- 18 Nisan 2010
- 79
- 1
-
- Konu Sahibi tuzluçerez
canlarım aynı dertten bende muzdariptim hemde aşırı derecede burda bahsedilen çoğu şeyi denedim aslında düzensiz kullanmam nedeniyle bir çözüm de alamamış olabirim neyse kol altım da kararma vardı ona doktorum fudicin diye bir merhem verdi onunla son buldu hatta tanıdıklarımında ama bir türlü bikini bölgeme kullanmadım onu neyse burda nickini hatırlayamadığım bir arkadaşımız paylaşımda bulunmuş bir krem ve pudradan bahsetmiş telime o zamanlar kaydetmişim teli karıştırırken gözüme çarptı almaya karar verdim ve aldım toplamda 10 gece sürmüşümdür rengi inanılmaz açıldı şaşkınım ve de mutlu sizlerlede paylaşmak istedim şimdi öyle kara bir görüntüsü yok pembemsi kahve gibi bir renge geriledi merhemin adı m-furo pudrada u- talk illa pudranını bu olması gerekmiyor yeter ki tedavi amaçlı olsun alacağınız pudra toplamda 7 lira gibi bi külfeti var deneyin pişman olmazsınız öpüldünüz
arkadaşlar bu expigment oyle sandığınız kadar kolay kullanılan bisey değil... ben kullandım ordan biliyorum... kesinlikle kafadan 1ayı çıkarın, o kremi surdukce bölge kabuklanmaya başlicak daha koyu bi renk alıcak siz öyle gördükçe aman allahım noluyor kullanmıyorum bunu diyip soymaya kalkışıcaksınız ve daha beter yapıcaksınız... ayy eşim gorucek ayy sevgilim gorucek boyle dıye telaş yapıcaksınız... yaz mevsiminde olmadıgımız için gene şanslısınız diyebilirm ama şöyle ki en berbat halde geldığı zaman kremı kullanmayı bırakmamalısınız... cıvık yara olmus bi sekıl alıcak yer yer kabuklar kalkmıs sekılde itiraf edıyorum berbat bi goruntu... ama devam edıceksiniz ve kendi haline bırakıp soyulma ıslemının de kendi kendine olmasını bekliceksınız... ardından o kabukların altından tertemz ve yeni bi deriyle karşılasıcaksınız =) =) tabi sizin istediğiniz gibi ışıl ışıl pürüzsüz bisey mi onu bilemicem deneyin görünama zamanlamayı iyi hesaplayın...
acnelysel kullanmayın sakın kızlar çok lanet bişey o ya soyuyo yakıo derin hassaslaşıo ayy ayy ne çektim ben o kremden mahftti bni soydu yaktı su bile yakar hale geldi hemde haftada1 sürdüğüm halde 3 kere mi ne sürdm ve ondn snra bska eczne ilaçlrıda kullndm ona takvye olrk ykmsn die yine mahfetti..
kızlar manyak bir yöntem buldum kocamın da çok hoşuna gitti:) dün gece ilk defa denedim bembeyaz oldu,inanamazsınız nasıl göründüğüne.sırrımı acıklıyorum PUDRA ŞEKERİ:))))
DİP NOT::::::KOCASINDA DİYABET OLANLAR DİKKAT!!!!
Arkadaşlar tamda bu sorunlar için böyle bir krem üretilmiş. Benim koltukaltı ve boyun bölgemde bu karartı sorun var. Ne yaptıysam çözemedim. Sanki böyle banyo yaparken keselenmiomuşumda kirli kalmış gibi bir görüntü. Halbuki keselenmekten derilerim soyulcakmış gibi oluyor. Ne saçımı toplayabiliyorum istediğim gibi nede rahat hareket ediyorum. Uzun zamandır bölye bir krem arıyordum etkisi nasıldır bilmiyorum ama deneyeceğim. İnternette gezinirken tesadüfen buldum. Hakkında yapılan yorumların nerdeyse hepsi iyi. Fiyatı biraz pahalı ama denemeye değer diye düşünüyorum. Bu ürünü kullanan varmı diye başlık açmak için girmiştim. Bu başlığı gördüm burayada yazayım dedim. Kremin ismi STAR WHITE
kızlar manyak bir yöntem buldum kocamın da çok hoşuna gitti:) dün gece ilk defa denedim bembeyaz oldu,inanamazsınız nasıl göründüğüne.sırrımı acıklıyorum PUDRA ŞEKERİ:))))
DİP NOT::::::KOCASINDA DİYABET OLANLAR DİKKAT!!!!