- 20 Ocak 2011
- 69
- 8
- Konu Sahibi tuzluçerez
arkadaşlar saatlerdir konuya takıldım kaldım ve hepsini tek tek okudum..öncelikle bilinen ve yapılan yanlışlardan bahsedicem.ACNELYSE denilen krem bu bölge için oldukça sakıncalıdır.içeriğini biraz araştırırsanız ''asit foliküler''olduğunu göreceksiniz.asitten dolayı soyma işlemi bu kadar hassas olan genital bölgede kullanımı kesinlikle sakıncalıdır.(acnelyse kilo alıp verme sonucu yada gebelikten oluşan vücudumuzdaki çatlakları soyma ve en az seviyeye indirmek için madecassol ve hametan ile kullanıldığında güzel sonuçlar alabiliyorsunuz)diğeri ise dr.larında uygulamada sakınca görmediği EXPİGMENT krem vajinal bölge kararması için.fakat burada da yanlış bildiğiniz:bu kremin içeriği soyarak cildi yenilemek değildir.bozuk olan pigmenti tedavi ederek normale çevirmesidir.burada günde 3 hatta çabuk açılsın diye 4 kez kullanan arkadaşları okudum bu çok yanlış ve çok tehlikeli olan MALİNG MELENOM(cilt kanseri)ne yol açabilir.EXPİGMENT'i kullanacaksanız günde 1 kez ve yeterli dikkatli miktarda kullanmalısınız.bolca ve çok kez sürmeniz anlattığım üzücü sonuçlara neden olur.kremi tamamen kullanmadan önce, çok küçük bir bölgeye birkaç gün uygalayıp test etmeniz gerekiyor.az bir kızarıklığın dışında yanma,soyulma vs. oluşuyorsa cildinizin alerjik olduğunu anlamalısınız ve kesinlikle kullanmamalısınız.(içeriğinde soyulma yoktur)
şimdi gelelim bunun dışında ne yapabilirize..
bir süre önce rahim ağzında görülen cin sorunundan dolayı bir operasyon geçirdim.ameliyat ertesi dr.um genital bölgenin hijyenini sağlamaki için verdiği ZEFİRAN fort(çözelti)ile her wc ye girdiğimde vajinamı bu suyla yıkamaya başladım.beyaz tenli bir bayan olmama rağmen aynı kararma sorununu bende yaşıyordum.1 hft dan sonra gözlerime inanamadım kararmalar % 80 açılmış durumdaydıyani tamamen tesadüf oldu..zaten buda yeterli bence illa genç kızlar gibi pembe-beyaz olması zaten imkansız..önemli olan teninizin rengine dönmesi..birde net'te şu aktarlarda satılan kekik suyunu çok duydum.kullanan ve faydası olanlar varmış.umarım verdiğim bilgiler işinize yarar.herkese beyaz günler
şimdi gelelim bunun dışında ne yapabilirize..
bir süre önce rahim ağzında görülen cin sorunundan dolayı bir operasyon geçirdim.ameliyat ertesi dr.um genital bölgenin hijyenini sağlamaki için verdiği ZEFİRAN fort(çözelti)ile her wc ye girdiğimde vajinamı bu suyla yıkamaya başladım.beyaz tenli bir bayan olmama rağmen aynı kararma sorununu bende yaşıyordum.1 hft dan sonra gözlerime inanamadım kararmalar % 80 açılmış durumdaydıyani tamamen tesadüf oldu..zaten buda yeterli bence illa genç kızlar gibi pembe-beyaz olması zaten imkansız..önemli olan teninizin rengine dönmesi..birde net'te şu aktarlarda satılan kekik suyunu çok duydum.kullanan ve faydası olanlar varmış.umarım verdiğim bilgiler işinize yarar.herkese beyaz günler