- 15 Şubat 2008
- 682
- 213
- 36
-
- Konu Sahibi tuzluçerez
kendi kendime geliştirdiğim bir yöntemi yazayım,yaklaşık bir haftadır yapıyorum ve pamuk gibi oluyor.
Ben de sarışın olmama rağmen genital bölgemde hafif esmerlik farkediyordum ve kafaya takıyordum,yaklaşık bir hafta önce duş alırken aklıma geldi yüzüme uyguladığım kil maskesi vardı peeling etkili onu genital bölgeme sürdüm tabi alt taraflara değil,bikini bölgesine duştan cıktıp kremlendikten sonra bebe pudrasını boca ettim, ağda yaptırmama rağmen bazen kıl dönmesi yüzünden bir kac sivilce olurdu bikini bölgemde görüntü olarak da beni cok rahatsız ederdi, bir haftadır sabahları giyinmeden önce bebe pudrasını boca edip ic camaşırımı giyiyorum ,üstüme başıma bulaşmıyor zaten cilt emiyor onu,ve akşamları duştan cıktıktan sonra dikkat etmeye başladım kıl dönmesinden kaynaklanan sivilceler yok oldu ve rengi acıldı, benim de moralim yerine geldi hihoyyyt
umarım size de faydası olur kızlar
ben jinekoloğuma sormustum aslında bu esmerlik için yapılacak bişey var mı diye neden oluyo diye ben güneş görmediği için olduğunu düşünürken o tam aksine güneş gördüğü için oluyo dedi ölee uzanıp yani sahilde güneşlenmekten oluyomuş kızlar ama caresi yok ediler caresini bilen yazsınn
peki nerden alacaksın
catherine
arkadaşlar bu sorun ıcın ınternette 2 ılac buldum bunlardan bırını doktor tavsıye etmıstı ki. bıcok ulkede cok yaygın kullanılan ılaclar. ben alıpdeneyecegım baya arastırdım. bı zararıa olmadıgını abartmadıkca tabı bılıyorum. dıelrsenız arastırın. ben sızın ıcın bırseyler buldum.
ANAL/VAGINAL/NIPPLES LIGHTENING (BLEACHING) CREAM - 2oz
ANAL VAGINAL SKIN BLEACH LIGHTENING BLEACHING CREAM KIT
canım popolin pudra değil, pişik kremi ama pudrayı da ben tavsiye etmiştim bir başka topikte.
ben en başından beri hep ağdadan sonra bikini bölgesine ve koltukaltına pudra sürerim. hiç renk sorunum olmadı esmer olmama rağmen. a.s