Lekeler, Çiller Genital bölge esmerliği !!!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
ya kızlar. bende expigment kremi gerceleri yatmadan once kullanıyorum. ancak soyle birşey var... az bir açılma oldgu gibi ama belirgin bir fark yok malesef. simdi pudarayla birlikte sorucem expigment uzerine budra belki daha etkili ç olur resmen bacaklarımın arası genital bolgeden boyle bacaklarımın arasına dogru avuc içi buyuklugunde bir bolge karartı var.. cok gıcık bugday tenliyima ama tenimden cok daha koyu boyle pismiş gib bir goruntu sanki keseleyince cıkacak ama nerdeee.e... bask a yardımcı olabilecek fikir verecek barmı . expigmente devam ediyorum gunde bir...

Aynı sorun bende de var, expigment'i kullanmaya devam ettin mi? işe yaradı mı? tavsiye ediyor musun? :)

Ben de bir türlü bilemedim, epilasyon yaptırmadan önce hiç genital bölgem ne renk diye bakmamıştım :) Lazerden sonra fark ettim baya esmer, ben de beyazım. Bu expigment fikri güzel fakat hangi aralıklarla yapılması gerekiyor ve ne kadar sürülecek acaba?

4 gün oldu expigment kullanıyorum 3 gündürde çamaşırımdaki kahverengi lekelerden anlıyorum ki renkte açılma var tavsiye ederim ben sabah akşam sürüyorum:KK34::21:

Teşekkür ederim soft85 :)
Genital kararmaya çok takmış durumdayım. Ben de dünle bugün farkettim ki, sarı ışık altında baktığımda baya kara, beyaz ışık altında baktığımda daha az kara.Afedersiniz tuvalette eğilip baktığımda kara değil.Işıktan mı kaynaklanıyor? Tekrar afedersiniz ama partnerimiz bize karşıdan baktığında nasıl görür acaba ?

selam kızlar aynı problem bendede var malum çok hassas bölge ve ne sürüp beyazlatsam diye tereddütteyim.korkuyorum hassas bölge sonuçta ama cidden iyi ve kalıcı bi sonuç veren bişey varsa söyleyin deneyenler

expigmenti alıp kullandım bir süre.deneme amaçlı sadce sağ kasığma uyguladım....başlarda bilinçsizce soyulmaya başladı derim..bepantenle beraber kullandım..ama soyulan yer beyaz deil bir süre kırmızı olup sonra tekrar esmer hale geliyordu...sakın denemeyin o soyulma sakın sizi yanılmasın..çnkü arkasından daha tahriş olmuş moral bozan bir deri çıkıyor..şimdi eskisinden daha beter krem sürdüğüm yerlerin izi bile duruyor..belki bünyeye göre değişir ama ben asla memnun kalmadım..bu arada http://www.analbleachinginfo.com/ ...esini bulamadım .bulursam linkini yayınlarım.

Son düzenleme:
Düzenli kese esmerliği silikleştiriyor. Ben üç banyodur kese yapıyorum ve esmerliğin azalmış olduğunu gördüm.Önce acaba psikolojik mi diye düşündüm ama yok şimdi sarı ışık altında bile gözlerimi kaçırmadan bakabiliyorum :KK3: Daha azalmaya devam eder inşallah.

4 gün oldu expigment kullanıyorum 3 gündürde çamaşırımdaki kahverengi lekelerden anlıyorum ki renkte açılma var tavsiye ederim ben sabah akşam sürüyorum:KK34::21:

canım o krem biraz açıkta durunca bile rengi kararıyo..sanıyorum ki o leke kremin kendisi

ben 5gün önce doğum yaptım.doktorum zefiranla taharetlen dedi. şimdi farkettim ki cildim normal rengine dönmüş. umarım sonra kararmaz. zefiran hem hızlı etki etti hem de dezenfekte etme açısısndan faydalı. hem de güzel kokuyo.

kızlarr, bende çok araştırdım yazıları okudum ama birde bunu buldum

suna dumankaya tavsiyesi;

1 çay kaşığı vazelin, 1 çay kaşığı elma suyu ,1 çay kaşığı limon malzemeleri karıştır kararan bölgerele sürün ve kurumasını bekleyin ardından bebek pudrası sürün kararmalar zamanla geçecektir.:44:

ben 5gün önce doğum yaptım.doktorum zefiranla taharetlen dedi. şimdi farkettim ki cildim normal rengine dönmüş. umarım sonra kararmaz. zefiran hem hızlı etki etti hem de dezenfekte etme açısısndan faydalı. hem de güzel kokuyo.

zefiran nasil kullanilicak soylermisin lutfen

Arkadaslar ben bugün star white aldim sabah aksam sürülüyor ama gördümki Türkiyede cok pahali ben almanyada iki tanesini posta dahil 60 euroya aldim.size tavsiyem yurtdisindan ebay üzerinden alin daha ucuz.eger faydasini görürsem paylasicam sizlerle sevgiyle kalin.:KK16:

Selam aranızda genital bölgesinde esmerlik (kararma) yaşayanınız var mı? genital ve koltukaltında genellikle ağda jilet vs kullanımlar sonucu olaşabiliyor fakat benim koltukaltımda öyle bir problemim olmamasına rağmen, genital bölgede kendimimi bildim bileli çok fazla olmas da aşağılara doğru var... ve rahatsız oluyorum açıkcası.. İnternette çok fazla bir bilgiye erişemedim ama sadece tek bir sitede bir kremden bahsediyor fakat isim vermemiş.. Aranızda bu sorunu yaşayan herhangi bi krem vs tavsiyesi verebilecek olna var mı acaba? :enbuyukkk:

arkadaslar cok arastırdım ve yazılanları kendim uyguladım doktora gitmedim ve sonuc harikaöncelikle nişanlıyım genital bölge esmerligi basımda dertti ve cözüm buldum exipiggment krem ile ve zefiran ile oldu bu önce kremialdıme vegeldim cay tabagınakremi sıktım dahasonra pudra karsıtırdım 2 gün sabah aksam sürdüm bu sekilde dıs kısımlarına ve 3. günü sabahkahvekabuk seklinde soyuldu hatta makat tarafı tabaka gibi cıktı sonra zefiren ile taharetlendimkremi hemenüstüne sürmedim 2 saat sonra alalı bulalı bi görüntüsü vardı yani rengi acılıyordu tekrarkrem uyguladım suan 5. gün ve sonuc artık tek renk yani acılmıs sekilde oldu

zafiran nedir? nerede bulunur?
Tesekkurler

Kızlar zefiran ve expigmenti mutlaka deneyin. Daha 2 gün önce ben de burayı okudum ve bir arkadaş bu 2 ilaçtan bahsetmişti. Hemen gittim ve aldım. Ve şu an hayretler içerisindeyim. Makat bölgemdeki esmerlik tamamen kayboldu. O kadar lif yaptım başka kremler kullandım ama olmamıştı. Ama şoktayım şu an. bence mutlaka deneyin mutlaka! :KK15:

Kızlar zefiran ve expigmenti mutlaka deneyin. Daha 2 gün önce ben de burayı okudum ve bir arkadaş bu 2 ilaçtan bahsetmişti. Hemen gittim ve aldım. Ve şu an hayretler içerisindeyim. Makat bölgemdeki esmerlik tamamen kayboldu. O kadar lif yaptım başka kremler kullandım ama olmamıştı. Ama şoktayım şu an. bence mutlaka deneyin mutlaka! :KK15:

canım nasıl yaptın sölermısın ben agda yapıyorum böle bı problemım var ve bı de tüylerın alınmıs olması mı gerekıyo bunu yaparken? zefıranı sulandırıyomusunuz expigmentı sürünce ne kadar beklıyoruz ne zaman zefıranla yıkıyoruz?

canım nasıl yaptın sölermısın ben agda yapıyorum böle bı problemım var ve bı de tüylerın alınmıs olması mı gerekıyo bunu yaparken? zefıranı sulandırıyomusunuz expigmentı sürünce ne kadar beklıyoruz ne zaman zefıranla yıkıyoruz?

İlk başta ağdanın sıcak olmaması lazım ve de sir ağda olmaması lazım çünkü onlarda çok leke yapıyor. Zefiranın reçetesinde kullanmak için belli ölçüler verilmiş. Vajina yıkama için öneriler 5 cc ye 1 litre su. zaten reçeteyi okuyunca görürsün. Ama bu çok fazla geldiği için kendim ayarlıyorum suyunu. Zefiranı az koymak çok önemli çünkü 1 damlası bile suyu acayip değiştiriyor. Onunla günde 1 kere akşamları yıkıyorum ve kuruyunca expigmenti sürüyorum. expigmenti sabah akşam kullanıyorum. yani akşam sürünce sabaha kadar sabah sürünce akşama kadar kalıyor bir yan etkisi yok hiçbir şekilde.

X