- 8 Ekim 2011
- 1.109
- 476
- Konu Sahibi tuzluçerez
arkadaslar cok arastırdım ve yazılanları kendim uyguladım doktora gitmedim ve sonuc harikaöncelikle nişanlıyım genital bölge esmerligi basımda dertti ve cözüm buldum exipiggment krem ile ve zefiran ile oldu bu önce kremialdıme vegeldim cay tabagınakremi sıktım dahasonra pudra karsıtırdım 2 gün sabah aksam sürdüm bu sekilde dıs kısımlarına ve 3. günü sabahkahvekabuk seklinde soyuldu hatta makat tarafı tabaka gibi cıktı sonra zefiren ile taharetlendimkremi hemenüstüne sürmedim 2 saat sonra alalı bulalı bi görüntüsü vardı yani rengi acılıyordu tekrarkrem uyguladım suan 5. gün ve sonuc artık tek renk yani acılmıs sekilde oldu
Arkadaşlar ben de sizden duyup expigment kullanmaya başladım ama söylediğiniz gibi bir soyma etkisi hiç olmadı. Hem de eczane bana %2'lik veriyorken ben %4'lük aldım ama galiba hiç işe yaramıyor. Lazer yaptırıyorum ama alt taraflar koyu renk olduğundan lazer cihazı yeterince etki etmiyor, böyle giderse lazerden de sonuç alamayacağım param da çöpe gitmiş olacak, bu renk koyuluğuna en kısa zamanda çözüm bulmam gerekiyor. Lütfen bana da yardımcı olur musunuz? Belkide uygulamanın püf noktaları vardı ben bilmiyorum, daha detaylı bilgi verir misiniz?