamak istemiyorum bazen. ama yıllarca hep jilet kullandım ve bi süredir ağda yapıyorum ama jiletin izleri hep simsiyah o bölgede nedeni de bu sanıyorum birde dikkatimi çekti ben yaklaşık 2 senedir alttan bağlamalı atletler giyiyyorum ve de sırf görüntü seksi diye naylon karışımlı iç çamaşırlarından da kullandım çok maalesef ve farkettimki onlar çok havasız bırakıyor o bölgeyi ve kararmayıda kaşıntıyıda kurumasını da arttırdı.
dediğim gibi bu konuda biri bize yardımcı olursa gerçekten iyi olucak. Amerika dan bize bu tedaviyi sağlayabilecek bi arkadaşımız varmı burada Allah rızası için.senağlama sizlerinde cevaplarınızı bekliyorum sevgiler...:asigim:

iki mesaj önce uygulayıpta memnun kaldığım yöntemi yazdım zaten
neticede nasıl yüzümüzdeki ölü hücrelerden kurtulmak gerekirse genital bölge icinde aynı şey söz konusu bence,ben şu an gayet memnunum,

alttan bağlamalı atlet hic giymedim ama dışarı cıkarken bende dediğin ic camaşırlardan giyiyorum,fakat duştan sonra evde olacaksam o akşam mutlaka pamuklu ic camaşırı giyiyorum ertesi sabah işe giderken değiştiriyorum,böyle şeylere dikkat etmek lazım,sağlık icin özellikle..

uyguladığım yöntem bende işe yaradı umarım sizin de sorununuza care olur kızlar..

kendi kendime geliştirdiğim bir yöntemi yazayım,yaklaşık bir haftadır yapıyorum ve pamuk gibi oluyor.

Ben de sarışın olmama rağmen genital bölgemde hafif esmerlik farkediyordum ve kafaya takıyordum,yaklaşık bir hafta önce duş alırken aklıma geldi yüzüme uyguladığım kil maskesi vardı peeling etkili onu genital bölgeme sürdüm tabi alt taraflara değil,bikini bölgesine duştan cıktıp kremlendikten sonra bebe pudrasını boca ettim, ağda yaptırmama rağmen bazen kıl dönmesi yüzünden bir kac sivilce olurdu bikini bölgemde görüntü olarak da beni cok rahatsız ederdi, bir haftadır sabahları giyinmeden önce bebe pudrasını boca edip ic camaşırımı giyiyorum ,üstüme başıma bulaşmıyor zaten cilt emiyor onu,ve akşamları duştan cıktıktan sonra dikkat etmeye başladım kıl dönmesinden kaynaklanan sivilceler yok oldu ve rengi acıldı, benim de moralim yerine geldi hihoyyyt
umarım size de faydası olur kızlar

tatlım bak burda ayrıntılı yazdım,uygulayın ben faydasını gördüm,peeling maskesinden sonra kese de yapabilirsin duştan cıktıktan sonra da kremlenip bebe pudrasına bula sonra pamuklu bi ic camaşırı giy, bir iki hafta düzenli yapın bunları.

ben kendi kendime geliştirdim bu yöntemi herhangibir yerde okumadım , etkili de oldu..

bol şanslar

waaaaaw
pudra işi süper
birde bu bölge hava almadığı için kararma yaparmıs
yani evde yanlızken salın gitsin
:lepi:

ben jinekoloğuma sormustum aslında bu esmerlik için yapılacak bişey var mı diye neden oluyo diye ben güneş görmediği için olduğunu düşünürken o tam aksine güneş gördüğü için oluyo dedi ölee uzanıp yani sahilde güneşlenmekten oluyomuş kızlar ama caresi yok ediler caresini bilen yazsınn

ben hiç sahilde güneşlenmedim hayatımda.. ama var biraz...:)) napalım olsun ya.. heralde oradaki kıllar daha güçlü olduğu için onun cilt altından rengi kalıyo.

arkadaşlar bu sorun ıcın ınternette 2 ılac buldum bunlardan bırını doktor tavsıye etmıstı ki. bıcok ulkede cok yaygın kullanılan ılaclar. ben alıpdeneyecegım baya arastırdım. bı zararıa olmadıgını abartmadıkca tabı bılıyorum. dıelrsenız arastırın. ben sızın ıcın bırseyler buldum.

ANAL/VAGINAL/NIPPLES LIGHTENING (BLEACHING) CREAM - 2oz
ANAL VAGINAL SKIN BLEACH LIGHTENING BLEACHING CREAM KIT

mrb kızlar internette gezinirken,genital bölge beyazlatmayla ilgili bişey gördüm,orda söylendiğine göre önerilen ilaçlarla tedaviyi evde bile yapmak mümkünmüş,site ismi vermemde sorun yoksa eğer verebilirim,umarım işinize yarar....

peki nerden alacaksın
catherine

onlıne satış yapan cok guvenılır siteler var. ben acıklayıcı yazmaya calıstım yazıdım gıbı ısmını googleda aratırsanız mutlaka cıkacaktır. kredı kartıyla alabılırsınız. ısmını vermem sorun olurmu bılmıyorum o yuzden yazamıyorum. merak edersenız ozel msjla soyleyebılırım.

tendirdiyotmu zarar vermesin aslında sürekli kapalı durmasından oluyor sanırım bazılarında gebeliktende kaynaklanıyor his oluyor

Kızlar ben de bugün batticon kullanmaya başladım ama öyle kafamdan gidipte almadım bana doktorum verdi, genital bölgeyi temizlemek için kullanlıyorum, renk açılması konusunda da hiç bir şey demedi burdan okudum ilk kez. Bu arada batticon tendürdiyotun yeni versiyonu, artık doktorlar batticon kullanıyolar.

arkadaşlar bu sorun ıcın ınternette 2 ılac buldum bunlardan bırını doktor tavsıye etmıstı ki. bıcok ulkede cok yaygın kullanılan ılaclar. ben alıpdeneyecegım baya arastırdım. bı zararıa olmadıgını abartmadıkca tabı bılıyorum. dıelrsenız arastırın. ben sızın ıcın bırseyler buldum.

ANAL/VAGINAL/NIPPLES LIGHTENING (BLEACHING) CREAM - 2oz
ANAL VAGINAL SKIN BLEACH LIGHTENING BLEACHING CREAM KIT

selam arkadaşım.. bu kremlerin siparişini verdin mi acaba? ne kadara mal oluyor toplam... bende almak istiyorum :KK43:

canım popolin pudra değil, pişik kremi ama pudrayı da ben tavsiye etmiştim bir başka topikte.
ben en başından beri hep ağdadan sonra bikini bölgesine ve koltukaltına pudra sürerim. hiç renk sorunum olmadı esmer olmama rağmen. a.s

pudrayi her yere surebiliriz ama genital bolgeye degil,kiz bebeklere de genitala pudra olmazmis,sebebini tv-de doktor anlatiyordu ki,gelecekde rahim kanseri olma riskini artiriyormus...doktorun yalancisiyim ben...

bence bu renk koyuluğunun nedeni özel günlerde kullandığımız ped ler.hava almasını engellediği için böyle bir sonuç ortaya çıkıyor.ama bunun içinde yapacak bişey yok.kullanmaya devam.

X