- Konu Sahibi tuzluçerez
-
yok tatalı ben hassas zamanlarımdayım ben
bitince başlıycam
bütün forum dolunayda sidik yarışına girmiş tüylerden kurtulmak için:roflol::roflol::roflol:..yılın buluşu kızım,sen hala lazere mi gidiyorsun lülülülülülü
bu yaşta pudaralanacağım hiç aklıma gelmezdi.. :roflol: sen ne kadar kullandın acaba :uhm: belirgin şekilde renk açıyo mu acaba? gündüz pudra akşam tendürdiyot max etki yaratabilirmiyim acaba :teytey: bugünden itibaren başlıyorum.. gelişmeleri yazarım..dimyat a pirince giderken evdeki bulgurdan olmayız inşallah
Haberim yok mu zannediyosun lülülülülülü talım.. onu da denedim.. bi ara sidik topiğinde gördüm yaznı.. o gün bende yaptım vallaeğer olursa verdiğim lazer paralarına oturup ağlıycam senağlama ... Sen yaptın mı kıızzkaydirigubbakcemile3
cildi soyan ürünlere bende cesaret edemedim.. aslında o tür ürünleri başka sitelerden arsştırdığım kadarıyla tavsiye eden drlar olmuş.. fakat soyulduktan sonra tahriş olup kahverengi leke kalmış kalan bayanlarda var... bunun için dr a da gidemedim.. utandım açıkcasışimdilik pişik kremiyle başladım...
bu arada sidik yarışıyla ilgili Tüylere Enteresan Bir Çözüm (Dolunay ve idrar) burdan detaylı bilgi alabilirsin.. kısacası, tüylerini alıyosun.... ve idrarını sürüyosun...zamanla tüylerin bitiyomuş...
canım nasılsın
ya gülmekten ölüyorum seni okurken
tuzluçereze bizim kader birliğimiz ne böyle
o soyucu kremler nelermiş ya çok merak ettim
tentürdiotuda kullanıyormusun
ayrıca devamlı soda ile yıkamakta açıyormuş
bende suan en yakın olduğum sodaya başvuruyorum ve hafif açıyo ama
çok yakıcı:)
ben wc ye gidiyorum
:)
yahu bu limon ve tuz işinden uzak durun allah muuhafaza itfaiye ye ihtiyacınolabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?