-
- Konu Sahibi tuzluçerez
ya kızlar. bende expigment kremi gerceleri yatmadan once kullanıyorum. ancak soyle birşey var... az bir açılma oldgu gibi ama belirgin bir fark yok malesef. simdi pudarayla birlikte sorucem expigment uzerine budra belki daha etkili ç olur resmen bacaklarımın arası genital bolgeden boyle bacaklarımın arasına dogru avuc içi buyuklugunde bir bolge karartı var.. cok gıcık bugday tenliyima ama tenimden cok daha koyu boyle pismiş gib bir goruntu sanki keseleyince cıkacak ama nerdeee.e... bask a yardımcı olabilecek fikir verecek barmı . expigmente devam ediyorum gunde bir...
tentirdiyot sürün arkadaşlar bendede vardı bu problem bi yerden duymuştum ve uygulamaya başladım her gün yatarken bazen gün aşırı sürüyodum şu anda mükemmel bi şekilde rengi açıldı deneyin derim...
4 gün oldu expigment kullanıyorum 3 gündürde çamaşırımdaki kahverengi lekelerden anlıyorum ki renkte açılma var tavsiye ederim ben sabah akşam sürüyorum
ben 5gün önce doğum yaptım.doktorum zefiranla taharetlen dedi. şimdi farkettim ki cildim normal rengine dönmüş. umarım sonra kararmaz. zefiran hem hızlı etki etti hem de dezenfekte etme açısısndan faydalı. hem de güzel kokuyo.
Selam aranızda genital bölgesinde esmerlik (kararma) yaşayanınız var mı? genital ve koltukaltında genellikle ağda jilet vs kullanımlar sonucu olaşabiliyor fakat benim koltukaltımda öyle bir problemim olmamasına rağmen, genital bölgede kendimimi bildim bileli çok fazla olmas da aşağılara doğru var... ve rahatsız oluyorum açıkcası.. İnternette çok fazla bir bilgiye erişemedim ama sadece tek bir sitede bir kremden bahsediyor fakat isim vermemiş.. Aranızda bu sorunu yaşayan herhangi bi krem vs tavsiyesi verebilecek olna var mı acaba? :enbuyukkk:
ben 5gün önce doğum yaptım.doktorum zefiranla taharetlen dedi. şimdi farkettim ki cildim normal rengine dönmüş. umarım sonra kararmaz. zefiran hem hızlı etki etti hem de dezenfekte etme açısısndan faydalı. hem de güzel kokuyo.
Kızlar zefiran ve expigmenti mutlaka deneyin. Daha 2 gün önce ben de burayı okudum ve bir arkadaş bu 2 ilaçtan bahsetmişti. Hemen gittim ve aldım. Ve şu an hayretler içerisindeyim. Makat bölgemdeki esmerlik tamamen kayboldu. O kadar lif yaptım başka kremler kullandım ama olmamıştı. Ama şoktayım şu an. bence mutlaka deneyin mutlaka!
canım nasıl yaptın sölermısın ben agda yapıyorum böle bı problemım var ve bı de tüylerın alınmıs olması mı gerekıyo bunu yaparken? zefıranı sulandırıyomusunuz expigmentı sürünce ne kadar beklıyoruz ne zaman zefıranla yıkıyoruz?